My coconut dream

Minifitness_fast_proteiini-kookosvesi_palautuminen_nesteytys

 *Yhteistyössä Fast Sports Nutrition

En joskus pitänyt kookoksesta lainkaan. Kuitenkin vuosien myötä siitä on tullut yksi lempi mauistani. Erityisesti pidän kookosvedestä ja vaalin siinäkin omaa lemppari merkkiäni. Huomasin kaupan hyllylle ilmestyneen uuden Fastin vähälaktoosisen kookosvesi-proteiinijuoman. Se sisälsi tätä rakastaamani raikasta kookoksen makua, sekä tottakai runsaasti proteiinia. Toivoin sen toimivan, sillä tämä lupasi hyvää.

Hyvä palautusjuoma näytti löytyvän vihdoin ihan tavallisesta ruokakaupasta. Kuten olen aikaisemmin kertonut, kaupasta on vaikea löytää minun makurepertuaariini sopivaa palkkaria. Tämä Fastin uutuus sai kuitenkin yllättää minut positiivisesti ja olenkin käynyt hinkumassa sitä jo lähikauppamme valikoimiin.

Juoma sisältää 20 g laadukasta heraproteiinia ja hiilihydraatteja vain 10-12,9 g. Makuja löytyy kolmea erilaista ja lempparikseni on noussut mansikka-banaani. Tuotteen nauttimisessa on yksi ehdoton ehto; Sen täytyy olla mahdollisimman kylmää! Nautin sitä paitsi treenien jälkeen, toimii se myös kätevänä välipalana liikkeellä ollessa. Toivottavasti makuja tulee myöhemmin vielä lisää!

Minifitness_coconut + protei_Fast palautusjuoma_kookosproteiini

Minifitness_kookos_proteiini_Fast_palautumisjuoma_nesteytys

Minun oli pakko pakata näitä juomia matkalaukkuuni ja kuljettaa mukanani Lagosiin saakka.Tiesin, että sieltä olisi hankala proteiinijuomaa haalia käteen. Tämä aavistus osoittautui hyvinkin todeksi, sillä en löytänyt terveyshyllystä juuri mitään itselleni kelpaavaa. Onnekseni ne kulkivat kiltisti ehjinä perille kaurapuurojen, chia-siemenien ja proteiinipatukoiden kanssa. Minun oma coconut dream toimi myös rannalla janojuomana. Se maistui virkistävältä auringossa hikoilemisen jälkeen ja samalla myös nesteytti kehoa. Niin ja pitihän se nälänkin loitolla pidempään. 

Minusta tämä on paras yhdistelmä vähään aikaan. Proteiini auttaa lihaksia palautumaan, kun taas luonnon oma kookos auttaa treenin jälkeisessä nesteytyksessä. Tämähän on täydellinen yhdistelmä hyvään ja tasapainoiseen kehon palautumiseen. Miksi en itse ole keksinyt tätä aikaisemmin?

Minifitness_summer_lagos_Fast_kiss

Kuvat Julia 

Kätevä, helppo ja hyvänmakuinen arjen pieni helpottaja on löydetty. Oletko sinä jo maistanut sitä?

-E <3

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta