Syksyinen dinneri

Minifitness_illallinen kotona

Illalliset on kivoja. Teimme Danin kanssa syksyisen illallisen, joka piristi kummasti viikkoa! Kynttilöitä ja kiireetöntä ruokailemista ja hyvästä seurasta nauttimista. Syysillat ovat täydellisiä siihen, noudatit sitten ruokavaliota tai et. Sen voi nimittäin tehdä helposti myös ruokavalion mukaisestikin. Eikä aina tarvitse hienostellakaan!

Illalliselle oli tällä kertaa kutsuttu appivanhemmat, sillä vietimme myöhäistä isänpäivää. Illallisella syötiin meidän ruokavalion mukaisesti luovuutta hyödyntäen! Toki isäntä sai oman gluteenittoman leivoksensa jälkiruoaksi. Me muut fiilistelimme marjoja ja tekemääni mehushottia! En ole ollut aikaisemmin keittojen ystävä, mutta tämä alkuruokana tarjoiltu syksyisen lämmittävä sosekeitto vei sydämeni. 

Minifitness_porkkanakookokeitto

Helppo syksyinen sosekeitto

1 pötkö luomu porkkanasosetta

2 dl kookosmaitoa

1 rkl inkivääritahnaa

1 pieni palko punaista chiliä

1 limen mehu

Suolaa ja pippuria

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna hetki. Anna tekeytyä levyllä pulputtaen ja tarjoile lämpimänä!

minifitness_illallinen_syksy

Minifitness_illallinen_terveellinen

Minifitness_terveellinen illallinenMinusta on tärkeää istua ruokailemaan yhdessä joka päivä. Silloin on helppoa vaihtaa päivän kuulumiset ja nauttia yhteisestä ateriasta ja ajasta rauhassa. Meillä on usein tapana käydä ulkona syömässä ystävien kanssa, mutta silloin kun syömme tarkemmin, valmistamme ruoat usein itse. Kaveripiiriämme on siunattu samanhenkisillä ihmisillä, joiden kanssa olemme pitäneet yhteisiä illallisia. Ajatuksena on, että kukin pariskunta kokkaa vuorollaan. Ne ovat olleet ihan huippuja! 

Tuntuu että syksy ja talvi ovat sitä aikaa, kun illallisia harrastetaan enemmänkin. Hyvää sosialisointia tämän pimeyden keskelle! Lola on samaa mieltä <3

Minifitness_illallinen_terveellinen_dieetti Minifitness_clickandgrow_omapuutarha_kasvata oma yrttisi helposti

Tämä minun viherhuoneeni alkaa olemaan aika nypityn näköinen. Tästä on hyödynnetty tähänkin illalliseen yrttejä ja nyt saa taas odottaa basilikan kasvamista. Onneksi se on varsin nopeaa! Tämä click & grow on ehdottomasti helpoin ja kätevin tapa kasvattaa omia yrttejä kotona. Olen epäonnistunut kaikkien muiden yritysteni kanssa. Alut kasvoivat noin 4 viikossa ja kasvua on ihasteltu viikoittain. Tämä ei vaadi oikeastaan huoltamistakaan, sillä ainoastaan vettä täytyy muistaa muutaman viikon välein lisätä. Myös istuttaminen on tehty täysin puolestasi, joten nimensä mukaan ” Click and grow”!

Arjen luksusta -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Syksyinen dinneri”

  1. Hyvältä näyttää teidän dinneri 🙂
    Joskus on ihana panostaa kotona ruokaan ja kattaukseen 🙂

    • Oli tosi hyvää myös 😉 Joo ei tätä ehkä ihan joka ilta kuitenkaan jaksaisi! Välillä tosi kiva panostaa. Helppa luksusta! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta