Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Volyymiripset

Minifitness_kauneus_liikkujan kikat_Blue Lagoon

Osa 2

Arkena en juuri meikkaa. Varsinkin näin kesäisin olen vältellyt tuota toimenpidettä viimeiseen asti. On minulla kuitenkin muutama jippo, joista en halua luopua. Ne helpottavat arkeani huomattavasti! Vihaatko ripsarin laittoa? Niin minäkin. Olenkin luopunut sen käytöstä jo aikoja sitten.

Käyn laittamassa ripseni kuntoon aina ammattilaisella. Ne pysyvät siinä, eikä niihin tarvitse käyttää aikaa kuin kerran kuukaudessa. Tämä on ainakin minun ehdoton kauneuskikkani! Näytän kuulemma hyvältä jopa aamulla herätessäni. Joskus saatan kuulla kotona lauseen ”onko sulla nyt meikkiä” – Parasta!

Minifitness_Blue Lagoon_kauneushoitola

Minifitness_Blue Lagoon_uusi myymälä avattu

Huonoja ripsien laittajia löytyy jokaisesta kaupungista, mutta niitä hyviä onkin sitten erittäin hankala löytää. Olen nähnyt yhteen liimattuja ripsiä, kirvelyä, silmien tulehtumista ja sumentumistakin! Siksi on oikeasti äärinmäisen tärkeää käydä osaavalla ripsiteknikolla, sillä osaamaton saattaa tehdä pahaakin hallaa paitsi ripsille, myös näöllesi. Omat ripset saattavat hävitä kokonaan ja pahimmassa tapauksessa näkösi saattaa huonontua. Suosittelen siis oikeasti valitsemaan tarkkaan ripsien laittajan! Ammattitaitoinen henkilö osaa katsoa sinulle sopivan pituuden ja kaarevuuden. Myös itse tekniikan tulee olla kunnossa. 

Yksi minun luottotiimiini kuuluvista hoitoloista on Blue Lagoon-kauneushoitola Kampissa. Olen käynyt siellä jo vuosia ja lähtenyt tyytyväisenä pois jokainen kerta. Oletteko kuulleet jo volyymiripsistä? No minä kuulin ja halusin käydä siellä heti kokeilemassa niitä. Näiden sanottiin nimittäin olevan entistäkin luonnollisemmat ja kevyemmät, sekä kestävän vielä pidempään kuin aikaisemmat! Hellurei, kelpaa tälle neitoselle, joka ravaa suihkussa kaksi kertaa päivässä. 

minifitness_liikkujan kauneus_ripsihuolto_volyymiripset_blue lagoon

Minifitness_volyymiripset_Blue Lagoon_liikkuvan kauneus

Ne tuntuu kevyemmiltä, vai tuntuukohan ne lainkaan? Ulkoisesti ne ovat kyllä paljon luonnollisemmat ja pidin niistä heti. Nyt toivon niiden kestävän myös minun menossani pidempään. Volyymiripset eivät poikkea juuri hinnankaan puolesta, sillä volyymiripset ovat uutena 149 e ja niiden huolto 65-75 e. Usein nämä voidaan laittaa vanhojen sekaan, kuten minunkin tapauksessani. Toivon näiden lunastavan vielä lupauksen pidemmistä huoltoväleistä.

Kampissa sijaitseva Blue Lagoon laajensi tilojaan, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat kaunistautumaan. Pidän uuden hoitolan ilmeestä kovin, minusta se on ihanan raikas! Huomasitteko tuon ihanan pöytäratkaisun? Minusta se oli vallan nerokas ja saatan varastaa idean hoitolan omistajalta Siniltä 😉 

Sini on mainio. Hän toteuttaa villeimmätkin kynsi-ideani tuossa tuokiossa. Voitte vain kuvitella, millaista osaamista vaatii väkertää kynnet, jotka kestävät katkeamatta salilla! Katsokaapa mitä kaikkea hän on minulle aikojen saatossa askarrellut. Mitäs tykkäätte?

Minifitness_kynsitaidetta_Blue Lagoon_Kamppi

 Yhteistyössä, Blue Lagoon

Mahtavaa viikkoa kaikille <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Volyymiripset”

 1. Ihana”onks sulla nyt meikkiä” 😀 Onko sulla säilynyt omat ripset hyvinä kun on pidemmän aikaan ollut nuo räpsyttimet?

  • Joo paras kommentti 😉 On kyllä säilyeet tosi hyvin. Jos ripset tehdään oikealla tekniikalla, omat ripset harvoin mitenkään vahingoittuvat. Kasvu saattaa vain vähän hidastua ja siksi pidän välillä taukoa, jolloin annan laitettujen ripsien tippua pois. Kasvatan omiani kuukauden ja laitan taas uudet 🙂 -E

 2. Aika hintava tuo 149e :O Ehdottomasti kallein mistä olen kuullut, ja huoltokin aika hinnoissaan, mutta toki tekevät varmasti hyvää jälkeä 🙂 Toisaalta, hyvää jälkeä saa edullisemmilla hinnoillakin, ja itse maksoin omista volyymiripsistäni 70e laitto (normihinta oli 90e mutta oli alennuksessa), ja huolto 2vko välein 50e, 3vko välein 60e. Itse joudun käymään huollossa 2vko välein koska ripseni kasvavat nopeasti ja haluan että ripsirivistö pysyy hyvässä kunnossa, ehtii rapistua liikaa mulla jos kolme viikkoa odotan. Volyymiripset eivät siis ainakan omalla kohdallani mitenkään muuttaneet huoltoväliä, mutta mä taidankin olla aika pirkkutarkka ja kaipaan huoltoa varmaan aika paljon aikaisemmassa vaiheessa kuin moni muu 🙂

  Eniveis, muuten komppaan kyllä tätä aihetta, sillä volyymiripset ovat ehdoton aamujen pelastus. Itse käytin tekoripsiä vuosikausia koska normaalit ripsipidennykset eivät olleet mielestäni hyvät. Eivät vaan ole mulla tarpeeksi näyttävät kun omat ripseni eivät ole erityisen tuuheat, muuten kyllä ihan hyvät luonnostaankin. Volyymiripsellä saan kaipaamaani näyttävyyttä, koska tuuheus on musta tärkeämpää kuin varsinainen pituus. Muutenkin ripsivärillä ei vaan koskaan saa yhtä siistejä ripsiä kuin pidennyksillä. Suosittelen siis itsekin ihan kaikille!

  • Minä taidan olla sitä kastia, kun olen kokenut niin monia huonoja laitatjia, että maksan mielelläni hyvästä työstä (: Kyseessä kuitenkin silmät, joten en haluaisi enään ikinä tinkiä laadusta sen osalta.
   Kiva kun kerroit omia kokemuksiasi näistä, minulla on pysyneet nämä volyymit tosi kivasti 🙂 Katsotaan millainen huoltoväli meikäläiselle tulee näistä. Tykkään niitä kyllä enemmän ulkonäöllisestikin kuin tavallisista klassisista.

   Volyymiripsissä on varmaan paras puoli se, että niistä saa tosi luonnolliset tai sitten halutessaan tosi näyttävät! Se kuituhan on paljon ohuempaa kuin kalssisessa käytettävä, jolloin ainakin oma silmä tuntuu paljon kevyemmältä eikä paina (: Meidän pelastus siis! 😀 -E

 3. Moi!! Oon jo pitemmän aikaa seurannu sun blogia eikä voi muuta kun kehua:D itekin olen motivaatiota saanut salille sun postauksista ja alkanut panostaa varusteisiinkin enemmän. Meillä kotona siis ei mitenkään urheilullisia olla eikä osteta kalliimpia asiota. Olisi siis ihan mahtava saada vaikka postausta saliohjelmasta ja ruokavaliosta,että olisi jonkinlaista mallia kun personal trainerin palveluihin ei itsellä ole varaa. Tulevaisuudessa itsekin olen personal trainerin ammattiin tähtäämässä mutta sitä odotellessa:)

 4. Miten ihana kommentti Heli, kiitos tästä <3
  Niin mahtavaa jos saatte täältä fiilistä arkeenne. Tsemppiä opintoihin kovasti -E

 5. heippa eevi 🙂 saanko kysyä kellä käyt ripsesi laitattamassa lagoonissa 🙂 etsin itselleni uutta taitavaa ripsen laittajaa 🙂

  • Moikka!
   Käyn oikeastaan sillä kuka on vapaana, ei ketää tiettyä (: Mun mielestä kaikilla tulee tosi hyvää jälkeä! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta