Passion for…?

Minifitness_tyyli_muoti_sporttinen

Tiedän kuinka mukavalta tuntuu vetäistä trikoot jalkaan ja joskus tuntuu että ne ovat kaikista mukavimmat tyypit päällä. Tämä fiilis valtaa ainakin minut varsinkin talvisin, kun tuntuu että ei voi pukea mitään kivaa. Mekot ja shortsit ovat mahdottomia ja housuihin kyllästyy nopeasti. Siksi rakastan kesää, sillä se tuo vapautta myös pukeutumiseen!

Treenatun kropan kanssa on välillä oikeita haasteita, kun aletaan miettiä pukeutumista. Muistan lihaskaudella kuinka ahdistavaa mustan tiukan mekon päälle pukeminen oli. Olo oli kuin makkarankuorella. Eihän se pahalta näyttänyt, mutta ei siinä mukavaa ollut kökkiä. Kannattaakin etsiä vaatteita, jotka istuvat juuri sinun vartaloosi sillä hetkellä. Tiedät varmasti kuinka hyvä fiilis tulee, kun tunnet olosi hyväksi juuri siinä lempi mekossasi? Itsevarmuus näkyy, lupaan sen.

Olen pienestä pitäen rakastanut selvästi kolmea asiaa yli muiden. Pukeutumista, asioiden asettelua ja ennen kaikkea sitä treenaamista. Mitkä ovat sinun intohimojasi?

Minifitness_style_BikBok

Pienenä vieraillessani naapureilla, puin ensimmäisenä nukenvaatteita päälleni (niin, olen tosiaan niin pieni) ja myös huijasin siinä samassa, että en ollut saanut kotona aamiaista. Naapureilla oli aina paremmat eväät, koska siellä sai sokeroituja muroja. Jäin tästäkin ennen pitkään kiinni. Nukenvaatteiden pukeminen kuitenkin jatkui.

Äiti kertoi, että vaadin jo 3-vuotiaana pukea itse aamuvaatteet, aamupäivävaatteet, päivävaatteet ja sitä rataa. Minusta se on jotenkin huvittavaa. Olisipa nykyäänkin aikaa moiseen! Tosin minulla on ollut jo pitkään tapa asetella kaikki vaatteet valmiiksi edeltävänä iltana. Joskus tosin käy niin, että tänään punainen ei enää tunnukaan niin hyvältä väriltä ja saatan vaihtaa koko asun. Siinä meni se ajan säästö.

Minusta on tullut hieman laiska pukeutumisen suhteen, vai johtuuko se oikeasti vain ajan puutteesta? Silloin kun on juhlat tai muuta tärkeää, mietin joskus pitkäänkin millaisen tyylin haluaisin kasata. Mietin myös usein treenivaatteita päälle kiskoessani sopivatko ne yhteen vai eivät. Onko kaikki naiset samanlaisia? Nykyään arvostan eniten pukeutumisessa mukavuutta. Nahkatopit jäävät pölyttymään helteillä ja niskaan vetäistään mielellään jotain helppoa ja kevyttä. Korkkareiden olemassaolon olen tainut jo unohtaa aikoja sitten.

Minifitness_sport styles_treeni

Festareille pukeutuminen on helppoa, koska se on ehkä lähimpänä omaa tyyliäni. Huoleton ja rento. Meikäläisen asu löytyy BikBokin sivuilta, jonne Kira Kosonen (blogi Blond Rivets) on  koonnut  bloggareiden erilaisia festarityylejä. Katso kaikki ihanat asut täältä!

Ajankohtaista inspiraatiota pukeutumiseen löydät myös Kiran blogista. Käytetään nyt ainakin näin kesällä jotakin muutakin kuin niitä treenitrikoita, jooko?

Minifitness_Bikbok_festarityyli

Kuva Kira Kosonen, Blond Rivets

Blockfest_minifitness_tyylit_tytot

Tuokaa omaa persoonallisuutta esiin tyylissänne! En minäkään ratsasta siellä kuumimmalla muodinharjalla, vaan pukeudun oman maun ja fiiliksen mukaan. 

Tällä viikolla on muuten tulossa Minifitneksen tyyliskaba! Haluan nähdä teidän kesätyylejä, oli se sitten minkälainen tahansa. Innostukaa ja inspiroitukaa muiden tyyleistä ja löytäkää vähitellen se omanne. Tästä lisää myöhemmin <3

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “Passion for…?”

 1. Ihanaa huomata että jollakin muullakin ilmenee tuota ongelmaa, että on illalla valinnut mielestään hyvän asukokonaisuuden, joka ei aamulla sitten tunnukaan yhtään sopivalta. Myös salivaatteita tulee mietittyä hyvinkin tarkkaan, mikä on mielestäni ihan loogista meille naisille 😀
  Ps. Aivan ihana tuo sun festari-lookisi!

  • Joo saman asian kanssa kamppaillaan salikissa! 😀 Kiitos kovasti, tykkäsin itsekin, oli niin omanlainen -E

 2. Oih, sulla on iiihana tyyli <3 I like 🙂 Jotenkin niin intopiukeena oon aina "vaan" sun treenipostauksia lukenu, ni en oo ees tajunnu, et kyllähän sitä muitakin vaatteita käytetään kun treenivaatteita 🙂 Hih….

  • Kiitos Jenni <3 Tosi kiva muuten kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä siitä, mistä te täällä haluatte lukea! Kiva tietää että monipuolisuus on tervetullutta - iso kiitos palautteesta -E

 3. Oon nyt varmaan vuoden (?) sun blogia lueskellut ja siis tykkään tästä niin paljon! Täältä löydän aina treenimotivaatiota kun sitä tarvitaan 🙂 Ps: sul on super kiva tyyli!

  • Oi Elina! Olet ihan melkein alkutaipaleelta asti pysynyt mukana, kuinka mahtavaa! 🙂 Ihanaa jos löydät täältä vinkkejä ja fiilistä, tsemppikset sinne -E

 4. näytätpä kyllä upealta! oot jotenkin tosi söpö ja kaikki vaatteet saa sut näyttämään parhaat puolesi:) hehkut positiivisuutta! paljon muuten offilla yleensä painat? timmi kroppa ja lihas painaa läskiä enempi joten mielenkiinnosta kysyn(:

  • No hui että näitä teidän ihania kommentteja! Kiitos Tytsykkä (: Super hienoa jos saan välitettyä sitä teille kuvien/tekstien välityksellä. Mun keho pyrkii aina saavuttamaan sen tasapainoisen ja luonnollisen tilan, jolloin paino pyörii siinä 53 korvilla. Toivottavasti saadaan taas hilattua sitä lihasmassan painoa ylös syksyn ja talven aikana 😉 -E

 5. ”Ajankohtaista inspiraatiota pukeutumiseen löydät myös Kiran blogista. Käytetään nyt ainakin näin kesällä jotakin muutakin kuin niitä treenitrikoita, jooko?” 😀 😀 😀 IHANA EEVI!!!! <3 <3 <3 (räkänauru päälle)

 6. Olen tainnut ennenkin ehkä kysyä, mutta mistä/mitä merkkiä ovat nuo musta-limet puoleen sääreen ulottuvat trikoot? Sulla on niin kiva blogi, vanhempikin lukija tykkää 🙂

  • Heipat Salla,

   Ne ovat tosiaan Under Armourin housut ja kyllä on muuten kivat (: Taisin ostaa ne Stadiumista aikoinaan. Kiva että te vanhemmatkin lukijat ilmoittaudutte tänne <3 -E

 7. Hei, vähän hassu kysymys – mutta laitetaan nyt tuleen, miten sä ruokailet ja pidät sun syömisesi kunnossa kun reissaat ja kiertelet festareita? 🙂

  • Heippa SannaM,

   Ei lainkaan hassu! (: Usein kannan mukanani (niinkuin Blokcfesteilläkin) proteiinipatukoita mukana. Nämä olivat tosin poikkeavat festarit, sillä sieltä sai sushia ja muuta järkevää ruokaa pelkkien ranskalaiseen sijaan. Siksi tykkään varmaan näistä festareista eniten, kun ne ovat niin hyvin järjestetty joka vuosi 🙂 Usein ostan huoltoasemilta leikkelepaketteja, miniporkkanoita, marjoja, raejuustoa mukaan automatkoille tai muille. Vaihtoehtoja löytää oikeastaan aina täällä Suomessa varsinkin! -E

 8. Moikka,

  Kyselisin sellasta, että mitä palkkaria sä treenin jälkeen itse käytät? Mä oon yrittänyt vähentää mm. aspartaamin käyttöä ja valitettavasti huomasin, että esim. kaikki Fitnesstukun tuotteet joita ennen olen käyttänyt on makeutettu makeutusaineilla. Ajattelin siis käyttää tietämystäsi hyväksi jos sattumalta tietäisit/käyttäisit jotain ns. terveellisempää palkkaria. 🙂
  Oot mahtava ja tykkään kovasti lukea sun blogia, sillä siitä saa sikana positiivista energiaa ja hyvää mieltä!

  • Moikka Essi,

   Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi Puhdistamon suklaa riisiproteiinia tai Plantforce riisiproteiinia. North Forcelta löytyy myös luonnollinen vaihtoehto!
   Löytyy useista luontaistuotekaupoista ja netistä tilaamalla ainakin löytyy (: -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta