WheyHey-proteiinijäätelöä ja suklaakeksiä

Minifitness_proteiinijaateloa_suklaakeksia_resepti_terveellisempi valinta

Okei tämä on mennyt nyt heittämällä meikäläisen reseptikirjoissa ykköseksi! Olin jo pitkään haaveillut tunkevani Whey Hey-proteiinijäätelön sekaan keksinpaloja, koska sinne ne jotenkin luonnollisesti kuuluvat! Ilman sattumia jäätelö on ihan tylsää. No tässä kävi nyt kuitenkin lopulta niin, että teinkin siitä makean hampurilaisen. Olen nyt hullaantunut tästä itse täysin ja toivottavasti saan sinutkin tähän kerhoon mukaan.

Resepti on nopea ja helppo, sekä muistuttaa perinteistä suklaakeksiä paljonkin. Banaani tuo keksiin makeutta, mutta halutessasi voit vielä lisätä steviaa tai muuta vastaavaa. Toki jätskikin tuo oman lisänsä tähän, joten lisääthän makeutusta maltilla.Tässä se nyt tulee! Proteiinilla ladatut suklaiset keksit, jotka tulevat lämmittämään näitä myrskyisiä syysiltoja.

Minifitness_resepti_suklaakeksit_proteiinikaakaokeksit

Jos et vielä ole kuullut Whey Heystä, on Suomeenkin vihdoin rantautunut aidosti hyvänmakuinen ja ravintoarvoiltaankin kelpo proteiinijäätelö. Tutustuin tähän ensimmäisen kerran muutamia kuukausia sitten Be Good-kahvilan avajaisissa, Helsingin City Centerissä. Siellä olen sen jälkeen vieraillut tasaiseen tahtiin joskus välipalalla, toisinaan taas kiikuttamassa näitä purkkeja kotiin. 

Yhdessä purkissa on hieman mausta vaihdellen n. 180 kcal, joten se menee niin välipalana kuin myös osana terveellistä herkuttelua! Proteiinia yhdessä jäätelössä on 22g/purkki ja se sisältää myös kaikki 9 välttämätöntä ja 11 muuta aminohappoa, joita kehomme tarvitsee. Se tuntuu onnekseni sopivan myös laktoosivammaiselle vatsalleni, sillä se sisältää vain vähän laktoosia. Tuotteen makeutukseen on käytetty ksylitolia. Eikö kuulostakin hyvältä!? Sitä se ainakin minun mielestäni on maun ja koostumuksenkin puolesta.

Minifitness-Whey Hey_proteiinijäätelö_resepti_suklaakeksit

Itse en ole yrityksistä huolimatta löytänyt tätä vielä kaupoista, mutta jakelu kuulemma laajenee vähitellen. Postitalostakin se taisi olla loppunut kun en sitä viimeksi sieltäkään löytänyt. Heidän Facebookista löytyy jokaiselle lähimmät myyntipisteet. 

Toivottavasti saadaan mahdollisimman laajalti tätä ihanuutta ja nopeasti, sillä uskon monen teistä pitävän tästä! Keksit kruunaavat tämän tottakai 😉

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “WheyHey-proteiinijäätelöä ja suklaakeksiä”

 1. Hei vaan, maistettu on WheyHey -jäätelöä. Jos ette tiedä niin CityMarketeista niitä löytyy. Suklaa, mansikka ja vanilja 🙂 Asun Espoossa ja Espoon Isosta Ompusta sitä haettiin. Hyvää oli 😀

  • Kiva että kerrtotte muillekin mistä olette tätä löytäneet! (: Kiitos Marika -E

 2. Hei! Postitalo on mun vakkarikauppani ja siellä on ollut saatavilla siitä saakka, kun sitä sinne tuli muutama viikko takaperin (mun toiveesta tietenkin, sain oikein kauppiaalta kiitokset jälkikäteen :P) 🙂 Ne ovat siinä ihan ensimmäisessä pakastekaapissa palvelutiskiltä päin tultaessa Kolmen kaverin jäätelöiden alla 3,5€ kipale! Lisäksi Kampin K-marketista saa (vähän kalliimmalla). Myös ainakin Ruoholahden, Itiksen, Malmin, Vuosaaren ja Tammiston Cittarista, sekä Lauttasaaren K-supermarketista löytyy! Mun täytys jättää vähän vähemmälle, kun oon huomannut, että ei oo vatsalle ihan se paras vaihtoehto, mutta eiköhän se oo aika pieni paha silloin tällöin 🙂

  • Sä oot niin hyvä! Sun vinkistä mä sinne juoksinkin 😉 Mutta en tiedä oliko ne oikeasti vain loppuneet sunnuntai kunniaksi 😀 Aika samoissa hinnoissa näköjään myös kaupoissa, sillä tuolta kahvilasta hakiessa saa siitä maksaa himpu alle 4 euroa. Osan vatsa ei tunnu kestävän ehkä sitä proteiinia? Itsekin välillä herkkänä jos ei ole tullut palkkaria vedettyä -E

  • Heh, ihana, että multakin joku jotain vinkkiä saa :DD Jännä juttu :O En oo ikinä nähnyt tyhjänä, tosin sen kaapin ovi oli kyllä pitkään rikki xD Seuraavan kerran kun meet niin ainakin pitäis olla! Postitalolla on muuten myös tosi hyvä se oma graavilohi, kannattaa kokeilla! Alkuun hain Wheyheyt kans BeGoodista, enkä pitänyt sitäkään pahanhintaisena. Oon siinä nyt useasti käynyt salaatilla ja on kyllä hyvät pöperöt, vaikkakin itse oon sellanen suursyömäri, etten laittais pahitteeks, jos olis vähän enemmänkin syötävää ;D Smoothiee ja raakakakkuakin tullut maistettua. Pääasia, et tällaisiakin paikkoja on tarjolla!

   Mä en sit osaa sanoo onko se juuri se proteiini vaiko se ksylitoli :S Yleensä ei vatsa heraisolaatteihin mitään sano, mutta kerta se olis ensimmäinenkin. Onhan tuo silti todella hyvänmakuinen, etenkin vanilja! Kun reilu viikon päästä pääsen muuttamaan omaan kämppään niin saan onneksi aloittaa ihan oman elämäni oman pakastimen, jääkaapin ja paremman sijainnin kera. Pääsee taas pitkästä aikaa nukkumaan kunnolla ja toteuttamaan itseään keittiön puolella <3 Tein viime viikolla kunnon protskutilauksenkin ja kokeiluun pääsee nyt Superlemonin Ion92 ja Myproteinin maustamaton versio…Bluebonnet ja Jay Robb sitten "luxuskäyttöön". Onko sulla kokemusta mistään edellämainituista? 🙂

  • Moikat ihana Jonna <3

   Joo siis todellakin! Täytyy seuraavaksi mennä uudestaan koittamaan sieltä. Be goodissa oon myös maistanut muutamat smoothiet, mutta salaatti vielä kokeilematta! Riittääköhän se munkaan nälkään sitten, en tiedä 😀

   Niin totta, se voi olla myös siitä ksylitolistakin :/ Vähän ikävää. Kuulostaa noi kyllä itselleni ihan heprealta, mutta sä ootkin ihan haka noiden jauhojes kanssa! Oon jotenkin aika kiinni samoissa merkeissä nykyään (: Mutta jos koet jonkun tosi hyväksi, vinkkaa mullekin. -E

  • Heippa, kyllä luulen itse ainakin aika vahvasti että kyse on ksylitolista. Jos vatsa kestää muuten maitoa ja noita protskujauheita, niin ei sen tässä tulisi erota niistä. Ksylitoli on sokerialkoholi, joka suurissa määrissä voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Tuossa jädessä sitä on harmillisen ”paljon”, sillä ei kaikkien vatsa tuota noissa määrissä kestä. 🙂

   http://lolimte.blogspot.com

 3. Nam! Harmi kun täältä pohjoisesta ei tuota jätskiä saa, ainakaan vielä 🙁
  Kertoisitko Eevi, mitä mieltä olet MCT-öljystä? Netistä siitä on hiukan ristiriitaista infoa, nyt mietin uskallanko korkata kotona odottavaa pulloa….

  • Mitä ristiriitaista tietoa olet löytänyt? MCT-öljy on tosi hyvä polttoaine

  • Luin jonkin artikkelin, missä kerrottiin ko öljyn varastoituvan maksaan ja voisi pahimmillaan aiheuttaa rasvamaksan. Toisaalta luin artikkelin, jossa nimenomaista öljyä käytettiin puolestaan rasvamaksan parantamiseen. Toki kohtuus varmaan tässä(kin) asiassa sekä myöskin pitkäaikaisen käytön pahimmaisseuraukset. Mutta silti hiukan mietityttää..

  • Moikka Sanna,

   Uskon kohtuuteen tässäkin (: Itse käytän sitä mm. salaateissa. -E

 4. Olikohan tuossa reseptissä joku virhe, kun itse en laittanut kun n. ½dl mantelimaitoa ja tuli jo silti aika löysä taikina.. Oliko kookosjauhojen määrä 2tl? Hyviä keksejä tuli kyllä, onneksi en suoraan lorauttanut sitä mantelimaitoa desiä sinne taikinaan 😀

  • Kiitos Nips tästä, täytyykin kurkata tuo kirjoitteluni uudestaan! Välillä kun siinä tohinassa leipoo, kirjoittelee lapulle määriä, ei saa itsekään välillä selvää 😀
   Nyt kun katsoin, olen laittanut itse sen 1 dl. Riippuu varmasti muista jauhoista ja banaanin koosta tuo määrä.
   Ihana kun kysytte suoraan ja hyvä että tarkastelit järkevänä tuota taikinan koostumusta! Tuliko hyviä? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta