Näytä SUN tyylisi-kisa!

Minifitness_puma_tyylikisa

Kuva Sami Siilin, meikki ja hiukset Milla Helminen

Minkälainen on sinun kesän tyylisi? Onko se sporttinen, klassinen vai jotain ihan muuta? Sattuisiko jalan kokosi olemaan 37-38?

Ota kuva päivän asustasi ja laita se Instagramiin häshtägillä #minifitnesskisa. Tyyli on täysin vapaa! Voit napata kuvan vaikka lenkiltä tai kesäjuhlista. Paras kuva saa palkinnoksi Puman Disc-jalkineet, jotka sopivat moneen eri tyyliin ja tilanteeseen. Näitä kenkiä ei saa lainkaan Suomesta, joten kisa on aika uniikinlainen! Kenkien koko on 37 ja väri on musta. 

Kisa on voimassa ensi viikon perjantaihin 15.8 asti. Voittaja julkistetaan Minifitneksen Instagramissa, joten pysythän tarkkana! #eeviteittinen

Tyylejänne odottaen, E <3

Minifitness_puma_kilpailu_asu_tyyli

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta