Koirahotellia ja treeniä

Minifitness_lola_koirat_hotelliin

Saavuimme juuri Tampereelle. Vettä sataa ja ulkona on pimeää. Katselen hotellimme kahdeksannesta kerroksesta sisälle Tullintorin kauppakeskukseen. Kuntosalilla kaikki puhertavat menemään säästä huolimatta. Hyvä meininki! Samaa olen itseasiassa minäkin tänne saakka tullut tekemään. Huomenna olisi valmentajan kanssa ensimmäinen treenitsekki ja kuntokatsaus. Mikäli hän vain pääsee paikalle maassamme vellovan flunssaepidemian vuoksi. Itse olen näyttänyt tälle aallolle keskisormea jo pidemmän aikaa ja ajattelin jatkaa muuten koko talven yli.

Tänään aamulla säpsähdin siihen, että apua, meillähän on tuo koira! Niin, siinä se on ollut jo aika pitkään. Olin taas huolettomalla asenteellani lähdössä kohti Tamperetta ja jotenkin vain unohtanut tämän seikan. Onneksi selvisi, että Tampereen Tornihotelli toivotti tervetulleeksi myös nämä karvaiset ystävämmekin. Pääsimmekin tähän super ihanaan koirakerrokseen, joka yllätti minut todella positiivisesti. Paitsi että tässä on oikeasti mietitty koiria, on tämä silti mukava ja kodikas. Hypin innostuksesta ja niin hyppi Lolakin. Lola sai tervetuliaslahjaksi oman herkkukassin, sekä pesupyyhkeen ja vesikupin. Tämä kaikki sai minun sydämeni sulamaan! Todella hellyyttävä huomionosoitus. Tuossa se nyt nukkuu tyytyväisenä kylpyammeessa pesun ja namitikun jälkeen. Koivet sojottavat kohti kattoa, kaikki ne neljä. Tuo näky on niin kovin suloinen.

Miniftness Minifitness_lolakoira

Lola on aika vauvana nyt, sillä sillä on naistenvaivoja. Se haluaisi hirveästi nähdä miespuolisia karvakamuja ja tunkee syliini koko ajan. Söpö se on kuin mikä, eikä ikä näytä painavan sitä vielä lainkaan 8-vuoden jälkeenkään. Meikäläisessä 8 vuotta todellakin näkyy ja tuntuu, hah! Varsin epäreilua.

Nyt olisi kuitenkin aika keskittyä treenaamiseen ja ajattelimmekin suunnistaa hotellin salille. Kävin nimittäin bongaamassa sieltä itse herra smithin! Kerta se on ensimmäinenkin! Saleja kiertäneenä tiedän, kuinka harvinaista herkkua moinen ylellisyys on. Tämän jälkeen aikeenani on hipsutella saunaan ja illalliselle ravintola Masuun. Tavoitteena hyvät yöunet, jonka voimalla jaksan huomenna painaa täysillä! Sitten nimittäin treenataan astetta kovempaa.

Minifitness_loma_koirahotelli Minifitness_hotellitorni_tampere_koirakerros

Laitoin viestiä tänne Tampereen kollegalleni Killelle, joka on meillä täällä Fitfashionilla edustamassa karskimpaa ja hieman isompaa mallia kuin meikäläinen. On ollut nimittäin jo aikaisemmin puhetta Killen kanssa, että Tampereelle tultaessa on pakko vetää yhteiset treenit tai edes palkkarit! Huomenna kuulette lisää kuinka treenikset WFC:llä sujuivat ja millaista palautetta tältä suunnalta tulikaan. Jännittää!

Kivaa iltaa kaikille <3 – E, D ja Lola

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “Koirahotellia ja treeniä”

 1. Moi.

  Se kuntosali siinä Tullintorilla on Liikuntamaailma aka Albatross aka Alba aka paras sali maailmassa! Ja sieltäkin löytyy Smith jos hotellin sali pettää… 😉 Tsemppiä Wolffireeneihin!

 2. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta! Itekkin kävin pari viikkoa taakse päin tossa hotellissa ja oli kyllä kaikin puolin kiva kokemus tosi siisti hotelli ja se salikin oli hyvä 🙂 tsemppiä treeneihin! 😀

 3. Ihana toi Lola <3 En kestä. Toi sun edellinen postaus oli taas sarjassaan aivan loistava.

  Tästä taas tuli ikävä Tamperetta. Ehkä vielä jonain päivänä mä niille seuduille hamuan. Jos ylimääräistä aikaa ja mielenkiintoa on niin käypähän tsekkaamassa Tampereen Kauppahalli (Nygrenin kylmäsavulohi <3, vaikka ei Neljä vuodenaikaakaan huono ole). Hallin takana kulmassa on myös kiva pikku luomukauppa Tila kaupungissa. Bistro Venla ja The Salad Bar on kivoja ruokapaikkoja. Jos oikein ravintolaruokaa haluua niin suosittelen Saludia tai Plevnaa. Pistäydy ihmeessä jossain näistä, jos aikaa jää! Kivaa Tampereenreissua sulle Eevi! 🙂
  -Jonna

  • Jonna <3 Vitsit ihania vinkkejä, kiitos taas! Täytyy ens kerralla käydä kurkkaamassa edes yksi niistä. Käytiin testaamassa Greli-salaattimesta, joka oli ainakin tosi kiva. Sais olla vastaava täälläkin! Ootko käynyt? -E

  • Oon käynyt Grelissä(kin). Se oli mun mielestä ihan okei, mutta The Salad bar on kyllä ihan ykkönen, vaikka omistajat aikamoisia säheltäjiä ovatkin. Mulla jäi Grelistä siinä mielessä vähän huono kokemus, kun se oli mun makuuni jotenkin liian ”valmiiseen muottiin” ängetty ja salaattini tosiaan pilasi se, kun halusin balsamicoo annokseeni ja se olikin sellasta sokerisiirappibalsamicoo, joten täyty se päällimäinen kerros salaatista kuoria pois 😀 Mulla on ainakin Instassa muutama kuva tuolta Salad Barista, jos kiinnostaa vilkaista 🙂 Jos lähtevät franchisingiin jossain vaiheessa niin oon luvannut lähtee niille yrittäjäks Helsinkiin ;D Laitan sulle sähköpostia yhden jutun tiimoilta! Vastaile jos kerkeet ja toivottavasti flunssa on jo helpottamaan päin 🙂 Mä voitin Begoodiin loppuvuoden smoothiet ja nyt on tullut joka päivä sieltä haettua smoothie päivän rientoihin. NAM!

  • haha säheltäjiä 😀 Mulla menee hermo säheltäjiin Jonna 😀 Mutta jos se on noin hyvä on sinne siis pakko mennä!
   Mä vastailen sun meiliin kunhan käyn sen läpi. Sairastelu ei ole tehnyt hyvää mun työmäärälle! ETKÄ voittanut! Kuinka mahtavaa. Oon ravannut siellä alvariinsa lounaalla… 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta