Makeup tips

Minifitness_ihonhoito_meikki_vinkit tasaiseen ihoonLuulen että moni leidi painii samasta ongelmasta kanssani. Meikkisienen rajat iholla, sekä sen sienen imukyky. Tuntuu että se imee aina kaiken voiteen, eikä iholle jää juuri mitään. Sen funktiohan on kuitenkin päinvastainen! Se on yksi rasittavimmista asioista meikin teossa, ainakin jos minulta kysytään. Olen kokeillut myös siveltimiä, mutta en pitänyt siitäkään. Sitten löysin prssipäiviltä tässä saannoin tämän pinkin sienen, joka muistuttaa pisaraa. Tuttu skeptisyyteni väistyi pian, sillä se on ihana. Se on aika uutta täällä meillä ja siksi ajattelinkin vinkata tästä myös teille! Nämä omat pikku pulmani ratkesivat tällä pinkillä pallerolla. Se kulkee virallisemmin nimellä Beautyblender.

Sen muotoilun ansiosta iholle ei jää enään niitä ärsyttäviä rajoja, eikä se varasta voidettani. Se nimittäin kastellaan aina ennen käyttöä, jolloin voide jää sienen pinnalle. Se tuntuu myös ihanalta iholla viileytensä ansiosta. Muotoilu taas mahdollistaa sen, että leukapieleen ei jää rajoja. Tämä on saanut minut yllättymään!

Minifitness_meikkisieni_beautyblender_paras meikki

Nykyään en käytä tavallisesti meikkivoiteita, sillä haluan meikkini olevan suhteellisen kevyt. Oma meikkihetkeni tavalliseen päivämeikkiin vie minulta 5 minuuttia, joka on varsin siedettävä. Päivän aikana saatan hikoilla niin asiakkaiden kanssa, kuin omissakin treeneissä. Aina ei muista tai ehdi poistaa meikkiä. Silloin meikin ja ihon tulee kestää nämäkin hetket, joten ihon on kyettävä hengittämään, eikä meikki saa valua pitkin naamaa.

Olenkin vaihtanut meikkivoiteeni keyveeseen Lancomen Hydra Zen beauty Balmiin. Tämä BB voide yhdistää kosteusvoiteen ja meikkivoiteen tehon, sillä se kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja jättää ihoni todella pehmeän tuntuiseksi. Koostumus sisältää ”mineraalipigmenttejä”, jotka tekevät ihosta luonnollisen heleän ja tasaisen sävyisen. Olen ihan koukussa tähän! Tämän plussana on myös se ettei se tuki omaa ihoani. Löysin tämän kesällä laivalta ja sitä en vaihtaisi enään pois. Tämä tuubi on ollut varsin riittoisa, sillä se kesti tähän päivään saakka. Ostan meikkini usein laivalta tai lentokentältä, koska se on usein edullisempaa.

Minifitness_meikkivinkit_beautybelnder_meikkisieni

Toivottavasti tästä oli apua myös teidän päiviinne! Tämä on minun täydellinen aisapari liikkuvalle naiselle <3

Oikein ihanaa viikkoa -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Makeup tips”

 1. Mä levitän meikkivoiteen / sävyttävän päivävoiteen tms. aina sormin. Koen että sormien lämpö on paras levitykseen ja niin pääsee joka paikkaan. Meikkisieniä en ole käyttänyt varmaan 15 vuoteen 🙂 Tuo on kyllä söpön värinen!

  • Vitsit kun olis opetellut tuon. Jotenkin likaista ja sitten tuntuu että omat kynnet on sitä täynnä 🙁 Usein myös värjää kynnen, pahin on valkoinen kärki.
   Tää on tosi söpö, löytyi muutamissa eri väreissä (: -E

 2. Joo sormin. Paljon hygieenisempikin. Tekis kyl mieli testata tota sientä ja vielä jonku paksumman meikkivoiteen kanssa, et tuleeks siitä tosiaan sellanen ultrautuinen 😉

  • Musta tuntuu että kynnet on tiellä 😀 Luopunut tuosta käsillä levittämisestä. Luulen kyllä että tykkäisit Mikaela -E

 3. Heip Eevi :)! Kiitos(jälleen kerran)inspiroivasta postauksesta <3 Semmonen tuli tuosta sienestä mieleen, että oletko tietoinen, kuinka kauan tuo kestää? Mietin vaan, kun ne "normi-halppis-sienet" kestää käyttöä ehkä sen 10 kertaa, ja ne voi heittää jo vesilinnuille(:D), niin mitenkäs tuon laita? Googlettelin hieman, ja tuohan on aika paljon kalliimpi, eli lupaavatko minkälaisen käyttöiän tuolle 🙂 Kiitos jos jaksat vastata :)!

  • Hmm hyvä kysymys Jenska! Ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän sekin selviä pian tässä omassa käytössä (: Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä sen materiaalin puolesta,
   eikä sellaiselta hötöltä! Varmaan osaavat kyllä kaupassa kertoa, ainakin jollakin meikkiosastolla. Hinnalaan tosiaan hieman kallimpi, joten jotenkin myös oletan toimivan pidempään. En kyllä vanhaan sieneen enään vaihda tän jälkeen 🙂 -E

 4. Hello! Pakko heittää kommentti… Mie oon kokeillut niin sienet,ku omat sormetki ja kyllä oon kokenut kuitenkin siveltimen kaikista parhaimmaksi… Hyvin saa meikkivoiteen levitettyä kasvoille,eikä jää rantuja, voidetta menee tosi vähän ja käytön jälkeen aina niin helppo putsata 🙂 Mut ihan tuon värin ja muotoilun takia vois vaikka koristeeksi ostaa,hih!

  • Moikka Tanya! Vitsit itse en jotenkin saa sitä toimimaan :/ Tuntuu että ei tule niin tasaista jälkeä kuin sienellä. Mutta onneksi meillä on näitä vaihtoehtoja jokaiselle 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta