Muskettisoturit

MinifitnessYhteisöllisyys. Voiko voimakkaampaa oloa tai ilmapiiriä saada aikaan? Niimpä. Siksi ympäröin itseni kovin mielelläni ihmisillä, joilla on sama tavoite elämässä. Se ei tarkoita, että treenaisimme samaa lajia, vaan sitä että olemme molemmat kiinnostuneita samoista asioista. Toisistamme. Tarkoittaako se siis välttämättä edes sitä, että molempia kiinnostaisi urheilu ja ravinto? Ei välttämättä, vaikka usein niiden ihmisien kanssa klikkaakin parhaiten. Voi myös olla, että meillä molemmilla on aito draivi jotakin kohti ja ilmapiirissä vallitsee tekemisen meininki. Erilaisuus on hyvästä.

Mielelläni haalin myös niitä ihmisiä ympärilleni, jotka ovat parempia kuin minä. Miksi?  Koska voin oppia heiltä ja kehittyä itsekin paremmaksi ihmiseksi.

Oma yhteisöni on sellainen, jossa he hyväksyvät minut ja ymmärtävät minua. Heidän kanssaan voin olla juuri se aito minä. Jos se ymmärrys ja arvostus toista kohtaan puuttuu, puuttuu siitä usein silloin aika paljon tärkeitä asioita. Se voi jäädä kovin pintapuoliseksi ystävyydeksi. Yhteisöjä kannattaa olla myös useita, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä ja asioista. 

Minifitness_rahinaMinifitness_Timberland

Kaikki ystäväni eivät ole kiinnostuneita urheilusta, mutta meitä yhdistää muut asiat. Mutta mikä tärkeintä, he ovat kuitenkin kiinnostuneita siitä, kuinka treenini sujuvat! He ovat aidosti kiinnostuneita minusta ja siitä kuinka voin. Lähelläni on ollut myös niitä, jotka eivät osaa tukea ja arvostaa näitä tärkeitä asioita, koska eivät itse edusta niitä. Nämä ihmiset tippuvat kyydistä jossakin vaiheessa, jos ymmärrys ja kunnioitus toisen arvomaailmaa kohtaan puuttuu.

Epäterveellisesti elävät ihmiset pitävät minua varmaan hulluna. Se syö jotain superfoodeja, syö tiettyyn kellonaikaan ja treenaa aivot pihalle. Minä pidän taas heitä hulluina, koska he eivät kohtele kehoaan hyvin. Kumpi on oikeassa? Ei kumpikaan.

Koska kuitenkin itse ammattini, sekä myös sisäisen intohimoni vuoksi haluan ihmisten täällä Suomessa voivan paremmin, kerron salaisuuden. JOS teet muutoksen parempaan, et varmasti kadu 😉 Kuitenkin onnistuminen lähtee meistä itsestämme, eikä mistään muusta. Annetaan ihmisten onnistua ja tuetaan heitä omassa tavoitteessaan. Ollaan yhteisö tyypit! 

Minifitness_citylook_casual

Oletko sinä muskettisoturi, vai jotain muuta?

Mahtavaa viikonloppua <3 -E

 Kuvat Kira/Blond Rivets

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Muskettisoturit”

 1. Täytyy kyllä sanoa että hyvin harva ymmärtää mun terveysruuat ja vielä harvempi ymmärtää sen fiiliksen kun on reenannu sykkeet maksimissa. Koska sitä ei voi ymmärtää kun kokemalla. Olen myös huomannut, että ihmiset jotka eivät urheile, eivät useasti ymmärrä kehoaan ja eivät arvosta sitä samalla tavalla. Just saying, omia havaintoja!

  • Kyllä Minea! Näin se usein vain on (: Minusta on mahtavaa jakaa näitä ajatuksia teidän kanssa -E

 2. Löysin vasta ihan hiljattain sun blogisi ja jäin seuraamaan:) Tästä postauksesta tulin todella hyvälle tuulelle näin aamutuimaan!

  • Aivan ihana kuulla Reeta <3 Toivottavasti jäät seurailemaan myös jatkossa -E

 3. Yksi parhaimmista blogeista mihin olen törmännyt! Olen itse vasta 14 vuotias, mutta olen reilusti yli painoindeksin ja kotikonstein yritän pikkuhiljaa painoa tasoittaa.
  Olen kadottanut liikunnan ilon, ja yleensä se menee vain kotona puuskuttamiseen. Liikunnan ilo hävisi samalla, kun minua alettiin katsomaan alentavasti ja loukkaavasti liikuntasuoritusten aikana. Harvoin uskallan uloskaan mennä liikkumaan, koska pelkään että tulee tuttuja vastaan.
  Mutta olen muutaman kilon jo karistanut ja toivottavasti uskallan pian uloskin mennä juoksemaan ja hyppimään

  • Heippa Sini,

   Kiitos kommentistasi. Ole rohkeasti oma itsesi ja unohda muiden ihisten katseet tai mielipteet!
   Niillä ei ole lopulta mitään merkistystä sinun elämässäsi, vai mitä? (: Koita löytää se hyvä olo ja sitä kautta fiilis myös liikkumista kohtaan.
   Kyse on hyvinvoinnistasi ja pystyt tähän varmasti. Kun jaksat päivä kerrallaan, helpottuu se koko ajan enemmän.
   Jokainen meistä on joskus ollut epävarma itsestään, mutta ei se saa pysäyttää meitä. Isolla meiningillä vaan eteenpäin <3

   Tsemppiä Sini -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta