Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Ihon kosteutus

Minifitness_ihonhoito_liikkuva nainen_vinkit_aco_kevyesti paivettava kasvovoide

Osa 3.

Minulle sanotaan usein kauniin, päivettyneen näköisestä ihostani. Päivetystä löytyy vielä hieman kasvoiltakin, kiitos meitä hellineen auringon. Kohta sekin haihtuu pikku hiljaa pois. Muiden mielestä olen aina hieman päivettyneen näköinen, jopa talvella. Pimeille ja sateisille ajoille minulla onkin oma pieni salaisuuteni, jonka aion jakaa nyt teidän kanssa. Ei, se ei ole solarium, meikkivoide, eikä itseruskettava. Se on jotakin pajon parempaa!

Kasvojen kosteutus

Aluksi kuulin paljon kehuja siitä ystäviltäni. Sitten halusin kokeilla sitä myös itse. Jäin sitten lopulta itsekin täysin koukkuun! Acon kevyesti päivettävä kosteusvoide on jokaisen liikkuvan naisen must-tuote. Paitsi että se tuo luonnollista väriä kasvoille, se ei jätä viiruja tai raitoja, eikä se tuki ihoa ikävästi. Koostumus on kevyt ja se levittyy iholle helposti ja välittömästi. Pidän myös sen miedosta tuoksusta ja kompaktista pakkauksesta. Terve ja hyvinvoiva iho näkyy ulospäin ja luontainen hehku on mielestäni naisessa kaikkein kauneinta. Juuri pestyt kasvot, joihin on levitetty kosteusvoidetta. Sama pätee kyllä miehiinkin – silloin he ovat vastustamattomia.

Minifitness_liikkuvan naisen ihonhoito_top5_Acon kosteusvoide

Ihomme kuntoon ja hyvinvointiin vaikuttavat niin sisäiset, kuin ulkoisetkin tekijät. Monen iho reagoi herkästi muuttuneeseen ruokavalioon ja epäterveelliseen syömiseen. Myös riittävä uni ja nesteytys tuovat iholle kirkkautta ja väriä. Ilmansaasteet ja aurinko kuluttavat herkkää kasvojen ihoa, puhumattakaan jatkuvasta hikoilusta ja naaman puhdistamisesta. Liika peseminenkään ei ole hyväksi. Siksi usein erityisesti liikkuvan naisen iho vaatii hellävaraisia tuotteita ja riittävää huoltoa.  Muistathan pestä kasvojen ihon huolellisesti aina ennen kosteusvoiteen tai meikin levittämistä.

Vartalon pesu ja kosteutus

Lotraamme paljon vedellä. Suihkussa käydään usein, eikä iho välttämättä pidä siitä kovinkaan paljon. Tiedän myös kuinka kosteusvoiteen levittämisen haluaisi usein vain skipata. Illalla väsyttää ja haluaisi vain vajota peittojen alle. Aamulla taas et halua tunkea nihkeää, rasvaista ihoa farkkuihin. Siinähän menisi ikuisuus. Minulla on kaksi omaa tärppiäni tähän! 

Iltaisin suosin vartaloöljyjä. Olen kokeillut niistä monia ja löytänyt sieltä muutaman suosikkini. Niissä tärkeää on öljyn imeytyminen ja tottakai ihana tuoksu! Öljyt ovat usein myös riittoisempia kuin rasvat. Mary Cohr -vartaloöljy on paitsi kätevässä suihkutettavassa muodossa, tuoksuu se myös aivan taivaalliselta iholla. Usein en lisää lainkaan hajuvettä, sillä tästä tulee ihanan raikas tuoksu iholle pitkäksi aikaa. Yves Rocherin Monoi de Tahiti-öljy on vanha suosikkini ja pidän sen tuoksusta erityisesti kesäisin ja ulkomaan matkoilla. Se tuo mieleeni aina auringon lämmön ja valkoisen pehmeän hiekan. Kätevä muovinen suihkepullo, jota on helppo kuljettaa mukana myös matkustellessa.

Minifitness_ihonhoito_kosteutus_kuivaöljyt

Aamuisin treenin jälkeen on pakko päästä suihkuun. Suosinkin aamuisin suihkussa käytettävää kosteusvoidetta, sillä se ei jätä ihoakaan tahmeaksi ja nihkeäksi. Farkut sujahtavat jalkaan kiireessäkin. Pese ensin vartalo tavallisella suihkusaippualla ja tämän jälkeen vasta Nivean in-Shower Body-tuotteella. Et tarvitse kosteusvoidetta erikseen lainkaan, sillä tämä tuote ajaa vartaloemulsion asemaa. Ihanaa arjen huijausta ja helpotusta! Matkoilla mukana kulkee In-Shower-sarjan After sun lotion.

Minifitness_ihonhito_liikkuvan kauneus_nivea_kosteutta suihkuun

Minifitness_ihonhoito_vartalo_hellävarainen suihkusaippua

Kannattaa kiinnittää myös huomiota suihkussa käyttämääsi suihkugeeliin. Onko se tarpeeksi hellävarainen tuollaiselle suihkussa ravaajalle? Ei välttämättä, vaikka se tuoksuisikin kuinka ihanalta tahansa ja tuntuisi iholla silkin pehmeältä. Kannattaa suosia hieman miedompia vaihtoehtoja, varsinkin jos ihoa pesee usein. Oma suosikkini löytyy vauvojen osastolta! Sophie the Giraffe Baby suihkusaippua on alunperin suunniteltu vauvan herkälle iholle, mutta miksei se sopisi myös meille vähän isommillekin? Se on luonnon omaa luomukosmetiikka on paras valinta paitsi lapselle, myös liikkuvalle naiselle. Tuoksu on mieto ja hellävaraisuuden lisäksi tuote kestää pitkään, sillä koostumus on todella riittoisa. Tämänkin tuotteen plussana on sen kätevä koko ja helppo korkki! Kulkee juoksurepussani mukana joka päivä.

Tässä E:n vinkkejä ihon kosteutukseen <3 Oikein nautinnollista viikonloppua ystävät -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Liikkuvan naisen kauneus Top 5 – Ihon kosteutus”

 1. Heippa!
  Kiinnostuin tosta Mary Cohren vartalo öljystä kun itse kärsii atopisen kuivasta ihosta. Saakohan kyseistä tuotetta vain jostain kauneushoitoloista vai onko mahdollista ostaa myös muulta? 🙂

  • Heippa Moona,

   Tosiaan Mary Cohria myyviä hoitoloita on Suomessa yli 90 – en osaa sanoa saako näitä muualta (: Toivottavasti löydät omasi, tuo on aivan ihana tuote. Vinkkinä muuten; sitä voi myös käyttää hiuksiin! Myös kohtuuhintainenkin, sillä se on laadultaan tosi hyvä. Hinta oli kutakuinkin 50 euroa. -E

 2. Itsellä kuivan ihon pelastajana toimii vartalolle Nuxen kuivaöljy ja kasvoille Dermalogigan tuotteet! Iho pysyy hyvänä vuodenajasta riippumatta 🙂

  • En ole testannutkaan kyseistä tuotetta, joten kiitos vinkitä Rosa 😉 Dermalogigalla on kyllä tosi hyviä tuotteita erityisesti kasvojen ihon hoitoon. -E

 3. Mary Cohren tuotteita myy ainakin Lebua Spa kalliossa, ja sain sieltä -15% loppusummasta cityshopparilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta