Oral-B voittaja!

*Yhteistyössä Oral-B

Minifitness_oralB_voittaja

Oral-B:n mahtava skaba on päättynyt! Ensinnäkin iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, vastauksia tuli todella paljon ja niitä oli ihana lukea. Oli ilo huomata, kuinka hyvin moni teistä pitää huolta suun ja hampaiden hyvinvoinnista. Myös ihanat tarinanne saivat hymyn huulilleni!

 Voittajaksi on arvottu Juuli  (22.11.2014 klo 23.12), Onnea!! Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Pakettiin sisältyvät Oral-B White Pro 7000 -harja, CrossAction -vaihtopäät ja ProExpert-hammastahnaa.

Itse pidin tästä yhteistyöstä todella paljon, sillä se herätti myös paljon ajatuksia minun kohdallani. Tämä innosti parantamaan omia tapojani ja kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin omassa hampaiden hoidossa. Eritoten hammaslääkäripelon voittaminen oli jotain aivan mahtavaa! 

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne ja tarinoistanne -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta