Mousse de Chocolate

Minifitness_herkkupaiva_resepti_suklaamousse_hellpoa ja nopeaa

Pyörin kaupassa mukanani tyhjä pää. Halusin jotakin hyvää ja siksi olin nyt siellä kangaskassi kädessä lähinnä lorvimassa. Mietin jopa kuinka kauan saisin sielä pyöriä ja hipelöidä kaikkea, ennen kuin myyjät noteeraisivat minut ja passittaisivat hourailemaan muualle.

Napsin taskuni pohjalta Sisu-pastilleja ja huomasin kävelleeni hajamielisenä koko kaupan läpi. Korissa könötti leikkelepaketti, mantelimaitoa ja rahka. Voi jösses, miten tästä on tullutkin näin vaikeaa? Kaupan karkkihylly ei saanut minuun minkäänlaista vetovoimaa aikaiseksi, vaikka kuinka koitinkin antaa sille mahdollisuuden. Kun ei vain tee mieli. Ei edes sitä tummaa suklaata. Sitten vihdoin oivallan sen. Hienoa Eevi, olet virallisesti jäädyttänyt mielihalusi. haha! No ei vaan. Ehkä positiivisena asiana huomaan, kuinka tulen yhä uudelleen siihen tulokseen, että itse tekee kuitenkin aina parempaa. 

Huomasin haluavani suklaavanukasta. Se oli ainut jota olisin voinut mukaani tuolta hyllyltä kahmaista. Tiesin kuitenkin, että noita minipurkkeja saisi vedellä aika monta. Valo päässäni syttyi vihdoin; Teen suklaamoussea! Korissa lymyili terveelliset valinnat, vaikka olin ehkä hieman yrittänyt jotakin muuta. Tiesin myös, että yksi purkki tätä ihanuutta riittäisi tyydyttämään vanukashimoni. Sitä varten ei edes tarvinut ostaa muuta kuin avocadoja.

Minifitness_suklaamousse_resepti_terveellinen_ilman sokeria

Minifitness_puhdistamo_suklaamousse_suklaajauhe

Teen keittiössä kaiken mahdollisimman simppelisti ja nopeasti. En ole näpertäjä, en sitten lainkaan. Tämä mousse syntyi 5 minuutissa ja täytyy sanoa, että tautisen hyväähän siitä tuli. Se suli suuhuni. Tässä ei ole mitään muuta kuin puhtaasti sitä mistä puhutaan!

Joskus kannattaa miettiä mitä sieltä omasta kaapista löytyy jo entuudestaan. Onneksi nappasin mukaani I love me-messuilta Puhdistamon Suklaasmoothie-jauheen, jota päätin hyödyntää moussepäissäni. Luovuuden kautta löytyy usein ne parhaat reseptit ja usein vähän vahingossakin.

Minifitness_resepti_nopea suklaamousse

Lisää kaikki ainekset blenderiin. Maista ja lisää makeutta halutessasi lisäämällä hunajaa tai banaania! Seoksen tulisi olla moussemaista. Tällä reseptillä saat joko yhen annoksen, tai jos et ole kovin ahnainen nainen, riittää se jopa kahdelle. Saat siis itse päättää haluatko jakaa moussesi!

 

Tämä resepti sopii jotenkin ihanasti juuri tähän syksyyn. Kokeilkaa ja ihastukaa <3 Nautinnollista sunnuntaita ja sadepäivää kaikille. -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Mousse de Chocolate”

 1. Tuo sama purkki tarttui munkin mukaan eilen messuilta ja heti testasin tekemällä suklaapirtelön! -> jauhetta, maitoa, mantelimaitoa, protskurahkaa, bansku. Ei yhtään pahaa! 🙂 Mies tietenkin heitti mukaan vielä lisäprotskut ja maistuipa sillekin. Ei tää nyt ihan irtokarkkeja korvaa kuiteskaan, onneks tänään on karkkipäivä. >:D

  • Ou jee Kissis – mäkin kokeilin sitä ja sekin oli kyllä maistuvaa (: Ei kuitenkaan vetänyt vertoja tälle mousselle 😉 -E

 2. Tämä oli ihan älyttömän hyvää:) käytin nesteenä uutta suklaanmakuista mantelijuomaa ja moussesta tuli täydellistä suklaa addiktille 😉

 3. Oi kuullostaapa ihanalta! 🙂 osaatko heittää vinkkiä millä voisi korvata tuon jauheen, toimisikohan esim suklaan makuinen hera..? Kiitos ihanasta blogista ja hurjasti tsemppiä syksyyn!<3

  • Moikka Moona,

   Kokeile ihmeessä! Voit myös kokeilla kaakaojauhetta (: -E

 4. Oi nää sun tekemät herkut näyttää aina vaan niin hyviltä ! :p hei mulle tuli mieleen et kumpaa protskujauhetta sä suosittelisit whey80 vai whey100? Oon käyttäny pitempään tuota 80 onko noilla sit isokin ero? 😀

  • Molemmat on hyviä Sara – pakkotoistosta löytyy tosi paljon asiaa tuosta (: -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta