Trainie-kuvakisa!

Minifitness_Zeropoint_trainiekisa_Instagramkilpailu

Hehkutin niitä jo tuossa keväällä. Oikeasti toimivat ja hyvät kompressiosukat. No olen tainut hihkua ympäri kyliä tarpeeksi ja välillä varmaan pomppinutkin, sillä nyt saan kunnian olla osa Zeropointin urheilijatiimiä! Tämä on itselleni kunnia ja etuoikeus, sillä minun ja Zeropointin maailma kohtaavat. Heidän tuotteita pitkään käyttäneenä tiedän niiden toimivan aidosti ja ihan aikuisten oikeasti. Niin ja onhan ne aika makeat ja coolit päällä!

Nyt laitetaankin käytiin koko heinäkuun kestävä Zeropointin ja TrainingAppsin yhdessä järjestämä kuvakisa! Nappaa kuva SUN treeneistä ja treenifiiliksestä. Hauis, hampaat, hikinen paita you name it! Sen jälkeen postaa se Instagramiin hashtageilla #TRAINIE # TRAININGAPPS #ZEROPOINT. Joka viikko paras kuva palkitaan Zeropointin 50 e lahjakortilla! Meikäläinen saa kunnian toimia vierailevana tähtituomarina ja saan valita teistä suosikkini. Laittakaa kuvia Instaan, minä haluan niitä!!Jaetaan tätä motivaatiota myös näin kesällä ystävät.

Minifitness_zeropoint_kuvakisa

Ilokseni voinkin paljastaa, että sukkien ja säärystimien lisäksi Zeropointilta on tulossa syksymmällä kompressio vaatemallisto! Pääsin sitä jo kokeilemaan ja tuntui kyllä niin hyvältä päällä. Ei kiristä tai ahdista, vaikka napakkaa tavaraa onkin. Materiaali on erittäin korkealaatuista ja siksi myös kestää kovaakin menoa. Laitan näistä teille Sneak peek-matskua myöhemmin!

Kompressio säärystimet ovat meikäläisellä lähes poikkeuksetta aina treenateessa. En pysty enään edes lenkkeilemään ilman niitä. Vähän sama kuin puskisi rautaa tosissaan ilman musiikkia. Ei irtoa! Sukkia olen hyödyntänyt monissakin tilanteissa. Lentokoneessa, kävellessä, töissä istuessa ja olen ihan nukkunutkin ne jalassa. Näistähän löytyy eri vahvuuksia, joten sukkaa löytyy jokaiseen tilanteeseen. 

Minifitness_zeropoint_kuvakisa_trainieselfie

Toimivuuden voit todeta hyvin yksinkertaisesti.

Laita säärystimet tai sukat väsyneisiin jalkoihin ja tunnustele fiilistä tunnin jälkeen. Katosiko velttous ja jomotus?

Lentokone on myös yksi erittäin oivallinen testipaikka. Ehkäisivätkö sukat jalkojen turpoamisen ja väsyneen fiiliksen?

Illalla jalat ovat löysät ja väsyneet, sääriä särkee. Luistiko aamulenkki kuin ihmeestä seuraavana päivänä?

-Meikäläinen voi allekirjoittaa nämä kaikki. Ehkä vielä tärkeimpänä itselleni, tämä on ensimmäinen kesäni ilman penikkatautia <3

Minifitness_selfie_trainie-kuvakisa_zeropoint

 Trainie selfie #eeviteittinen

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Trainie-kuvakisa!”

  1. Mie oon kans saanu avun penikkatautiin zeropointin säärystimistä. Huikee apu ! 🙂

  2. Ostin keväämmällä zeropointin säärystimet ja hyvät on ollu. Olen pähkäillyt että pitäisikö panostaa myös sukkiin, vai riittävätkö säärystimet, en ole nimittäin täysin ymmärtänyt että eroavatko jotenkin käyttötarkoituksiltaan? Voinko esimerkiksi pitää säärystimiä myös lentokoneessa vai onko sukat paremmat siihen? 🙂

  3. Heippa! Löysin sattumalta eilen blogisi ja piti oikein tulla kertomaan sinulle kuinka koukuttava blogisi onkaan. Kahlasin tänään puolet postauksista jo läpi ja huomenna taas lisää. Mielestäni blogisi on aivan ihanan elämänmyönteinen, innostava ja mukaansa tempaava. Itse olen saanut kunnon energia-pläjäyksen ja erinomaiset ruokavinkit kirjoituksistasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta