#RHNREX

Rähinä_mallisto_RHNREX

Ajanhermoilla mutta kuitenkin klassista, simppeliä tyylikkyyttä. Vanhatapion & Saksin suunnittelema urbaani unisex-mallisto Rähinälle on tullut tänään vihdoin myyntiin! Sporttisuus ja käytännöllisyys yhdistyvät sujuvaan ja rentoon katutyyliin, joka on minun näköistäni. Itse pidän mallistosta kovasti ja uskonkin sen iskevän erityisesti nuorekkuuden ja huolettomuuden sydämeen, samanaikaisesti yhdistäen laadun ja viimeistellyt yksityiskohdat. 

Minifitness_tyyli_urbaani_rähinä_Vanhatapio ja Saksi

Minifitness_rähinä_vanhatapio & saksi

Minifitness_rähinä_vaatemallisto_saksi ja vanhatapio_uniikki

Minifitness_RHNREX_mallisto Minifitness_uniikki_vaatemallisto_rähinä

Mallisto on myynnissä Rähinän verkkokaupassa. Kaikkia tuotteita on rajallinen määrä, sillä mallisto on limited edition!

 

#RHNREX -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta