Taistelijan puolukkapiiras – Protein power!

Minifitness_proteiinipiiras_puolukkapiiras_terveellinen_ei jauhoja tai rasvaa

Leivontavimma on taas iskenyt meikäläiseen. Viikonloppuna tulikin tehtyä yhtä sun toista ja siinä sivussa syntyi hieman vahingossa todella makoisa puolukkapiiras. Tämä ei ole tietenkään mikään ihan perinteinen piiras, vaan taistelijan puolukkapiiras, joka on ladattu proteiinilla, kuidulla ja antioksidanteilla! Maistuvaa syksyistä herkkua ilman turhia aineita tai kaloreita! Sopii hyvin välipalaksi, iltapalaksi, tai vaikka jälkkäriksi kahvin kanssa.

Tykkään tästä reseptistä erityisen paljon siksi, että se on todella helppo ja nopea! Myös marjoja voi helposti vaihdella fiiliksen mukaan. Puolukkaa kannattaa hyödyntää kuitenkin nyt sen sesonkina! Piiraassa ei ole käytetty lainkaan rasvaa, sokeria tai valkoisia jauhoja. Käytin tässä myös gluteiinittomia kaurahiutaleita.

Minifitness_puolukkapiiras_resepti_proteiinipiiras_kevyt_helppo ja nopea

Vatkaa ensiksi munat vaahdoksi. Lisää tämän jälkeen muut aineet ja sekoita hyvin. Lisää mausteita makusi mukaan! Kaada taikina piirakkavuokaan ja ripottele päälle puolukat. Voit laittaa halutessasi myös muita marjoja, kuten mustaherukoita tai mustikoita! Paista uunin keskistasolla 175 asteessa n. 30-40 minuuttia hieman uunista riippuen. Piiras on valmis, kun reunat ovat kullanruskeat. Katso ettei piiras mene liian kuivaksi! Voit nauttia sen sellaisenaan, tai lisätä halutessasi helpon kastikkeen tai proteiinijäätelöä! Yhdessä piirakassa on noin. 600kcal.

Kastike;

1 purkki rahkaa tai Total 0 %

Muscle Milk-proteiini, vanilija (voit käyttää mitä vain maustettua heraa)

2- 3 rkl sokeroimatonta vaahterasiirappia

Lisää halutessasi steviaa ja vanilijajauhetta

Voit lisätä myös marjasoseita, kuten Bonnea tuomaan lisää makeutta!

Minifitness_puolukkapiiras_proteiinipiirakka_terveellinen piirakka_ilman rasvaa tai jauhoja

Olette kyselleet paljon siitä, kuinka Mini Fitneksen reseptit löytäisi mahdollisimman kätevästi. Loin oman profiilini Makoisan-ruokasivustolle ja keräsin sinne kaikki reseptini täältä! Pääset resepteihini tästä. Sieltä löydätte ne tosi kätevästi kun herkkuhammasta kolottaa, tai kaipaatte ideoita terveelliseen herkutteluun! 

Hauskaa viikkoa kaikille leipureille! 🙂

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “Taistelijan puolukkapiiras – Protein power!”

 1. Moi! Mua kiinnostaisi tietää, mitä muita kuin pt koulutuksen olet käynyt ja meinasitko käydä vielä tulevaisuudessa jotain?:) ja miten noi eri koulutukset tukee pt:n työtä?

  • Moikka Evita,

   Ehdottomasti (: Seuraavaksi käyn joulukuussa TFW level I ja tämän jälkeen olen haaveillut opiskeluista ravintotieteen osalta. PT ei ole koskaan ns. valmis, sillä uutta voi ja pitää aina oppia! Ala kehittyy myös hurjaa vauhtia, joten mukana on pysyttävä.
   -E

 2. Hei, en tiiä onko joku jo sanonut, mutta blogilistalta tänne tulo ei onnistu 🙂

 3. Oi pitääpä testata tätä herkkuu ! 🙂 Hei miten tuo yöproteiini eroaa tavan protskusta vai eroaako mitenkään ? 😀

  • Moikka Sartsy,

   Joo tosiaan yöprotsku on hitaasti imeytyvää, n. 6 h ajan vaikutus kehossa. Perus palkkarina käytettävä Whey on nopeasti imeytyvää 🙂
   -E

 4. Pisti silmään tuo gluteiiniton. Se on gluteeni, ei gluteiini. Eli pitäisi kirjoittaa gluteeniton. Ihan vain että vastaisuudessa tiedät 🙂

  Sulla on ihanan inspiroiva ja ””hyväntuulinen” blogi. Ja olet kaunis!
  T. 15v keliaakikkotyttö

  • Totta puhut Eveliina 😉 Täytyykin korjata tuo virhe.
   Kiitos tsempeistä <3 -E

 5. Long time, no comments. Täällä silti notkutaan edelleen mukana 🙂 Taidanpa tästä aikani kuluks ja sunnuntain iloks väsätä Taistelijan puolukkapiiraan, kun tuli puolukoita ostettua ja luomumuniakin löysin tarjouksella 🙂 Harmi vaan, etten tajunnut kahmaista mukaan Wheyheytä nyt kun sitä viimein saa myös K-supermarket Postitalosta! Oujeee!!

  • Ihanaa Jonna <3 Tulipas hyvä mieli! Oi ja kiitti vinkistä, en tienyt sen tulosta - ihanaa. -E

 6. Muokkailin hieman reseptiä mustikoille ja jo löytyville protsku- ja mantelijauhoille sopivaksi. Nam oli kyllä herkkua! Onko parempaa, kuin treenin jälkeisellä aterialla syödä hyvällä omatunnolla mustikkapiirakkaa! Kiitos reseptistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta