TRX-treenivideo – tehokas treeni matkalle tai kotiin

Minifitness_TRX koko kehon treeni_helppo kotitreeni

Olen useimmilla reissuillamme etsinyt kuntosalin, olimme sitten missä päin maapalloa tahansa. Niitä on siis tullut koluttua paljonkin ja erilaisia paikkoja on tullut nähtyä! Se on kätevää ja monipuolista treenaamista ja salin löytää kyllä aina, helposti tai hieman vaivaa näkemällä. Nyt kuitenkin halusin viettää mahdollisimman paljon aikaa ihanassa villassamme Lagosin sydämessä. Ulkoilma kutsui nauttimaan ja hyödynsin sen myös treeneissä. Mukana matkassa oli nimittäin TRX-narut. Niin kätevä ja monipuolinen treeniväline, jolla voi treenata sisällä tai ulkona, tehokkaasti tai hieman kevyemmin. 

TRX-Forcen voi kiinnittää esimerkiksi ulkona puuhun ja sisällä treenatessa oveen. Tekosyitä ei siis enää ole, vaan treenaaminen on aina mahdollista! Vain oma laiskuutesi saattaa olla esteenäsi – haastankin sinua päihittämään sen pahimman esteesi, sinut itsesi. Tässä tulee treenisi! Montako kierrosta kestät? 😉

Osa liikkeistä voivat vaatia hieman harjoittelua, joten muistahan edetä oman kuntotasosi mukaan. Liikkeet voi usein suorittaa helpommalla variaatiolla, tai myös vaikeammalla niin halutessasi. Jos jokin liike ei vielä onnistu, voit hypätä sen yli ja tehdä esimerkiksi pikajuoksua paikoillasi, tai hyppiä vaikka narua. Päätavoitteena olisi pitää syke ylhäällä koko treenin ajan! Muista myös tunnustella kunkin liikkeen fokusta, missä nyt tuntuu, vai tuntuuko? Ja lopuksi, muistathan että treenaamisen tulee olla hauskaa ja motivoivaa! 

Julian kanssa päätimme kuvata nopean ja tehokkaan treenin, joka on simppeli, mutta kuitenkin haastava. Iso kiitos siis ihanalle Julialle. On niin kovin helppoa kun mukana on toinen blogaaja ystävä, jonka kanssa löydämme usein yhteisen vision hetkessä. 

Minifitness_training_TRX_treenaa matkalla

Mitä tykkäätte videoista? haluaisitteko näitä lisää vai mieluummin kuvia? 🙂

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “TRX-treenivideo – tehokas treeni matkalle tai kotiin”

  • Kiitos Sarah palautteesta, tehdään siis jatkossakin näitä 😉 -E

 1. KIITOS!! Toivoinkin, että postaisit jotain sun treeneistä TRX-narujen kanssa! 🙂 Hyvä saada vinkkejä treenaamiseen matkalla. Tää oli mahtava! Videot on ehdottomasti hyviä, niistä on niin helppo hahmottaa treeni ja nähdä tekniikat yms! Sinuu on ilo seurata! 🙂

  • Tosi kiva kuulla että joku ihan odotti tätä (: Super kiva palaute, kiitos Taru. Näitä varmasti tulossa myös jatkossakin <3 -E

 2. Ehdottomasti videoita jatkossakin. 🙂 Nyt hahmotti tosi hyvin liiketekniikat, kun pelkistä kuvista ei aina saa kunnollista käsitystä miten liikkeet tehdään, vaikka olisi selityksetkin mukana. 🙂

  • Ou jes, kiitos Anne palautteesta 😉 Tuo taitaa olla ihan totta! -E

 3. Kiitos. Hyvä ja selkeä video(ja hyvä musiikki!). Meillä TRX narut odottaa remontin jälkeistä elämää. Pitää kaivaa tämä video sitten esille.

  • Kiva kuulla Salla! Näitä siis jatkossa myös lisää 🙂 Oi mahtavaa, tsemppiä remppaan ja tuleviin treeneihin -E

 4. Jeeess,no nyt on! Sä oot kyllä niin huikee! Kiitos tästä Eevi! NIIIN HYVÄ ON,eihän tähän tarvii muuta sanoa 🙂

 5. Moikka!
  Innostuin heti noista TRXistä ja pakko oli googlettaa 😀
  Osaatko sanoa mitä eroa on TRX force kitillä ja TRX homella?

  • Heippa Salla!

   Käsittääkseni lähinnä kiinnitys tekniikat vaihetlevat ja tietenkin väri. Mutta ehdottoman varma en ole, mutta tämä on veikkaukseni 😉 Olen kokeillut molempia ja Forcessa oli mielestäni erilaisia kiinnitysmahdollisuuksia. Mutta suosittelen lämpimästi! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta