Minifitneksen joulupajalla

Minifitness_Blue Lagoon_kauneushoitola

Saan ilokseni arpoa lukijoideni kesken lahjakortin Blue Lagoon-kauneushoitolaan, jossa itsekin käyn ahkeraan tahtiin laitattamassa ripsiä ja kynsiä. He haluavatkin tarjota nyt yhdelle lukijoistani ihanan hemmotteluhetken, jonka voi käyttää itse tai antaa vaikka lahjaksi! Lahjakortin arvo on 50 euroa.

Lahjakortit ovat minusta yksi fiksuimmista lahjaideoista, sillä se ei voi oikeastaan mennä pieleen. Kamalinta on saada lahjaksi turhaa tavaraa! Siksi itse  annan tavaroita vain silloin, kun tiedän sen olevan toivottu tai hyödyllinen. Muutoin turvaudun lahjakortteihin, tai omiin leipomuksiini.

Kerro postauksen alle mihin hoitoon haluaisit päästä? Arvonta päättyy torstaina 11.12 klo 9. Muistathan ilmoittaa myös sähköpostisi! Lahjakortin voittajalle toimittaa Blue Lagoon.  Arvonta on päättynyt. Arpaonni suosi nimimerkkiä Mariem, onnea! Kiitos kaikille vastauksen jättäneille. 

Minifitness_kauneus_vinkit_Kauneushoitolat_helsinki

Kannattaa muuten käydä tykkäämässä Facebookissa Blue Lagoon-kauneushoitolasta, sillä heidän sivuilleen ilmestyy usein hyviä tarjouksia! Lahjakortteja hoitolaan voit käydä hankkimassa Kampin kauppakeskuksen liikkeestä, tai myös kätevästi suoraan netistä.

-Tonttu E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

127 vastausta artikkeliin “Minifitneksen joulupajalla”

 1. Itsä kiinnostaisi tuo Primaluce kasvohoito joka näyttäisi olevan se omalle iholle paras vaihtoehto 🙂 on tässä ollut mietinnässä että hankkisi sarjahoidon kosmetologille, jotta saisi itseä hemmoteltua kaiken koulu- ja työstressin jäljiltä.
  Ihanaa joulun odotusta 🙂

 2. hoidoksi valitsisin jo niin ihanalta kuullostavan Piña Colada – Vartalon kuorinta ja kosteutus hierontakynttilällä.

 3. Valitsisin ehdottomasti Puhdistavan vintagen, joka tekisi iholleni niin hyvää 🙂

 4. Pakko vastata hieronta! On tullu sen verran treenattua syksyn aikana, eikä kehon huoltoa ole tullut tehtyä yhtä paljon. Hieronta olisi todella ihanaa, koska niska-hartia seutu alkaa olla tosi jumissa.

 5. Olisi ihanaa käydä laitattamassa Akryyli- tai Geelikynnet joulun ja uudenvuoden juhlintaa varten! 🙂 Olen käynyt täällä blogissa ihailemassa sinun kynsiäsi ja vakuutuin että Blue Lagoonista voisi saada upeat ja koristeelliset kynnet mihin tahansa juhliin. 🙂

 6. Ehottomasti ripsien ja kulmien värjäykseen,itellä on vaaleat niin tulisi kyllä todellakin tarpeeseen 🙂

 7. Jos hoitoihin sisältyy siis rakennekynnet niin ne ehdottomasti, sillä minulla on syntymäpäivät kahden viikon päästä niin haluisin laitattaa kynnet. Lisäksi en ole ikinä käynyt liikkeessä ottamassa kynsiä. 🙂

 8. Kuumakivihieronta 🙂 itsekin käyn siellä säännöllisesti, mutta harvemmin kukkaro kestää ihania hoitoja 🙂

 9. Haluaisin kokeilla volyymiripsienpidennyksiä 🙂 kohta on wanhat tulossa ja ne toisi tarvittavaa säihkettä silmiin !

 10. Valitsisin ehdottomasti intialaisen päähieronnan, koska niskat aina jumissa työpäivän päätteeksi.

 11. Haluaisin ehdottomasti ripsienpidennykset ehkä uskaltaisin kokeilla jopa volyymiripsiä! Veljen häät odottavat keväällä ja olisi täydellistä jos saisin uudet räpsyttimet silloin 🙂

 12. Oi ehdottomasti kuumakivihieronta! Ahkeralle treenaajalle tekisi varmasti niiiiin hyvää! 🙂

 13. Oih, tuli valinnanvaikeus! Valitsisin varmaan herkän ihon Vintage-hoidon, mutta mua houkuttelisi kovasti myös hieronta ja geelikynnet 🙂

 14. Valitsisin jonkun kasvohoidoista koska tällä hetkellä ihoni voi huonosti ja kaipaa alan ammatilaisen huolenpitoa ja neuvoja miten sitä itse kotona hoitaisin. Ja itsestä huolehtiminen näin pimeään aikaan on oikein tervetullutta ja mieltä piristää aina hyvä ihon kunto joka samalla lisää itsevarmuutta.

 15. Valitsisin Puhdistava Vintage 79 -hoidon. Tukkeutuva ihoni kaipaisi eniten juuri tuota puhdistusta 🙂

 16. Hemmotteleva suklaakasvohoito kuulostaa ihanalta, mutta päädyin klassiseen hierontaan. Se tekisi nyt niin hyvää kaiken stressin keskellä!

 17. Kävisin laitattamassa ripset! Olen halunnut aina kokeilla ripsienpidennyksiä 🙂

 18. Haluaisin ehdottomasti kokeilla ripsipidennyksiä. Olen menossa tammikuussa häihin ja olisi kiva näyttäö huolitellulta. Opiskelijana minulla ei ole niihin varaa!

 19. Minun on pitänyt jo pitkään mennä jalkahoitoon joten spa-pedikyyri olisi valintani:)

 20. Haluaisin kokeilla ripsienpidennyksiä, koska minulla ei ole sellaisia vielä ollut. Ja koulussakin olisi kerrankin mahdollisuus olla ripsienpidennysten kanssa. Lahjakortti todella osuisi sopivaan aikaan! (8

 21. Valitsisin kasvohoidon koska olen ihan aaveen ja sairaan näkönen nyt kun olen viettänyt pitkän aikaa leikkauksen jälkimainingeissa kotona vaan maaten. Iho tarvitsisi kunnon puhdistuksen ja tehohoidon.

 22. Apua, ei voi valita 😀 menisin intialaiseen päähierontaan tai ottaisin volyymiripset. Dream come true -paketti kuulostaa liian ihanalta <3 Jos voittaisin ja olisi mahdollista antaisin lahjakortin ystävälleni (kolmen lapsen opiskeleva äiti) joululahjaksi!

 23. Ehdottomasti hieronta! Kroppani vaatisi sitä säännöllusedti, mutta opiskelijana on ”turhat” kulut karsittava pois.. Kiitos rennosta blogista! 🙂

 24. Hmmm, valinnan vaikeus… Tulevaa ulkomaan reissua ajatellen valitsisin Puhdistavan vintagen. 🙂

 25. Haluisin tuohon Primaluce -erikoiskasvohoitoon! Iho hurjan kuiva ja epäpuhdas nyt kun on tullut kylmät ilmat 🙁 ihana arvonta!

 26. Kyllä mä valitsisin ehdottomasti tuon 45min klassisen hieronnan, tulisi kyllä niin tarpeeseen. Olisi ihanaa päästä rentoutumaan ja saada edes himpun verran jumeja auki 🙂

 27. Laittaisin ehdottomasti kynnet kuntoon geelilakkauksella, se kun tuli todettua mielettömän käteväksi tässä aikaisemmin syksyllä! 🙂

 28. Valitsisin herkän ihon rauhoittavan vintage 79 -hoidon, sillä mulla on tosi herkkä ja vaativa iho.. :s Etenkin ilmojen viiletessä oireet pahenee.

 29. Ihana arvonta, ikinä en ole päässyt mihinkään hoitoon, joten vaikea valinta. Ehkä päätyisin kuitenkin erikoiskasvohoitoon!

 30. Valitsisin ehdottomasti klassisen hieronnan! En ole oikeastaan koskaan käynyt ammattihierojalla (urheiluhierojaa ei lasketa, koska siitä on rentoutuminen kaukana xD), ja olisi kiva päästä ammattilaisen käsittelyyn. Mukavaa joulunodotusta! 🙂

 31. Hieronta! 🙂 Lähihoitajan töissäni oon saanut itteni ehkä maailman kamalimpaan juntturaan ja hierontoihin ei joululahja ostoksien jälkeen riitä lompakon sisältö. :<

 32. Joku hieronta tekisi terää mutta toisaalta kasvohoitokin olis ihana, meinaa valinnan vaikeus iskeä 🙂

 33. Ottaisin varmaan kulmien värjäyksen ja ranskalaisen geelilakkauksen. Oon pitkään halunnu kokeilla geelilakkausta mut jääny laittamatta työn takia mut nyt sais! 😉 Eikä mulla oo aikaa ja kärsivällisyyttä lakkailla ite! 😛

 34. Ripsienpidennykset ehdottomasti! 🙂 Olisi kiva saada tääs säihkettä silmiin, kesän jälkeen on taas joutunut totuttelemaan ripsivärin käyttöön, kun opiskelijabudjetilla ei aivan joka kuukausi ripsiä huolleta. No mutta ehkä vielä joku päivä! 🙂

 35. Itse kaipasin kovasti hierontaa, 90 min klassinen hieronta olisi siis oma valintani. Tosin, jos voitan, annan kortin kyllä lahjaksi tärkeälle ihmiselle. 🙂

 36. Haluaisin kasvohoitoon ja ois kiva jos siinä ois myös joku hierontajuttu, mutta kasvohoito on ehdottomasti se ykkösprioriteetti 🙂

 37. Voi että miten ihanan kuuloisia hoitoja! Ottaisin joko kuumakivi-hieronnan tai suklaakasvohoidon<3 tekisi niin hyvää tälle syksyn väsyttämälle kropalle 🙂

 38. Klassinen hieronta ehdottomasti! Edellisestä hieronta kerrasta on jo aikaa ja tekisi hyvää kovien treenien vastapainoksi.

 39. Ottaisin ehdottomasti geelikynnet. Omat kynteni liuskottuvat nopeampaan tahtiin kuin kasvavat, joten lakatkin repsottaa jo päivän tai kahden jälkeen. Pitkään pysyvät huolitellut kynnet olisivat mulle siis todellakin arjen luksusta! 🙂

 40. Jalkahoito olisi ihana ja rentouttava! 🙂 Ei meinaa millään jalkapohjat ja kantapäät pehmetä kotikonstein..

 41. Mielelläni kokeilisin geelikynsiä tai jotain todella rentouttavaa hierontaa!

 42. Itse toivoisin kauniit kynnet! Olen instagramissa kuolannut kun sulla on aina niin hulppeita kynsiä. Tuolla tosiaan osataan homma! Toiveena olisi kunnon jouluiset karkki kynnet <3

 43. Moi! Lähden Aasiaan jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Olen jo jonkin aikaa haavaillut geelilakkauksista varpaan kynnissä ja uskon, ttä ne helpottaisivat ja ilahduttaisivat paljon reissussa 🙂 Mukavaa joulun odotusta!

 44. Mä haluaisin antaa ystävälleni lahjaksi Blue Lagoonin Piña Colada-vartalohoidon… 🙂

 45. Ihanalta kuulostaa tuo hemmotteleva suklaakasvohoito! Saan vihdoin puristettua graduni valmiiksi jouluksi, sen jälkeen tuo olisi ihan täydellinen<3

 46. Heippa! Koska opiskelen olen joutunut luopumaan ripsienpidennyksistä ja kasvojen hoidosta, omaan valitettavasti akne ihon joten juurikin ihana kasvohoito tai ripsienpidennykset olisivat luksusta! Ihanaa joulunodotusta E ♥

 47. Ripsien kestotaivutukseen! Mulla on pitkät suorat ripset ja hajoooon siihen joka aamuiseen kihartamiseen :/

 48. Tänään luin ekaa kertaa ripsien kestotaivutuksesta ja se näyttäisi löytyvän myös Blue Lagoonin valikoimasta! ^_^ Pidennykset on olleet, enkä niitä enää halua, joten tää vois olla täydellinen ratkaisu luonnollisen kauniisiin ripsiin!! <3 Hyvää itsenäisyyspäivää 🙂

 49. Tarvitsisin ehdottomasti käsihoidon, sillä harrastan Crossfitiä jossa kädet ovat todella kovilla 🙂

 50. Ehdottomasti tuollainen Suklaapedikyyri! Olen raskaana ja taipuminen itse omiin varpaisiin on hankalaa ja jalkani ovat ihanan hieronnankin tarpeessa. <3

 51. Kuumakivihieronta sopisi varmasti mun kireälle rentoutusta kaipaavalle kropalle! Valinnanvaraa on niin paljon että hirveen haastavaa valita 😀

 52. Ottaisin ehdottomasti SPA-manikyyrin ranskalaisella lakkauksella ♥
  Sitä nää kädet todellaki kaipais 😀

 53. Kasvohoito olisi ihana!! <3 Tai ihan mikä tahansa hemmottelu tulisi kyllä todella tarpeeseen! 🙂

 54. Haluaisin kokeilla ripsienpidennyksiä. Minulla ei ole sellaisia koskaan ollut, koska omaan luonnostani aika pitkät ripset. Kuitenkin ne ovat aika harvat ja näin tosi vaaleasilmäisenä tekoripset varmasti syventäisivät katsetta. Ripsivärin poisto ei kuulu lempipuuhiini ja olisi aika mahtavaa, kun ei tarvitsisi aina töihin tullessa ensimmäisenä tarkistaa vessassa onko ripsarit poskilla.

  Jos ripsienpidennyksiä ei lasketa hoitoihin, ottaisin herkän ihon rauhoittavan kasvohoidon. Minulla on hieman couperosa iho ja talven tuiskut ja viimat ärsyttävät ihoa.

 55. menisin mielelläni kasvohoitoo koska jatkuva hikoilu alkaa näkyä ihon kunnossa, kaipaisin vinkkejä ja apua ammattilaiselta oman ihoni kohdalla.

 56. Ehdottomasti valitsisin Primaluce erikoiskasvohoidon, koska kuiva ilma ja flunssakierre on vienyt ihosta kaiken hohdon. Tämä hemmotteluhoito ehdottomasti piristäisi ilmettä ja olisipa ensimmäinen kerta kasvohoidossa 🙂

 57. Haluaisin päästä laittamaan joulukynnet Blue Lagooniin sillä kuulemma he ovat ammattitaitoisia ja osaavat toteuttaa haastavimmatkin visiot ammattimaisesti!

 58. Tällä hetkellä oon kovasti miettinyt geelikynsien laittamista joten kynsihoito olisi mulle sopivin! 🙂

 59. Ripsipidennyksiin. Olen niitä harkinnut jo ties kuinka pitkään ja olisi vihdoin kiva kokeilla 🙂

 60. Haluaisin ehdottomasti hot stone – kuumakivihieronta 90min!! Nukkuisin luultavasti koko ajan, sillä tämä vuosi töissä on ollut niin kiireinen ja stressaava, joten tämä hoito varmasti rentouttaisi. 🙂

  Mia

 61. Kuumakivihierontaa olen halunnut kokeilla jo pitemmän aikaa, eli sen varmasti valitsisin 🙂

 62. Primaluce erikoiskasvohoito, aivan ehdottomasti. Akne vetää kaikista muista hoidoista herneen nenään, mutta hedelmähapot tuntuvat olevan ainoita joilla sen saa tyytyväiseksi. Hedelmähappohoidot, my one and only.

 63. Mikä tahansa hoito tekisi terää tähän pimeimpään vuodenaikaan! Ehkä päätyisin jalka- tai käsihoitoon. Molemmat kaameassa kunnossa aina talvisin!

 64. Ehdottomasti jokin hieronta! Tentteihin lukiessa ei ergonomia ole aina ihan kohdallaan, minkä takia paikat ovat aina jumissa.

 65. Valitsisin jonkin pakettihoidoista. 1,5kk pojan kanssa ajankäytön jakaminen on ollut hieman haasteellista, ja kun aikaa itselle on jokunen minuutti, kropan ”hemmottelu” jäänyt auttamatta syömisen, hampaitten pesun ja lyhyiden treenien jalkoihin. Joten jos onni potkaisisi niin mentäisiin sitten kunnon paketilla!

 66. Ripsipidennykset ehdottomasti – kahden lapsen kiireiselle ja paljon urheilevalle äidille ne olisivat arjen pelastus 🙂

 67. Valitsisin kuivalle iholleni kosteuttavan vintage 79-hoidon. Se tekisi hyvää!

 68. Volyymiripsistä olen haaveillut jo jonkin aikaa.. myös hieronta tekisi hyvää! 🙂

 69. Ripsien kestotaivutus voisi olla minulle hyvä! Olen aina ollut ”luomu” intoinen ja pitkäripsinen niin tämä voisi olla säväyttävä vaihtoehto 🙂 🙂

 70. Kestoripsistä monta vuotta unelmoineena tynkäripsisenä ja aiempiin kokemuksiin pettyneenä haluaisin päästä kokeilemaan, kuinka laadukkaat Blue Lagoonissa laitetut ripset ovat – olen kuullut näistä tosi paljon hyvää. Itse olen käynyt eräässä kehutussa Helsinkiläisessä liikkeessä laitattamassa ripseni, jotka tippuivat joka kerta alle kahdessa viikossa, vaikka seurasin hoito-ohjeita erittäin säntillisesti…Tämän vuoksi uskoni ripsienpidennyksiin on miltei menetetty, mutta ehkä Blue Lagoon voisi palauttaa uskoni ripsien pidennyksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta