Suomen paras Sport & Wellness-blogi äänestys!

 

Minifitness_blog awards

Osa on saattanutkin jo Minifitneksen Facebookista huomata, että te olette äänestäneet minut Suomen 12 parhaan Sport & Wellness blogin joukkoon! Iso kiitos ja kumarrus teille kaikille ja toivottavasti viedään yhdessä tämä pokaali myös kotiin. Anna äänesi kuulua ja käy äänestämässä MiniFitness-blogia täältä. 

Suosikit valitaan yleisöäänestyksen avulla. Yleisöäänestys molempien kategorioiden suosikeista tulee olemaan A-lehtien verkkosivuilla 1.9.–30.9. välisenä aikana. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 e lahjakortti valitsemaasi kylpylään täällä Suomessa! 

Sport & Wellness Blog Awards 2014 huipentuu palkintojenjakotilaisuudessa 18. lokakuuta I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tilaisuudessa palkitaan sekä yleisön äänestämät suosikit molemmista kategorioista sekä asiantuntijaraadin suosikkiblogit. Tulettehan riehumaan sinne meikäläisen kanssa?

Onhan tämä aika mahtava juttu ja saan olla erittäin kiitollinen tästä ihanasta blogitaipaleestani teille lukijat. Olemme kasvaneet yhdessä ja tehneet MiniFitnestä yhdessä. Haluan  tarjota teille myös jatkossa entistäkin enemmän, entistäkin paremmin! Uusia juttuja on tulossa paljon ja en malttaisi millään pitää niitä salassa. Lupaan kertoa niistä teille kuitenkin pian <3 Tästä syksystä tulee paras syksy ikinä. 

Toivottavasti nähdään Messukeskuksessa <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

15 vastausta artikkeliin “Suomen paras Sport & Wellness-blogi äänestys!”

 1. No sähän nyt vaan oot paras 🙂 Oot myös kehittynyt ihan hulluna vuosien aikana ja oot ehdottomasti yks kirkkaasti parhaista bloggaajista Suomessa!

  • Ihana Anne <3 Super kiva kuulla että tämä oma kehityskaari on näkynyt myös teille lukijoille -E

 2. Ei kyl pysty, viimeaikoina ollu niin paljon mainoksia ja nyt tää detox-hömpötys 🙁

  • Mige jos kyseessä on yhteistyöpostaus, on siitä aina mainittu postauksen yhteydessä 🙂 -E

  • Eniten häiritsee periaate. Ei ole tutkimuksia detox-kuurien toimivuudesta ja koko ”detox-ala” perustuu siihen että myydään (yleensä) naisille nälkäistä ja kuihtunutta fiilistä puhtaana. Tää nyt on tällanen ylidramaattinen ”olen pettynyt blogiisi” -kommentti mutta kyllä mä vähän olin ihmeissäni. Ei sitä nyt mihin vaan tarvii mukaan lähteä.

 3. Moikka! 🙂
  Oisin kyselly noista kompressiosäärystimistä/-sukista..jos käyttää pitkiä trikoita, niin kannattaako noi laittaa housujen alle vai päälle vai onko teholla merkitystä? 🙂

  • Heoppis Hansssu,

   Ehdottomasti suoraan säärelle, muuten teho häviää (: Meikäläinen usein kääntelee pitkien trikoiden puntteja, koska sukat on tottakai osa styleä 😉 hehe -E

 4. Ääni annettu molemmissa kategorioissa <3 Ehottomasti paras blogi ikinä <3 🙂

 5. Äänestetty! Tää blogi on ihan paras ja inspiroiva pikku palautteesta huolimatta mitä annoin aiempaan postaukseen! Ihan superblogi inspiroi joka kerta ku tän avaa (:

  • Ihana kuulla Saana (: Kiitos sullekin tuesta ja palautteista, ne ovat kullanarvoisia <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta