Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Geelilakkaus

Minifitness_kynsienhuolto_Salon Milagro_tarjous

Osa 1

Näin kesällä olen kiinnittänyt erityistä huomiota hieman tuonne alemmas. Puhun nyt varpaankynsistä. En tiedä miksi, mutta lakatut varpaat ovat jotenkin ylelliset ja kateellisena katson aina sitä värikirjoa kaupungilla. Minäkin halusin omani! Tavallinen lakka kun ei pysy sitten millään meikäläisen meiningeissä mukana, kun tulee suihkua, hinkkausta ja hikeä enemmän kuin laki sallii! Lakka kestää muutaman päivän ja sitten aamuisin saakin jo katsella reikäistä lakkapintaa. Yök, niin epäsiistiä ja ennen kaikkea turhauttavaa.

Olen yksinkertaisesti laiska tämän aiheen suhteen. Eikä minulla tosin aikaakaan siihen ole, saatikka mielenkiintoa lakkailla noita könttejä moneen kertaan ja sitten vielä joku päällyslakkakin? Siinähän menee puolituntia – eli siis ikuisuus minun elämäni aikatauluilla. Liikaa sohvallisia hetkiä ja lakan imppaamista, eikä siinä samalla voi edes tuijottaa Netflixiä, vaan se vaatii täyttä keskittymistä jokaiselta aivosolultani. Raivokohtaus on lähellä kun lakkapurkki sattuu kaatumaan lattialle ja siinä samassa sutaiset siveltimellä ohi…

Minifitness_kauneus_liikkuvan naisen kauneus

 En siis jaksa. Itse siis. Rakastan kyllä sitä, kun joku muu hiplaa ja puunaa niitä. Siksi mieluummin asennoidun tähän yhdeksi päiväksi kuukaudessa ja sen jälkeen minun ei tarvitse asiaa enää miettiä – paitsi sitten seuraavassa kuussa. Huollatan itseäni kuin autoa? Kiillotetaan, puunataan, korjataan, ehostetaan ja tankataan. Oh yes.

Onneksi on Mona. Yksi tämän naisen dream teamistä löytyy Salon Milagrosta, jossa laitatin nyt ne minunkin varpaani juhlakuosiin! Katsokaa kuinka siistit. Minunkin rölleistäni sai aika kauniit. Minä puhua pulputin 45 minuuttia ja hupsista, joku olikin taikonut minulle naiselliset varpaat. Nämä kestävät minunkin menossa viikkokausia ja niitähän jaksaa ihastella aamusta toiseen.

minifitness_salon milagro_kauneus

Minifitness_Salon Milagro_tarjous_kauneus

Arvaa mitä? Kun olin pieni, isot varpaani sojottivat kohti kattoa. Niin siis ihan koko ajan. Taisin pitää peukkuja ylhäällä ihan tuplana! Muistan kun veljeni kiskoi Hessu Hopo sukkia jalkaani ja  langat jäivät kiinni sojottavaan varpaaseeni. Kuvittele, naurattaa edelleen. En muista missä vaiheessa ne sitten laskivat luonnolliseen paikkaansa, mutta siinä ne nyt ovat. Ei kovin kauniit vieläkään, mutta ainakaan ne eivät sojota.

Niin ja turha luulo ettei kukaan näkisi varpaitasi kesän jälkeen. Ainakin meillä kotona asiasta todellakin huomautetaan, mikäli rumilusvarpaita pilkottaa peiton alta. Tähänkin hommaan taidettiin siis jäädä koukkkuun. Naisen elämä on sitten haastavaa! Koitetaan nauttia siitä kuitenkin samalla <3

Minifitneksen lukijoilla onkin mahdollisuus saada nyt geelilakkaus (varpaat tai sormet) Monalta hintaan 25 e (norm. 45e). Tarjous on voimassa elokuun loppuun asti! Salon Milagro, Kamppi (Malminkatu 36, 00100 Helsinki) Varaukset puhelimitse suoraan hoitolaan (09) 586 5855, tai sähköpostitse [email protected]

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Geelilakkaus”

 1. Nuo lakatut varpaankynnet on miulle myös ihan luksusta. Ostin kesän alussa Grouponilta jalkahoidon geelilakkauksilla ja nyt aina kun nään varpaani ni tuun todella iloiseksi. Pinkit varpaat on pop!

 2. Kannattaa myös kokeilla Lumenen Gel effect -lakkaa! Säilyy paljon parempana ja paljon pidempään kuin normaalilakka:) Ainakin mulla ollut ihan lemppari sitä ekaa kertaa kokeiltuani.

  • Joo Anna! Mä kokeilin sitä myös kun monet olivat kehuneet. Itselläni sekään ei tuntunut oikein pysyvän :/ Mutta huomasi kyllä sen olevan ehdottomasti kestävämpää kuin monet muut perinteiset lakat. -E

 3. Mä oon mm. kynsilakkanatsi, ja kyttään ihmisten varpaita aina kun mahdollisuus, enimmäkseen kesällä tietty kun jalat ovat enemmän esillä. Mä en tykkää lakkaamattomista varpaista oikein, ja itselläni on ollut varmaan +20 vuotta putkeen ihan koko ajan varpaankynnet lakattuina 😀

  Mulla lakat pysyy kyllä todella hyvässä kunnossa jaloissa, enkä ole harkinnut geelilakkausta. Geelilakkaus ei siksi oikein ole varmaan mulle sopiva juttu koska mulla kynnet ja hiukset kasvavat tosi nopeasti, ja mun pitää leikata varpaankynsiäkin viimeistään 2vko välein joten huoltoväliksi ei riittäisi kerran kuussa. Niin mä joudun huollattamaan kynteni ja ripsenikin, kahden viikon välein.

  • haha ihana kynsilakkanatsi 😀 Mä oon aina tiennyt että teitä löytyy! Itselläkin varsinkin kesäisin ja lomalla kasvaa nopeasti, mutta viilaaminen pelastaa silloin. Huoltovälit on niin henkilökohtaisia, apua jos itse joutuisi juoksemaan noin usein! Ps. ootko kokeillut uusimmassa postauksessa mainittuja volyymiripsiä? Voisi kestää pidempään sullakin 🙂 -E

 4. Moi Eevi. Mahtava blogi sulla! 🙂 Lueskelin sun vanhoja postauksia ja törmäsin sun dieetti + massakausipostaukseen. Huomasin, että dieetillä on todella vähän hiilihydraatteja. Nyt sitten iski mieleen sellainen kysymys että vaivuitko sä ketoosiin dieetin aikana? Itseä kiinnostaisi ihan kunnolla treenaamisen aloittaminen, mutta kampaajana ei oikein uskalla vaipua ketoosiin, kun siinä kuulemma henki alkaa haista aika mielenkiintoiselle… 😀

  • Heippa toinen E 🙂

   Tosiaan joo tuo dieetti painottui loppu vaiheessa proteiinin saantiin ja hiilareita karsittiin, mutta ketoosiin en kuitenkaan tällä mennyt 🙂 Tankkauksia oli 1-2 viikon välein ja pysyi hyvin vauhdissa hommat. Kyllä sitä saa tuloksia ilman ketoosiakin, siitä ei tarvitse murehtia 😉 Tsemppiä ja kyllä sinä siihen pystyt. Maltilla! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta