Q&A

Minifitness_matkailu_muoti_lifestyle Tänään koen erityistä kiitollisuutta. Koen kiitollisuutta eritoten yhdestä vanhasta ystävästäni, joka on jaksanut kulkea vierelläni muutoksien myllertäessä ja myös silloin, kun meri on ollut tyyni. Emme vietä aikaa viikoittain, tai edes kuukausittain. Tiedän että en ole ehkä helpoin ihminen ja suorasanaisuuteni on välillä varsin rasittavaakin. En peittele tunteitani tai sanojani ja minua ärsyttää erityisesti ihmisten hyssyttely. Se on yksi minun huonoista puolistani, mutta joskus myös vahvuuteni. Saatamme riidellä joskus kovaakin, mutta kaikki asiat selvitetään aina yhdessä. Tiedän, että hän ei koskaan lähtisi luotani – se olisi jo tapahtunut näiden hullujen vuosien varrella.

-Sinullakin on ehkä tällainen ystävä?

Toinen asia, josta olen kovin kiitollinen on liikkumisen vapaus. Kehon hyvinvointia ja toimivuutta arvostaa usein vasta silloin, kun jokin pettää. Mistään ei tulisi katkeroitua, vaan asioista tulisi oppia, olivat ne kuinka ikäviä tahansa. Näiden ikävien kokemusteni kautta pidän nykyään parempaa huolta kehostani paitsi liikuttamalla sitä, myös huoltamalla sitä säännöllisesti. Sunnuntaisen aamujoogan jälkeen olo on kovin tuulettunut ja rauhallinen. Se on paras paikka paitsi kehon, myös mielen avaamiselle! Kaiken kehonhuollon ei tarvitse olla hierojalla ravaamista tai putkirullaamista. Miellekkyys myös sen ylläpitämiseen pysyy parhaiten vaihtelulla. Jooga antaa tilaa myös sisimmän kuuntelulle ja siksi suosittelen sitä monille kiireisille.

-Entäpä sinä, oletko ehkä laiminlyönyt omaa hyvinvointiasi?

Minifitness_kysymyyksiä_kiitollisuus elämään

Minifitness_outfit_bikbok_suomi

Olen myös kiitollinen parisuhteestani ja sen olen vuosien aikana tästä hommasta oppinut, että sitä ei pidä koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Sen eteen tulee tehdä töitä, mutta sen kuuluisi kuitenkin pääsääntöisesti liukua eteenpäin ilman jatkuvaa melomistakin. Hyvä parisuhdekin perustuu minusta ystävyydelle, sekä avoimuudelle ja luottamukselle. Olen hänen ilmaantumisesta erittäin onnellinen tyttö.

– Oletko kertonut hänelle onnellisuudestasi?

Kiitollinen olen myös työstäni. Siitä, että olen löytänyt paitsi kirjoittamisen, myös samalla teidät kaikki. Joskus unohdamme olla kiitollisia siitä, mitä matkan varrella on saanut kokea ja tehdä. Jokainen juttu on vienyt eteenpäin, vaikka eivät siltä olisi silloin tuntuneetkaan. Parasta elämässä on se, kun voi tehdä sitä mistä pitää ja kokee itse aitoa intohimoa ja nautintoakin. Mielestäni ihan meidän jokaisen tulisi muistaa tämä ja elää tämän opin mukaan. 

– Pidätkö työstäsi?

Olen kiitollinen siitä, että minut on kasvatettu näin kun on. Kiitos vanhemmilleni, jotka antoivat minun kasvaa tälläiseksi kuin olen ja uskon sen olleen ajoittain todella vaikeaa. Loppujen lopuksi kiitän heitä myös siitä, että he eivät antaneet asioiden olevan helppoja. Jos jotakin haluaisi, se tulisi elämässä ansaita. Silloin se saattoi tuntua todella väärältä, mutta viesti on mennyt vihdoin viimein perille. Isoin elämäntyö elämässä on oikeasti varmaan vanhemmuus – ajatelkaapa mitä kaikkea osaamista se vaatii?  Kiitos äiti, isi ja sisko.

– Oletko kiittänyt perhettäsi?

Kirjoitin omia ajatuksiani kiitollisuudesta ylös siksi, jotta se saisi ehkä pari muutakin siellä ajattelemaan omaa kiitollisuuttaan. Tuntuu että ihmiset pyörivät hirveästi negatiivisuudessa ja uppoutuvat siihen joskus täysin. Valitetaan ja kuljetaan otsa kurtussa. Jos positiivuus kuulostaa liian vaikelta tai raskaalta juuri nyt, aloita listaamalla asioita joista olet tänään kiitollinen. Se saattaa muuttaa koko päiväsi suunnan.

Minifitness_outfit_bikbok2

minifitness_outfit_Q&a

Koska olette kovasti toivoneet kysymys-vastaus juttua tänne, niin laitetaan sekin vihdoin pyörimään! Mitä sinä haluaisit kysyä minusta? Nyt saatte heitellä niitä kysymyksiä ja minä vastailen niihin sitten oman postauksen muodossa. Ihan jo vähän jännittää. 

Be grateful, E

 

Housut – BikBok

Bleiseri – Zara

Laukku – BikBok

Koru – Mango

Hiukset – Luomus Hair, Senay Coco

Kuvat Milla 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

28 vastausta artikkeliin “Q&A”

 1. Ihana E! <3 Sä saat kerta toisensa jälkeen avattua mun silmät aina uudelleen ja uudelleen! 🙂

 2. Komppaan ylläolevaa kommentoijaa, saat silmäni auki joka kerta kun postaat uuden kirjoituksen. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja jokainen kerta kun nään sinulta tulleen uuden tekstin tyytyväisyys valtaa minut, otan rauhallisen hetken ja mukavan asennon ja luen. 🙂 olet todella inspiroiva ja ihanan oloinen ihminen!
  Jossain tuolla edellisissä postauksissa kerroit uusista tuulista. Mua jäi kiinnostamaan että onkohan sinulta mahdollisuuksia saada treeni-ruokavalio-ohjelmia? Olisin kiinnostunut. 🙂

  -S

  • Olette mahtavia <3 Näitä on niin kiva saada ja lukea! Ja on mahdollista, laita ihmeessä meiliä Sofia. Vastailen niihin kaikkiin tällä viikolla -E

 3. Aivan ihana postaus, taaas! 🙂 Oon samaa mieltä siitä, että usein vaan pyöritellään niitä negatiivisia asioita mielessä, ja mietitään mitä elämästä puuttuu, mitä pitäisi vieä saavuttaa jne… Tekee hyvää välillä vaan pysähtyä ja meittiä, mitä kaikkea hyvää elämässä jo on. Yleensä ne on juuri niitä asioita, joita valitettavan moni pitää itsestäänselvyytenä 🙂 Löysin netistä osuvan lauseen pari viikkoa sitten, ja se on vieläkin tallennettu mun puhelimeen; ”Someone else is praying for the things you take for granted”.

  • Onkohan se suomalaisten kirous tuo negatiivisuus? Toivottavasti osaamme opetella siitä pois (: Hyvä lause Tua! -E

 4. hmm, kysymyksiä? 😉 täältä tulee!
  1. mikä on uskontosi? miksi juuri se / miksi ei mikään?
  2. mitkä viisi asiaa muistuttavat aina lapsuudestasi?
  3. millainen olit muutenkin lapsena? mitä tykkäsit tehdä, oliko kouluintoa, lemppariruoka, millainen olit tyyliltäsi…
  4. mikä on kaunein asia maailmassa ja miksi?
  5. kaipaatko mitään ’entisestä elämästäsi’ (elämä ft. epäterveelliset herkut, liikunta, teinivuosien biletys jne.)
  6. miten syöt normaalipäivänä? mitä vinkkejä antaisit ruokavaliotaan puhdistavalle?
  7. mistä erityisesti pidät itsessäsi? mitä haluaisit ehkä muuttaa?
  8. millaisia asioita häpeät?

 5. Löysin sun blogin eilen illalla, urheilujuttujen googlettelun tuloksena. Luin blogiasi kahdeksan sivua taakseppäin ja sain kauhesti ideoita ja motivaatioita omaan liikkumiseen ja laihduttamiseen!
  Kiitos sinulle siitä 🙂

  • Oi miten ihana kuulla Heidi <3 Toivottavasti jäät seurailemaan myös jatkossa -E

 6. Ihanan inspiroiva blogi, kiitos siitä! 🙂
  Haluaisin kysyä miten, missä ja milloin tapasitte Danin kanssa? Mistä kaikki alkoi? 🙂

 7. 1. Mikä on parasta sinun työssäsi?
  2. Mikä on parasta treenaamisessa?
  3. Mistä unelmoit?
  4. Haluaisitko asua ulkomailla, jos haluaisit niin missä?

 8. Olet mahdottoman viisas ja ihana! Mulla olisi muutama kysymys: 1. Kertoisitko kolme parasta kauneudenhoitovinkkiäsi? 2. Kaipaisin piristystä lautaselleni ja jääkaappiin. Mitä kolmea ruoka-ainetta suosittelisit kokeilemaan? 3. Kun maailma potkii kunnolla, mitä teet?

 9. 1.Pelkäätkö vanhenemista?
  2. Uskotko jatkavasi terveellistä elämäntapaa kuinka pitkään?
  3. Oletko onnellinen?

 10. – oletko tyytyväinen itseesi?
  – paras kohta omassa kropassa? Entä inhokki?
  – paras teemaku?
  – kaupungin osa helsingistä?
  -paras ravintola suomessa? Entä helsingissä jos ei ole sama?
  – millainen kroppa ihanne sulla on?
  – onko sulle mitään kauneusleikkauksia tehty? Mitä mieltä tai voisitko ottaa (lisää) ?
  – Mihin ihastuit Danissä?
  – Millaista musiikkia kuuntelet?
  – Lempi artistit/bändit?
  – Kysyyko Dan ikinä ideoita sen biiseihin sulta? Mitä mieltä muuten Danin musiikista (rehellisesti) tai että tykkäisitkö vaikkette olisi yhdessä.
  – tulevaisuuden suunnitelmat?
  – esikuvat?
  – seuraava matkakohde?
  – lempi blogit?
  – parhaat ystävät?
  – unelma työpaikka?

 11. Haluaisin kysyä seuraavia:
  -Mikä on lajitaustasi? Mitä lajeja olet harrastanut nuorempana?

  -Miten päädyit nykyiseen työhösi tai milloin tiesit oman juttusi?

  -Paljonko olet pitkä?
  Pahoittelen jos olet aiemmissa postauksissa vastannut näihin kysymyksiin, mutta olen aika vasta löytänyt blogisi. Tykkään tosi paljon!:)
  Pt-asiakkaasi tarina oli muuten todella mielenkiintoista ja motivoivaa luettavaa, toivottavasti näitä tulisi joskus lisää (:

  uusialkuni.blogspot.fi

 12. Mulle ei tullut nyt kysymystä mieleen mut oli vaan pakko tulla sanomaan et noi sun hiuksen on vaan ihan täydelliset <3

 13. Kiinnostaisi että missä olet töissä? Vai oletko jossain muualla töissä personal trainer työn lisäksi? 🙂

 14. Löysin tän blogin aika vasta ja olen koukuttunut. Ihania postauksia kerta toisensa jälkeen. Mua kiinnostais tietää miten pitkä sä oot?

  • Super kiva kuulla Emppu <3 Laitetaan kyssäri mukaan tulevaan vastaus-postaukseen 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta