Aamut määräävät

Minifitness_aamun startti_motivaatiota heti aamusta_freddy

On maanantai. En edes kuule kellon soivan, sillä korvissani tönöttää nuo keltaiset vaahtomuovitulpat. Kyllä, olen vihdoin opetellut niiden käytön ja joinakin öinä ne jopa pysyvät korvissani. Kesäiset yöt kantautuvat sisälle, mutta tämä on pieni paha siitä, että saan nukkua. Kiitos meidän ihanan ilmastointilatteen. Onneksi toukokuussa olin kaukaa viisas ja vaadin saada viimeisen näytekappaleen mukaani. Nyt näitä helteen helpottajia ei löydy kuulemma enää mistään. Uni on tärkeää, jopa kesällä.

Palaan siihen aamuiseen heräämiseen. Torkutan! En torkuta ikinä. Olen hyvä heräämään, enkä yleensä jää tuijottelemaan kattoa sekunniksi pidempään. Onneksi pidän melkein aina kiinni edellisen illan päätöksistä ja niin tein lopulta tänäänkin. Päätin skipata salin ja tein kompromissin itseni kanssa. Juoksisin töihin. Fiilispohjalta tehty päätös.

Rutiinit ovat helppoja. Jokainen aamu soljuu robottimaisesti eteenpäin ja aamut ovat sitä aikaa, kun saan eniten asioita tehtyä. Mikä hetki päivästä tomiii sinulla? Oletko vain luovuttanut aamujen suhteen? Suosittelen kokeilemaan rutiinin luomista ja kokeilemaan miltä tuntuisi käynnistyä isolla vaihteella heti aamusta. Maanantaisin voit antaa vähän armoa.

Minifitness_treeni_aamut_Freddy_urheiluvaatteet

 Tiesittekö että Freddyltä saa myös urheiluvaatteita? Minä en tiennyt ja olen positiivisesti yllättynyt. Kaikki varmasti tiedätte Freddyn peppuhousut, jotka saavat jokaisen naisen pepun näyttämään entistä paremmalta? Näistä shortseista löytyy tuo samainen efekti! Shortseissa plussana myös se, että lahkeet pysyvät paikoillaan kovassakin treenissä.

Minifitness_Freddy_urheiluvaatteet

Kun istuudun työpöytäni taakse klo 9, päivästäni on usein suoritettu jo se tärkein. Treeni. Nautin siitä ja oloni on jotenkin levollinen. Joskus ajattelin että aamuisin kykenen vain lenkkeilemään. Nyt olen näin valoisalla löytänyt myös tuon aamuisen salin tunnelman, se on ihan toisenlainen kuin illalla. Siellä on myös ihan eri naamoja, joka piristää kummasti! Ajattelen usein rappusia salilla runnoessani, että tuo tyyppikin tuossa on ihan samassa tilanteessa kanssani. Se helpottaa ja saa lisää motivaatiota itselleni! Jos tuo niin kyllä minäkin, sitten kyykkäämään. Olen huomannut myös keskittymisen olevan huomattavasti kovemmalla tasolla aamuisin, kun akut ovat ladattu täyteen. Pää ei ole vielä täynnä päivän ajatuksia ja muita töitä. Ennen treeniä kannattaa kulauttaa vaikka smoothie kurkusta alas, jotta jaksat treenata tehokkaasti. Tyhjällä kropalla treeni saattaa usein kärsiä alhaisten tehojen vuoksi.

Lataan juoksureppuni ja päätän tänään pyöräilyn sijaan juosta töihin. Siitä tulee edestakaisin huomaamatta kuitenkin 40 minuuttia ylimääräistä treeniä. Saapuessani työpaikalle otan aina kylmän suihkun. Laitan Spotifyn soimaan puhelimestani ja tunnen päivän energian kehossani. On hyvä mieli. Tämä on paras tapa aloittaa päivä. Aamiainen pöytään ja hommiin. Ehdoton komboni aamuisin on kahvi ja mustikat. Maanantai on taas kaverini.

Minifitness_Freddy_urheiluvaatteet_treenaaminen

Tämä ei tunnu suorittamiselta ja sitä liikkuminen parhaimmillaan on. Liikkumisen ei tule olla suorittamista, ainakaan kovin usein. Toki joskus on hetkiä, jolloin ei vain jaksaisi, mutta muista aina silloin, että se kuitenkin palkitsee jälkikäteen. Et koskaan kadu tekemääsi treeniä.

Muistakaa liikkumisen tärkein tavoite; Hyvä mieli! Terve kehokin on toki hyvä juttu, mutta oma nostoni menee ehdottomasti hyvälle, energiselle mielelle. Sillä kun mieli voi hyvin, kehokin voi hyvin. 

Ihanan energistä viikkoa kaikille! Nauttikaa treeneistä ja lämmöstä <3 -E

 

*Vaatteet saatu Freddy

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Aamut määräävät”

 1. Toinen aamu-ihminen täällä hej! Halusin vaan tulla sanomaan, että hittovie tuo vaalea fleda sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Paljon paremmin kun tummat kutrit!

  • Oi moi aamu-ihminen! Kiitos kovasti, olen täysin samaa mieltä 😉 Tumma oli liian raju mun mielestä -E

 2. Aamut ovat parasta treeniaikaa 🙂 Lomalla ja viikonloppuisin treenaan aina aamuisin. Usein aamutreenin jälkeen on juuri tuo fiilis, että päivän tärkein juttu on jo tehtynä 🙂

 3. Mietin tässä noita sortseja ja toppia kun tosta koosta tuntuu olevan hirveesti erimielisyyksiä että haluutko kertoa minkä kokoiset itselläsi on? En osaa päättää S ja M-koon väliltä. Mietin vaan mahtaako vastata kokoa vai kannaattaako ottaa suosiolla isompi? 🙂

  • Tuo setti on S-kokoa ja meikäläiselle ainakin just hyvä 🙂 Vastaa kyllä normaali kokoa mun mielestä. -E

 4. Hei, en ole kommentoinut ennen, mutta nyt ajattelin kirjoittaa pari riviä. Pidän kovasti blogistasi. Se tuo niin hyvän fiiliksen ja inspiraatiota terveelliseen elämään ja liikuntaan. Ja nämä liikkujan reseptit ovat ihan mahtavia! Olen itsekin aamuihminen, ja mielelläni liikkuisin jo heti aamulla. Pitkä työmatka vaan tahtoo haitata aamutreenailua… Lomalla ja viikonloppuisin lenkkeilen kyllä mieluusti aamutuimaan kun puoliso vielä vetelee hirsiä 😉
  Toivon sinulle , Eevi, hyvää kesän jatkoa ja jatka samaan energiseen malliin!

  • Hei Lumikki,

   Tosi kiva että päätit kommentoida <3 Ihan huippu kommentti, iso kiitos! Ps. ja minähän jatkan -E

 5. Minä olin ennen aamuihminen, mutta viimeiset pari vuotta huonosti nukkuvan pojan äitinä en ole enää ollut aamu- enkä iltaihminen. Mutta nyt kun on vähän helpottaneet yöt (viime yönä taisin herätä vain kolme kertaa), niin aamut on parhaita. Tänä aamuna sängystä juoksemaan, kotiin suihkuun, aamupalaa ja sitten fillarilla töihin. 😀

  • Voin vain kuvitella Siekku! Haastavaa todella, mutta ihana kuulla että niitä fiiliksiä silti löytää 😉 Isot tsempit -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta