Kirpun kirppismyynnit!

Minifitness_myynnit_kirppis

Osa bongasi viime sunnuntaina Instastani kuvan kasasta treenivaatteita hintalappuineen. Kyllä, nyt lähtee halvalla niin treenivaatteita kuin uusia treenikenkiäkin, mutta myös karvaliiviä ja korkkariakin! Osa on kysellyt myös blogikirpparia tänne, joten sekin tulossa pian. Mutta nyt alkuun voitte käydä täydentelemässä vaatekaappeja varaa kirppis.fi-myymälässä Pihlajistossa. Minulla ja Danilla on siellä tavaraa myynnissä molemmilla varsin edullisesti kuukauden ajan. Pöydät 48 ja 64 kannattaa käydä kurkkaamassa. Hyllyt täyttyvät todennäköisesti koko ajan myös lisää, nyt kun kerran on päästy vauhtiin. Kaapit tyhjenee mini people housessa kovaa vauhtia, samalla kun uutta tuodaan sisään 😀 

Tiedättekö kuinka ihanaa on saada vaatekaapit järjestykseen? Mikä mielihyvä valtaakaan minut kun oikeasti näen kaikki topit ja villapaidat kertasilmäyksellä. Enään minun ei tarvitse kiipeillä pitkin hyllyjä apinamaisesti ja kurkkia epätoivoisesti niille ylähyllyille – ainakaan taas hetkeen. Olen jo pienestä pitäen ollut aikamoinen kiipeilijä, joten minusta se on ollut täysin normaalia. Olen tottunut pienuuteeni hyvin varhain joten hyppiminen, kiipeäminen ja roikkuminen myös siis vaatekaapissa on täysin arkipäivää. Danista se on hullua! ” en mä täältä tipu”.

Minifitness_outfit_ocean

Minifitness_outfit_summer

No jokatapauksessa tavaraa kertyy huusholliimme aika paljon ja huomaamatta olemme tunkeneet vuoden aikana jokaisen nurkan täyteen jotakin. Tästä voi syyttää minun sisustus- ja kokkivimmaani, mutta Danin piikkiin menee kyllä meidän vaatevuoret. Meillä on siis makuuhuoneessa omat tuolit, johon kerääntyy viikon vaatteet kotoisaan läjään. Huh, onneksi en ole nykypäivänä niin siivousfriikki kuin joskus muinoin. Eikö kotona saa kuitenkin olla elämisen jälkiä?

Eilen katselin Suomen kaunein koti-ohjelmaa samalla kun tein ainakin viittä muuta asiaa samaan aikaan. Ruoanlaitto, Instan päivitys, syöminen, pukeminen ja mitä vielä. Ohjelmaa katsellessani tuli minulla sama kysymys mieleen, kuin itse ohjelman tuomaristollakin – missä on kotien elämisen jäljet? Jakson kodit olivat monet todella kauniita, mutta liian kliinejä. Tuli mieleen Barbie talo. Pisteitä vähennettiin siis liian täydellisen siististä kokonaisuudesta. Hei minäkin voisin mennä tähän kisaan! Huokaisin ja jätin vaatevuoren paikoilleen. Hyväksyin sen ja päätin sen olevan meidän kodin elämisen merkki.

Minifitness_Myynnit_kirppis_varaakirppis

 Shop until you drop, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Kirpun kirppismyynnit!”

  1. Hihhiii! Enpä ookkaan hetkeen ehtinyt näitä kommenttejani latomaan, mutta kävin tänään tekemässä löytöjä ja hitto vie niitä tosiaan tein 2 muovikassillista. Kerkisin vaan noi sun pöydät kaluaan läpi ja eipä tarvii ihmetellä mihin ne kaikki treenitopit on kadonneet 😀 Nyt on hyvä mieli! Ihanan hyväkuntoisia vaatteita ja kohtuulliseen hintaan. Ostin myös pikkuveljelle pari paitaa ja 2 lippistä. Kiitos Eevi <3 Ne kengät oli ihania, mutta vähän liian pieniä ja varmaan enemmänkin olisin ottanut, mutta tuli nälkä ja piti muuallakin olla 😀 noita kesävaatteita myös katselin himoiten, mutta en ainakaan vielä tohtinut ostaa.

    Voisi tästä kans innostua ja laittaa oman kaapin uusiks ja viedä vanhat kirppikselle. Enkä oo tosiaan tajunnut, että tässä ihan kotikulmilla on noin hyvä kirppis edes olemassa 😛

    • hhaha ihana Jonna <3 Sain viestiä että pitäis tulla täyttelemään pöytää kun tyhjeni ihan hupsista vaan 😀 oltiin ajateltu pitää kuukausi joten täytynee käydä viemässä lisää tavaraa.
      Hyvä että joku on käynyt tyhjenetelmässä sitä ihan urakalla! Toi on kyllä tosi hyvä kirppis, käsittääkseni tosi uusi. -E

  2. Onko teidän takkeja rekki takit 10e jos on niin sieltä yhden takin taskusta löytyi nippu avaimia , avaimia voi kysellä varaa kirppis myyjältä jos on teidän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta