OFF

Minifitness_lomalla

Olen niin innoissani. Nyt voin sen vihdoin sanoa ääneen, loma. Olemme jo pitkään odottaneet tätä himpun alle viikon mittaista matkaa Portugaliin. Lähdemme isolla ystäväporukalla tuonne lämmön keskelle ja olemme vuokranneet aivan ihastuttavan villan, toivottavasti keskeltä ei mitään. 

Olen jo nähnyt uniakin ihanista, kiireettömistä illoista. Naurusta, auringosta ja ystävien seurasta nauttien. Puhumattakaan siitä hyvästä ruoasta! Odotan taas aivan intopinkeänä kauppareissuja, sillä sieltä löytyy varmasti taas kaikkea ihanaa ja ”eksoottista”. Toivottavasti pääsen jakamaan myös teille jälleen uusia vinkkejä ja kokemuksia!

Luvassa paljon paitsi ihania kuvia ja fiilistelyä, myös treeniä! Matkaan lähtee nimittäin mukaan TRX-narut, joiden avulla tullaan tuolla treenailemaan. Varmasti myös lenkkiä ja joogaakin luvassa, mutta fiilis edellä mennään. Salille en ajatellut tällä reissulla meneväni, sillä siinä voisi matkustamiseen jo mennä tovi. Kohta mennään <3

Ps. Kaikki ihanat meiliä laittaneet, tulen kyllä vastaamaan jokaiselle teistä kunhan ennätän. Pt-kyselyt on huomioitu ja listattu, joten sitäkään ei tarvitse siellä murehtia. Big love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “OFF”

  1. Mukavaa Portugali lomaa! 🙂 Se on ihana paikka. Itse palasin viikko sitten Lissabonista. 🙂

    • Minusta tuntuu että kovin moni on seikkaillut samoihin aikoihin Portugalin puolella ja erityisen moni Lissabonissa 😉 Toivottavasti oli mieluisa matka, itse tykkäsin kyllä kovin Portugalista -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta