Uuden alku

Minifitness_onni_uuden alku Haluaisitko olla onnellisempi? Tuntuuko sinustakin joskus siltä, että pitäisi osata olla kiitollisempi asioista? Niin minustakin.

Valitettavan usein tähän havahtuu vasta silloin, kun jotakin ikävää tapahtuu. Silloin kiitollisuuteen herääminen voi olla jo liian myöhäistä. Parhaimmassa tapauksessa se toimii herätyskellona ja on uuden hyvän alku.

Onnellisuus ja kiitollisuus eivät olekaan loppupeleissä niin kovin vaikeita asioita, kuin ehkä joskus miellämme. Suurin ongelma saattaa olla lähinnä se, että ajattelemme asioita liian suurina. Mitäpä jos pienentäisitkin niitä hieman? Kiitollisuus ja onnellisuus ylipäätänsä ovat elämän asioita, joita voimme opetella. Minusta se myös kannattaa, sillä saatat huomata onnellisuutesi vasta sitä kautta…

Minifitness_blackstyle Otetaanko ”syksyn” (kesä viivy niin pitkään kuin haluat) ensimmäinen uudistus ja askel parempaan? Listaa tänään asioita, joista olet kiitollinen ja mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi. Älä mieti liian suuria! Ne voivat olla niinkin yksinkertaisia asioita, kuin esimerkiksi ventovieraan hymy, hyvä kirja, tai lämmin halaus ystävältä. 

Puuttuuko listalta ehkä jotakin, mitä haluaisit siellä olevan? Toteuta se. Syksy on uudistumisen aikaa ja olet täynnä uudenlaista puhtia. Hyödynnä sen voima ja energia! Joskus asioita kannattaa jäädä pohtimaan. Arjen kiireessä emme tule aina huomanneeksi asioita ympärillämme, emmekä aina kuule edes omia ajatuksiamme ja toiveitamme. Pysähdy, pohdi, kehity. Nyt on juuri täydellinen aika siihen.Minifitness_onni

 

Positiivista viikkoa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Uuden alku”

  1. Kiitollisuus kyllä monesti unohtuu hetkittäin. Itse olen oppinut self developement -kirjoja lukemalla kertomaan omasta kiitollisuudesta päivittäin. Ja voin kyllä kertoa, että se on jo muuttanut elämääni parempaan. Pienistäkin asioista voi olla kiitollinen ja onnellinen. Tosi ihanasti kirjoitettu blogikirjoitus! 🙂

    • Heippa Sanna,

      Tuo on Bik Bokista – sen salaisuus on se, että se näyttää tosiaan hameelta edestä, mutta takaosa onkin shortsia, siinä on lahkeet 😉 Tykkään siitä kovin -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta