Helppo herkku proteiinipatukasta

Kesan herkut_Questbar_helppo herkk_resepti_terveellinen proteiinipatukka

Tiedän että joskus on hetkiä, jolloin on pakko saada nyt äkkiä heti jotakin hyvää. On myös hetkiä, kun saa juosta paikasta toiseen ja kassissa on silloin hyvä kulkea hätävarana jotakin välipalana. Itselläni näihin tilanteisiin toimii hyvin proteiinipatukat ja olenkin rakastunut täysin Quest barin patukoihin. Makuja on niin kovin monta ja ne ovat niin vitsin fantastisen makuisia! Miltä kuulostaisi Oreo-proteiinipatukka? Tai Hillon ja maapähkinävoin makuinen terveellinen välipala? Olen sekaisin ja niin hullaantunut näihin.

Näistähän voi tuunata pientä helppoa välipalaa tai herkutella viisaammin. Oletko kokeillut koskaan laittaa Chocolate Brownie-proteiinipatukkaa mikroon hetkeksi? Päälle vähän vielä vaikka kirsikoita tai vadelmia. Terveellinen ja varsinkin herkullinen leivos on valmis. Tässä reseptiä, johon suosittelen käyttämään joko Cinnamon roll-makua tai Apple pie-makua. Ai että se onkin hyvää!

Minifitness_questbar leivos_helppo resepti_herkkuja helposti

 Omena-kaneli Quest bar -leivos

1 kpl Quest bar Cinnamon roll-  tai Apple pie -proteiinipatukka

Puolikas omena

Kanelia

Kauli patukka ohueksi kaulimella ja lisää päälle viipaloidut omenat. Lisää kanelia ja paista uunissa 150-170 asteessa n. 5-10 minuuttia. Voit myös lämmittää patukan pehmeäksi mikrossa hetkessä ja lisätä omenalohkot kypsentämättöminä, tai kypsentää ne erikseen uunissa kanelin kera. Erittäin nopeaa ja helppoa!

Hyvää näissä on myös se, että ne ovat luonnollisempia kuin monet muut proteiinipatukat. Näihin ei ole lisätty sokeria ja niistä löytyy runsaan proteiinin (20g) lisäksi myös paljon ravintokuitua, joka edesauttaa useimmilla vatsan toimintaa. Ensimmäinen patukka, joka ei pistä vatsaa myllämään huonojen ainesosien vuoksi. Hiilihydraattien määrä eri makujen välillä hieman vaihtelee, mutta sitäkään ei ole liiaksi. Vaikka hinta onkin hieman korkeampi kuin monien muiden, on se mielestäni täysin perusteltua. Hyvästä ja laadukkaasta proteiinipatukasta voi mielellään maksaa hieman enemmän! Aikaisemmin näitä joutui tilata ulkomailta saakka, mutta nyt niitä myydään myös Fitnesstukussa

 Omia suosikkejani ovat Oreo,  Chocolate Chip Cookie Dough, Apple Pie ja Peanut Butter & Jelly. Makuja löytyy tosi paljon ja olen varmaankin maistanut jo jokaista näistä! Patukoita löytyy myös monista luontaistuotekaupoista ja myös joistakin ruokakaupoista. Usein hinnasta saa kuitenkin pulittaa extraa.

Terveellisiä herkkuhetkiä, E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Helppo herkku proteiinipatukasta”

 1. Täällä toinen näihin ihan rakastunut :). Omat suosikit on double chocolate chunk, cholate chip cookie, oreo ja white chocolate rasberry :). Hinta näissä tosiaan on harmillisen korkea, mutta kuten mainitsit, ihan perusteltu 🙂

  • Oi oi, nekin on ihania! Harva noista makukomboista ei uppoa 😉 -E

 2. Moikka, herkuttelusta tuli mieleeni, itse en oikein syö pullaa, ja työpaikalla joskus sitä tarjotaan ja sitten ihmetellään jos ei ota ja tuntuuhan se vähän ehkä töykeältä. Mutta mulla ei vaan tee mieli syödä niitä, vehnä-sokeri-rasva seoksia. Onko sulla vinkkejä tai samoja kokemuksia vai otatko tällaisissa tapauksissa itse esim.tarjottavia? Kun mulle noi kuuluu ehkä joskus ruokavalintoihin, silloinkin yleensä jotkut juhlat sitten..

  • Moikka Jossu!
   Mielestäni me kaikki syömme juuri sitä mitä itse haluamme. Muut saattavat tuntea olonsa usein huonommaksi, kun toinen pystyy kieltäytymään. Älä siis ota paineita muiden sanomisista, voit napostella vaikka patukkaa 😉 Tsemppiä -E

 3. Vau mikä ohje! Mä olen myös ihan rakastunut noihin patukoihin, ehkä vähän liikaakin! 😀
  Chocolate brownie on varmaan mun lempparimaku, mikrotettuna ihan mieletön!

  • Oi joo Tea! Itsekin laitan sen maun aina mikrotuksen kautta 😉 Nam -E

 4. Ihan tuli quest bareista mieleen protein wordlin tuotteeet. ei saa suomesta ja ihan älyhyvän makuisia! kasvisruoka valioon sopiva,gluteeniton,soijaton,sopii diabetikoille ja en muista loppuja nyt äkkiä ulkoa . ilmeisesti tarkoitus tehdä puhtaampaa. prodejauhe oli niiin nams ja myös oats and whey sekoitus . harmi vaan ettei suomesta saa ! kaveri toi lontoosta tuliaiseksi ja oli kyllä positiivinen yllätys. saataisiimpa tännekin kuten nuo questit !

  • Ihana Jansku, iso kiitos vinkistäsi 🙂 Täytyy ehdottomasti päästä testaamaan -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta