I love me – Kiitos

IMG_7099

Tämä viikonloppu on ollut meille urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille hienoa aikaa. I Love Me -messuilla on tullut pyörittyä nyt muutama päivä ja tänään siellä julkistettiinkin vuoden Sport ja Wellness-voittajat. Äänestää saitte te lukijat, sekä myös itse tuomaristo valitsi omat suosikkinsa 12 parhaan joukosta. Valitettavasti pystiä tuolta ei napattu, mutta toivottavasti ensi kerralla onni potkii! Työtä siis jatketaan ja toivottavasti se kantaa taas paljon hyvää kuten aikaisemminkin. On kuitenkin valtavan hieno kunnia olla 12 Suomen parhaan Sport & Wellness-blogin joukossa.

Koen itse saavuttaneeni paljon viimeisen vuoden aikana ja koen blogistani löytyvän paljon hyvää. Aina tätä voi ja pitääkin kehittää eteenpäin, mutta askeleet ovat minusta oikeat. Minulla on hyvä fiilis tehdä tätä ja toivottavasti teistä on myös kiva vierailla blogissani päivittäin. Haluan tarjota teille monipuolisesti asiaa ravinnosta, liikunnasta sekä yleisesti hyvinvoinnista. Paras pysti minulle on kaikki se ihana palaute jota saan teiltä. Aito vaikuttaminen on parasta. Toivon myös teiltä avointa sanaa, jonka kautta tätä on helppo viedä vielä entistäkin kivempaan ja inspiroivampaan suuntaan! Tämän blogin perusajatuksena on kulkea myös se kuuluisa flow edellä, sillä uskon fiiliksen ja motivaation välittyvän teille näin parhaiten.

Minifitness_bikbok_givenchy bag

Haluan kiittää teitä kaikkia äänestäneitä, sekä tottakai ihania tukijoukkojani täällä kotona. Nyt keskitytään taas täysillä hommiin ja olenkin kaavaillut kaikkea kivaa teille ensi viikolle! Niin ja onhan tuolla kulman takana vielä nuo Indiedaysin Blog Awardsit, jossa olen myös ehdolla ensimmäistä kertaa. Toivottavasti teiltä löytyy intoa vielä sinnekin! Ehdokkaista olenkin poiminut jo omat suosikkini ja pidän kaikille peukkuja. Toivon sellaisten blogien saavan tilaa, joiden takaa näkyy työn ilo ja aito intohimo. On ihanaa saada tehdä työtä näiden upeiden kollegoiden kanssa ja meillä vallitsee aito yhteishenki. Olen aidosti onnellinen heidän menestymisestään, sillä se vie koko tätä meidän yhteistä asiaa ja sanaa eteenpäin. Nuorien ja vanhempien hyvinvointi on tärkeää, joten jatkakaamme työtä maltilla, mutta määrätietoisesti. Suomi alkaa olemaan jo kivassa vauhdissa!

Tänään sain myös uusia ajatuksia ja fiiliksiä itsestäni. Höpöttelimme kaikenlaista Eveliinan kanssa messujen tohinassa ja huomasimme meistä löytyvän monia samankaltaisia piirteitä, sekä myös kokeneemme hyvin samoja elämäntilanteita viimeaikoina. Ajatusmaailmamme jotenkin loksahtivat siltä seisomalta ja toisen sanoja saattoi ymmärtää niin syvältä. Monet ovat lueskelleet täältä omia fiiliksiäni treenien ja tavoitteiden suhteen. Välillä on menty täysillä ja sitten taas haettu sitä motivaatiota vähän muuta kautta. Joskus joutuu astumaan ulos siitä omasta alueestaan nähdäkseen sen kaikkein tärkeimmän – oman juttunsa. On mahtavaa huomata, kuinka samanhenkisyys jonkun ihmisen kanssa auttaa ymmärtämään joskus myös itseään ihan uudesta näkökulmasta ja paremmin.

Minifitness_oma onnellisuus

Minifitness_blog awards_fiiliksiä

Aina tulisi elää kuin itse kokee itselleen parhaaksi. Joskus omaa kurssia voi tulla sekoittamaan muut ihmiset ja heidän mielipiteistään menee toisinaan hieman hämilleen. Silloin voi käydä kuin minulle – alkaa itsekin kyseenalaistamaan sitä omaa tekemistään. Eiväthän muutkaan tätä tunnu ymmärtävän, joten onkohan se sittenkään minun juttuni? ON SE; Mikäli se on sinulle tärkeää ja tuo iloa, on se erittäin tärkeää ja juurikin sinun juttusi.

Oikeat ihmiset ympärilläsi tukevat sinua aina. Aidot ihmiset ajattelevat aina sinun parastasi ja sen yleensä huomaa itsekin. Kerään ympärilleni niitä, jotka antavat minulle energiaa ja positiivisia viboja. En niitä, joiden seurassa kuuluisi olla, tai joihin olen tottunut. Minä olen minä ja minua ei voi muuttaa – urheilu ja terveelliset elämäntavat tulevat olemaan aina minun elämäntapani jossakin muodossa. Jos muut eivät arvosta sitä, en voi asialle mitään. En aio muuttaa itseäni sen takia, enkä myöskään odota muilta sitä. Ei tarvitse sulautua johonkin joukkoon, tai miellyttää jotakuta muuta. Pitäkää yhtä niiden ihmisten kanssa, jotka tuovat lämmön ympärille ja saavat sinusta parhaat puolet esiin! 

Minifitness_bikbok_look

Kuvat Kira/Blond Rivets

Takki – Bikbok

Laukku – Versace

Kaulahuivi – Acne

Lasit – Super

Indiedays Blog Awards -äänestykseen pääset tästä.

Kiitos <3 Nauttikaahan viikonlopusta ja tästä ihanasta ilmasta! -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “I love me – Kiitos”

 1. Nyt kolahti! Loistava loppukirjoitus! Juurikin tuon oman ja toisten ajattelun erojen kanssa olen itsekin joutunut painimaan. Kiitos blogistasi, sen maanläheinen lähestymistapa, arjen vinkit ja pienet luxuspläjäykset antavat iloa ja miettimistä omaan olemiseen ja tekemiseen!

  • Tänne lähettäisin samoja terveisiä, kiitos Pipsu <3 Ihana nähdä kuinka te lukijat tiivistätte tuon kaiken muutaman sanan sisälle. Itselle se on joskus kovin vaikeaa 😉 -E

 2. Kiitos mielettömän hyvästä blogista, johon huomaan jääneeni auttamatta koukkuun ja myös kaikki reseptit on otettu talteen (suklaisia proteiinilettuja testattiin eilen, NAM!) 🙂 Ihan paras esimerkki blogisi loistavista vaikutuksista oli tässä taannoin: väsyttävän työpäivän jälkeen lenkille lähdön sijaan päädyinkin istumaan tietokoneelle (”tänään en taida jaksaa lähteä ulos”), mutta onneksi avasin blogisi – lukuvuorossa oli motivaatiota käsittelevä teksti: nouse ylös penkistä NYT ja lähde ulos! Motivoiva ja kannustava teksti upposi niin kohdllleen, että päädyinkin yli tunnin pituiselle hölkkä- ja juoksulenkille. Kotiin tullessa oli niin voittajafiilis; olin ylittänyt itseni ja olo oli ihan super! Kiitos siis sinulle!

  • Voi Heidi – Tämä on juuri sitä parasta antia, myös minulle. Nämä palautteet antavat mulle lisää potkua ja uskoa siihen aitoon vaikuttamiseen ja muiden inspiroimiseen <3
   Upea meininki, hyvä Heidi! -E

 3. Tämä blogi on yks mun lemppareista ja saan sulta paljon treeni inspistä…Kiitti <3

 4. Moi! Alkuun kiitos inspiroivasta blogistasi. Sun tekstit pistää aina miettimään ja pohtimaan omaa elämää hyvällä tavalla 🙂

  Haluaisin kysyä, että mitä vinkkejä sulla olisi tähän harmaaseen syksyyn? Tuntuu, että kroppa ja mieli on todella väsyneitä, eikä huvita/jaksa tehdä oikein mitään, ei edes treenata kunnolla. Esim, mitä vitamiineja, superfoodeja ja tai ruokia suosit? Entäs treeni ja itsensä motivoiminen?

  Kiitos jo etukäteen :))

  • Moikka Sartsu,

   Kiitos ihastuttavasta kommentista <3 Hyvä postaustoivekin sieltä tipahti, täytynee pohtia tätä ja kirjoitella omia ajatuksia ja vinkkejä teille tänne.
   Tehokasta maanantaita! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta