Iloa mehusta

Minifitness_aamut_mehulinkoPakko fiilistellä vähän tätä teidän kanssa. Puhuimme jokin aika sitte Kiran kanssa salille matkatessamme siitä, kuinka mehulinko olisi kiva. Hetki siitä höpöteltiin ja asia jäi hautumaan mieleeni. Näin siitä untakin. Sitten viikkojen päästä bongasin sellaisen Stokkan Hullareilta! Menin ihan sekaisin jotenkin, vaikka kyllähän noita linkoja löytyy kunhan kauppaan jaksaa kävellä. Mutta siis kun tämä oli ALESSA. Tai pitäisikö sanoa ”alessa”. Myöhemmin tarkastellessani mehulinkojen hintoja, olivat ne lopulta aika edullisia. Toki niitä ultimaattejakin yksilöitä löytyy, mutta perus hyvällä mehulingolla pääsee jo tähän nautintoon kiinni. 

Kiran ollessa lomalla juuri tuolloin, en uskaltautunut Hullareille yksin. Se kaaaos, aaahh ei. Avasin netin samaisena aamuna ja yllätyksekseni sain 2 kpl mehulinkoja koriini! Olen aina epäillyt tuon nettikaupan toimivuutta, kun kaikki pamahtavat sinne samaan aikaan. Olo oli aika tyytyväinen. Olin välttänyt ryysiksen ja kyynärpäätaklaukset, sekä myös noiden vempeleiden kantamisen kotiin.Tilasin ne kotiinkuljetuksella, sillä olen kokenut tuon postilta pakettien raahaamisen aivan liian monta kertaa. Saan tuskanhien pelkästään ajatellessani tuota toimenpidettä.

Minifitness_mehulinko_itsetehtymehu_shottipitääterveenä

No nyt se komeilee keittiössämme. Meillä on hyvin kompakti keittiö ja aina kun keksin meille kivan uuden laitteen – joka on pakko saada – saa joku muu poistua. Keittiömme järjestys muuttuu aina kun siivoan ja Dan ihmettelee kerta toisensa jälkeen laitteiden paljoutta. Naisten juttuja. Tämä on ihan söpö, eikä yhtään liian iso. Se on todella tehokas ja pelkään ujuttavani vahingossa vielä sormeni sinne. Aika kömpelö pitäisi kyllä olla. Parasta on valmistaa shotteja – niitä mehuisia kavereita. Inkivääristä, sitruunasta, limestä ja omenasta valmistuu hetkessä ihanan kirpeä shotti!

Se on jännä kuinka vähän mehua noista jää lopulta jäljelle. Maun puolesta pakko hehkuttaa ja vähän varoittaa – et juo enään mitään mehuja tämän jälkeen! Olen paratiisissa mehulinkoni kanssa. Voisiko joku yhtyä tähän hulluuteen kanssani? Sitten kun joku vielä keksisi sellaisen koneen, joka puhdistaisi itse itsensä. Se on pieni tuska tämän ilon joukossa. Onneksi tämä on aika yksinkertainen yksilö.

Minifitness_mehulinko_aamiaismehu_terveysshotti

Aion näiden mehujeni avulla selättää kaikki alkavat flunssat! Saa nähdä kuinka neidin käy. Vielä toistaiseksi ainakin mennään tuloksilla mehulinko 2 – flunssa 0.

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Iloa mehusta”

  • Moikka Suvi,

   Oi joo samaa mieltä siinä 😀 Selleri on kanssa meikäläisen inhokki, ehkä mäkin yritän vielä silti 😉 -E

  • Tämä meidän möhkäle maksoi Hullareilla 80-90 euroa ja merkkinä on Stollar! (: -E

 1. Ostin myös mehunlingon hulluilta päiviltä! Oli varmaan sama!! Ollaan mehustettu lähes joka /jokatoinen päivä. Jospa syys ja talviflunssat pysyis poissa ilman lisävitamiineja 🙂

  Itse tykkään tehdä omenasta, appelsiinista, limesta, inkivääristä ja porkkanasta mehua. Pinaatti ja selleri tuo myös lisämakua ja terveellisyyttä. Kai vaan taivas on rajana mitä voi mehustaa.

  ps. suosittelen myös dokumenttia fat, sick and nearly dead. Kertoo miehestä joka muutti elämästä mehupaaston kautta 🙂

  • Eikä! Kuinka hauskaa Minna 😀 Samalla lingolla varmaan mennään. Porkkana ja appelsiini on myös ihania! Täytyy kokeilla tota selleriä – ootko keksinyt jonkun hyvän tyypin sen kaveriksi peittämään sen pistävän voimaksta makua? 😉 Suosittelin itsekin kyseistä dokkaria Detox-postauksessani, sillä se oli todella hyvä!! -E

  • Omena vie hyvin sellerin maun pois! Suhteella 1omppu, 2 sellerin vartta. 🙂

 2. Moikka! Oisko sulla suositella hyviä kirjoja ravinnosta, liikkumisesta tai noin yleensäkin jotain terveyteen liittyvää? 🙂 Ois myös kiva kuulla sun koulutuksesta! Huippu blogi 🙂

  • Moikka! Hei täyty varmaan tehdä tästä oma postauksensa (: Kiitos toiveesta <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta