The change.

Minifitness_muutoksen askeleet

Pitääkö sinun muuttua? Ei ainakaan muiden vuoksi, mutta ehkä itsesi vuoksi kyllä. Mielestäni lähtökohtana liikkumiseen, syömiseen kuin ylipäätänsä elämään tulisi suhtautua niin. Jos et viihdy nykyisessä kropassasi, ole valmis muutokseen. Kukaan ei odota sinulta täysikäännöstä yhdessä yössä, joten miksi sinä olisit itsellesi liian ankara? Usein syyllistetään ympäröiviä paineita, mutta onko pahin vihollisesi lopulta kuitenkin vain sinä ja omat odotuksesi? Koska ihmisillä on erilaiset lähtökohdat, myös muutoksien saa ja pitääkin olla erilaisia. Minäkin aloitin sen muutoksen joskus, usko pois. Toisella se vie pidempään kuin toisella, eikä sillä ole oikeasti edes mitään väliä. Pääasia on se että kuljet kohti sitä. Kohti sitä tilaa, jossa sinun on hyvä olla.

On ihan ok ja hyväksyttävää kaatua matkan varrella. Se kuinka nouset ratkaisee pelin. Muista että mikään ei kaadu, ellet itse pysähdy. Olen ottanut itseäni niskasta kiinni tuhansia kertoja kaatumisen jälkeen. En ole yhtään sen kummallisempi tapaus kuin sinäkään. Olemme ihmisiä. Jos minä tai kuka tahansa muu voi onnistua, mikset sinäkin voisi? Mikään ei ole esteenäsi, ellet se ole sinä ja ajatusmaailmasi. Hyväksymisen kautta muutokseen ystävä.

Meidän ei tarvitse tehdä asioita samalla tavalla, eikä samalla vauhdilla. Ota oma aikasi ja muista myös samalla nauttia elämästä ja jokaisesta eteenpäin vievästä askeleestasi. Vähättely sikseen ja kiitä itseäsi joka päivä.

Minifitness_muutokset_saavuta haluamasi2

Syö niinkuin itse tunnet itsellesi parhaaksi. Liiku niin, että sinä nautit siitä. Ei meidän tarvitse noudattaa mitään tiettyä mallia. Elä ja opettele uutta. Uuden oppiminen ja oman itsensä ylittäminen ovat palkintoja, jotka muistat aina. Niitä ei kukaan vie sinulta pois. Siksi kannustankin sinua tähän. Ylläpidä tai aloita elinikäinen ystävyys oman hyvinvointisi kanssa!

Kesän tarkoitus ei ole suinkaan se, että maataan ja syödään itsemme huonoon oloon ja kuntoon. Nautinto on täysin eri asia, muistatahan sen? Palaa mielessäsi siihen oloon, joka sai sinut viimeksi voimaan pahoin. Söitkö liikaa herkkuja vai skippasitko treenit? Et varmasti halua sitä huonoa oloa enään uudestaan, vaan mieluummin elät energisen kehon ja mielen kanssa? Motivoidu oman itsesi kanssa niin että voit nauttia aidosti näistä hetkistä.

Tuntuu että kehonmuokkaus ja elämäntaparemontteja jopa hieman välillä paheksutaan. Miksi ihmeessä? Uskon ja toivon, että jokainen tekee sen oman hyvinvointinsa vuoksi ja nauttiakseen enemmän elämästä.

 Minun ei ollut hyvä olla viime vuoden syyskussa ja päätin tehdä asialle jotakin. Vaikka en ollut ylipainoinen, kaipasin kireämpää kuntoa ja parempaa fiilistä. Kaipasin muutosta, kehitystä ja oman itseni haastamista. Kaipasin onnistumisia, iloa ja nautintoa. Aloitin kesäkuntoon 2014 haasteen itseni kanssa, haastoin mieleni ja kehoni täysillä. Nyt on se viikko, jolloin näen konkreettisesti saavuttamani tulokset. Tässä seisoo nyt hieman eri pimu niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Ulkoisesti lihasmassaa on enemmän ja rasvaa vähemmän, joka saa tottakai olon erittäin hyväksi. Sisäinen hyvä olo on kuitenkin se tärkein kaikista! Näytän paremmalta ja terveemmältä, sillä ilo ja energia näkyy ulospäin. 

Minifitness_muutos_nauti

Tulen kertomaan teille tästä lisää hieman myöhemmin kuvien kera. Pääpointtina kuitenkin se, että tein tämä itseni ja oman hyvinvointini vuoksi. Se kannatti, enkä kadu askeltakaan. En edes niitä, jotka jarruttivat matkaani. Ne ovat osa sitä ja rakensivat minua vain vahvemmaksi.

Oma kesäni tulee sisältämään treeniä ja terveellistä ruokavaliota entiseen, totuttuun tapaan. Pyörivä kivi ei sammaloidu! Hommat jatkuu ja otan varmasti syksyllä vastaan taas uusia haasteita itselleni. Tämä ei ole mistään luopumista, vaan tämä on sitä elämistä ystävät! Oloni on tuplasti parempi kuin se oli viime kesänä <3 Tartu haasteeseen jo nyt! Mitä sitä turhaan syksyä odottelemaan.

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “The change.”

 1. Voi ihana Eevi, tämä kolahti ja kovaa! Ajoitit kirjoituksesi juuri sellaiseen hetkeen, että täällä ruudun toisella puolella lukija aivan herkistyi. Näitä ajatuksia olen juuri pyöritellyt ja pohtinut sitä, miksi itselleen on aina niin ankara. Pitää kuitenkin muistaa, että matkaan kuuluu myös alamäkiä, jotta voi taas kavuta korkeammalle. Elämä ei saa olla suorittamista, vaan hetkistä aidosti nauttimista!
  Kiitos kannustavasta ja innostavasta blogistasi!

  • Ihana kuulla Tiia <3 Nämä teidän jutut palkitsevatminua kirjoittajan niin kovin. -E

 2. Mahtavasti ajateltu ja kirjoitettu. Ihmiset nykypäivänä murehtivat aivan liikaa muiden mielipiteistä ja ajatuksista vaikka niiden ei pitäisi antaa vaikuttaa omaan tyyliin elää, ihmiset on erilaisia ja se on vain kaikkien hyväksyttävä 🙂 Täytyykin tästä lähteä itselleenkin haasteita keksimään, jospa alottaisi vaikka projektin Joulu”kinkku” kuntoon 2014 ^^
  Ihanaa kesän jatkoa ja tsemppiä treenailuun! 🙂

  • Jess, ihana meininki Ewa! Tsempit sinnekin ja nautitaanhan vielä vähän kesästä 🙂 -E

 3. Sä olet upea, Eevi – olit musta jo aiemminkin 🙂 Mutta jos ei ole sitä itsensä mielestä, johonkin on tultava muutos, ulkoisesti tai sisäisesti, joskus molempia 🙂 Mä en oo muuten koskaan tajunnut, miten pieni ihminen oot, oot oikee minivenus 🙂 En mä itekään mitenkään erityisen pitkä ole tällä 160-sentin rungollani, mutten erityisen sirokaan 😀

  • Petra <3 Mä olen pieni! Se on niin hauskaa kun ihmiset näkee mut ja aina sama reaktio "ootpa pieni". Musta se on vaan niin hauskaa, koska itse sitä ei edes ajattele, kun on elänyt tän kanssa aina 😉 -E

 4. Wau ja amen! Muokkasit minun ajatukset juuri sanoiksi- kiitos, olenkin ollut oman pään kanssa solmussa. Itse olen viime aikoina juuri joutunut selittämään omaa elämäntapaani tai ”elämäntapaani” muille- miksi terveellistä elämää pitää selittää? Mikä siinä on se paheksuttava asia? Pelkääkö ihmiset muutosta vai onko se kateutta? Harvoin esim. jatkuvaa ryyppäämistä joutuu selittämään- en ainakaan itse koskaan joutunut.
  Jokaisen pitäisi joskus tuntee se olo mikä tulee liikunnasta ja oikeanlaisesta ruokailusta- se energisyys ja tyytyväisyys. Siinä on tarpeeksi syitä miksi elää ”näin” . 🙂
  Ps hyvältä näytät!

  • Ihana kuulla Ilona (: Niin mahtavaa kun jaatte tänne mielipiteitä ja ajatuksianne.
   Tsempit sinne ja kiitos -E

 5. Näytät niin upeelta!! 🙂 tulipahan taas motivaatioo huomiseen salitreeniin. Ja hyvä postaus. 🙂

 6. Saanko kysyä minkä pituinen ja painoinen olet? näytät upealta, terveeltä, muodokkaalta, omistat juuri sellaisen kropan jota kannattaa tavoitella. 🙂

  • Paino vaihtelee diettauksen jälkeen aika paljonkin, mutta nyt mennään 50 kilossa ja 158 sentissä 🙂 -E

 7. Olet motivoiva <3 kiitos!
  Itselleni paras tsemppari omassa muutoksessa ja "jonkun tulevan kesän kesäkunnossa" olet ollut sinä ja blogisi 🙂 .

  • OI kuinka upeaa! Ihanaa jos voin motivoida teitä aidosti täällä <3 -E

 8. Sun blogia lukiessa tulee aina hyvä mieli, olet ihanan positiivinen ja sinulla on hyviä aiheita. Mukavaa lukea liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista, vain omasta ilosta harrastettuna, nykyään kun joka toisella näyttää olevan mielessä pelkät bikinifitnesskilpailut, eikä enää tunnu olevan sitä että liikutaan ihan muuten vaan, ilman sen ihmeellisempää tavoitetta kun hyvä olo ja siinä sivussa nätti kroppa.

  • Jee Vivi! Juurikin näin, ei jokaisen tarvitse olla bikinilavoilla, voidaan pitää ihan omia lavoja kotona 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta