E-virusta!

Minifitness_flunssakausi

Olen aika surkean näköinen ja oloinen. Olen kulkenut kylpytakissani viikon. Se on kyllä tosi pehmeä ja siinä on korvatkin hupussa. Sen alle voi piilottaa takkuisen tukan ja tukkoisen nenänkin! Täällä myllää ilmeisesti jokin E-virus, jota olemme päivitelleet muutaman lukijani kanssa Instagramin puolella. Eve, Eevi, Emmi ja toinen Eevi! Kaikki flunssassa.

Tämä tuli tosi hassusti muutenkin. Istuimme lounaalla Even kanssa Be good-kahvilassa viime viikolla. Siinä syödessämme totesimme valehtelematta yhteen ääneen, kuinka tuli jotenkin kipeä olo. Nooh siinä menikin neljä päivää lihakset hellänä ja keho vähän lämpimänä. Ajattelin, että huh, olipas mieto fluntsa! Kaksi päivää töissä ja sitten pamahti ihan kunnolla röörit täyteen räkää ja vei vielä äänenkin pois päiväksi. Ehkä sitä ärsytti meikäläisen jatkuva paapatus ja hekottaminen. Olen nimittäin vierailevana tähtenä Cosmopolitanin tammikuun numerossa ja kuvailimme sitä kasaan hyvän tovin. Se kannattaa tammikuussa käydä nappaamassa lehtihyllystä, sillä sen verran hyvää juttua saatiin aikaiseksi!

Tuntui että kurkussani asusti muutaman päivän siiliperhe! Lakanatkin sai hikoilla ja teetä on lipitetty varmaan sen verran, että tästä nestemäärästä voisi jo räjähtää. Super fun Friday siis täällä suunnalla. Jotain positiivista kuitenkin, että tänään ei olla enään niin huonossa jamassa kuin eilen. Alan jopa ehkä kuulostamaan taas naiselta, ainakin jos sattuu sävel osumaan oikein. Zombimainen laahustava askel seuraa tosin edelleen…

Minifitness_vitamiinipommi Minifitness_Fitbody

Ei sille näköjään voi ikuisuutta pakoilla, nimittäin tämä E-virus löysi meidätkin vaikka kuinka yritimme sitä huijata. Sängyn pohjalta on tullut mietittyä paljon kaikkea ja tuntuukin, että aivoni ovat vähän väsyneet kaikille ajatuksilleni. Ne haluisi päästä minusta jo eroon ja itse haluaisin päästä eroon sängystäni. Tai ainakin vähän etäisyyttä edes. On muuten aika pirulaista perua asiakkaat, kun ei tosiaan ole ketään muuta hoitamassa näitä tapaamisia. Yksityisyrittäjän arjen kääntöpuoli on koettu ja kiitos riittää!

Viikonloppuna olisi Spartan bodyweight koulutus Turussa, jossa minun kuuluisi olla täydessä terässä. Evekin on menossa sinne ja tuossa otettiinkin pientä kriisipuhelua aiheesta. Saa nähdä kuinka meidän käy. Edes supernaiset eivät voi ilmeisesti torjua kaikkea 😉 

Minifitness_homeoffice

Jos uusin Fitbody on vielä lukematta, kannattaa se käydä poimimassa. Siellä on lisää Minifitneksen höpötyksiä!

Instagram: eeviteittinen

Toivottavasti te ystävät vältytte tältä <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “E-virusta!”

    • Kiitos Saranda <3 Multa se jäi väliin, ei auttanut muuta kuin lepäillä kotona. Sitkeää flunnsaa huh! -E

  1. Moi! ei nyt tähän postaukseen liity tää mun kysymys 🙂 mutta sulla muistaakseni on haglöfsin nastalenkkarit? onko ne ollut hyvät ja minkä kokoset sulla on, ja mitä kokoa sun jalka yleisesti on esin jos asicseja käytät niin mikä koko niihin verrattuna ?
    kun mietin haglöfsien ostamista mutta netistä pitäisi tilata kun kaupasta ei löydy, niin tuo koko vähän mietityttää 🙂

    • Moikka Laura,

      Joo käytössä on! Tosi hyvät liukkaalla ja loskasellakin kelillä 🙂 Samat nastat edelleen menossa toista talvea. Näissä oli kyllä sama koko kun muissakin Asicseissa on ollut (: Kannattaa ehkä varata sinne paksumpaa sukkaa, jos tulee tosi kylmillä keleillä juostua. Ne on kyllä parhaat talveen, myös sama malli ilman nastoja! Toivottavasti tästä oli jeesiä -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta