Kehoni ongelmakohdat

Minifitness_ihonhoito_liikkuva nainen_vinkit_aco_kevyesti paivettava kasvovoide

Kyllä! Siinä se kököttää vuoden ajasta riippumatta. Ärsyttävä tyyppi, selluliitti. Onneksi sitä vastaan on mahdollista taistella, vaikka kovin moni tuntuukin luovuttaneen sen suhteen. Ainoat keinot jotka omaani tepsivät, ovat rasvaprosentin tiputtaminen, sekä salainen hoitoni. Lymfahoito Essin luona. Muistatte varmasti kevään hoitojaksoni, jonka ansiosta kykenin hillumaan mitä pienemmissä shortseissa kesän läpi. (kurkkaa se tästä) Nyt se on taas hiipinyt takaisin ja otinkin taas sarjahoidon lomaa silmälläpitäen. Luotto on kova ja tulokset puhuvat puolestaan taas jo heti ensimmäisien hoitokertojen jälkeen. Iho siloittuu ja hampaiden irvistely palkitaan aina. Päätinkin haastatella Essiä tästä naisten ”lempi” ystävästä. Nyt saamme kattavan tietopaketin miksi ja mitä, sekä keinoista joilla voimme taistella sitä vastaan! Go Essi.

Mitä selluliitti on?

Selluliitti sana varsinaisesti tarkoittaa ihon sídekudoksen tulehdusta, mutta arkikielessä käsitämme sillä ns. appelsiini-ihon. Sen inhan muhkuraisuuden pepussa ja reisissä ja joskus myös muualla vartalossa. Selluliittia esiintyy huomattavasti enemmän naisilla kuin miehillä, sillä miesten ihon rakenne on erilainen. Miesten ylin rasvakerros on myös luonnostaan ohuempi kuin naisilla. Myös estrogeeni vaikuttaa rasvasoluihin ja sitä on miehillä elimistössä vähemmän.

Rasvasolut pullistuvat lihoessa joko estrogeenin vaikutuksesta, tai kun rasvasolut täyttyvät kuona-aineilla. Silloin ne työntyvät kohti ihoa ja muodostavat muhkurat. Yksinkertaisesti ajateltuna selluliitti on pullistuneita rasvasoluja. Appelsiini-iho ei ole sairaus vaan enemmänkin kosmeettinen ja esteettinen ongelma.

Minifitness_lagos

Kellä sitä on?

Selluliitti ei ole ainoastaan ylipainoisten ongelma, vaan sellulliittia saattaa ola hyvinkin hoikilla naisilla. Joskin elintavat kuten liikunta, ruokavalio ja vedenjuonti vaikuttavat tähän. Selluliittia on jopa kilpaurheilijoilla, joiden rasvaprosentti on minimalistinen. Joten jos reisiäsi puristellessa löydät itseltäsi selluliittia, älä masennu ja syytä itseäsi. Lähes kaikilla meillä naisilla on sitä enemmän tai vähemmän. Selluliitti on osaksi myös perinnöllistä. Rasvalokeroiden suuruus ja siitä seuraava muhkuraisuus on usein geeneissä. Valkoihoisilla naisilla on selluliittia enemmän kuin esimerkiksi aasialaisilla tai afroamerikkalaisilla juuri geeniperimästä johtuen.

Täytyy myös muistaa, että lähes kaikki lehdissä näkyvät kuvat ovat käsiteltyjä ja muokattuja; myös malleilla ja julkimoilla on selluliittia. Usein myös elokuvien peppu- ja reisikuvat ovat käsitelty virheettömiksi.

Lihominen kuitenkin lisää selluliittiia. Rasvasolujen kasvaessa myös niiden säilytyskotelot pullistuvat ja painautuvat tiukemmin ihoa vasten luoden näin appelsiini-ihon. Valitettavasti vaikka selluliittia helposti meille naisille tuleekin etenkin lihoessa, myöhempi laihduttaminen ei sitä välttämättä poista. Turvonneet rasvasolut eivät hevillä pienene! Liikunta, ruokavalio, vedenjuonti ja muutamat hoitotoimenpiteet onneksi kuitenkin auttavat tässä asiassa.

Myös vanheneminen vaikuttaa selluliittiin. Ikääntyessä iho löystyy ja ohenee, jolloin selluliitti näkyy vielä selvemmin. Iän myötä usein myös rasvaprosentti nousee.

Minifitness_muutoksia_unelmoi suuria ja toteuta ne

Mikä siihen auttaa?

Tärkeimmät avut selluliitiin ehkäisyyn ja hoitoon ovat jo useasti mainitsemani liikunta, ruokavalio ja vedenjuonti. Säännöllinen liikkuminen, säänöllinen  ja terveellinen ruokavalio, sokerin välttäminen ja riittävä vedenjuonti (ainakin n. 2l päivässä), ehkäisevät rasvasolujen pullistumista ja vähentävät jo syntynyttä sellulliittia. Terveellä ihmisellä keho toimii; lymfan kierto, verenkierto, aineenvaihdunta, suolisto yms. Nämä kaikki vaikuttavat kehoosi sekä ulkoisesti että sisäisesti ja pitävät lihomisen, sekä selluliitin kurissa.

Näiden lisäksi kotihoitona auttavat kuivaharjaus, joka aktivoit verenkiertoa. Voit tehdä sen helposti esimerkiksi kuorintakintaalla pari kolme kertaa viikossa ennen suihkua aamuisin (lisää verenkiertoa ja virkistää, ei siksi suositella iltaisin). Vartalon riittävä kosteutus pitää ihon kimmoisana ja napakkana ja tällöin selluliitti näkyy vähemmän. Kosteuta iho ainakin kerran päivässä, sekä joka kerta suihkun jälkeen. Etenkin talvisin hellivät kosteuttavat öljyt tekevät iholle nannaa.

Selluliittivoiteet?

Ei ole tieteellisiä todisteita siitä, että selluliittivoiteet poistaisivat selluliittia. Kosmeettiset aineet eivät saa tehdä solumuutoksia ja siksi ne eivät pysty suoranaisesti vaikuttamaan rasvasoluihin. Jotkut tuotteet aktivoivat verenkiertoa, sekä nesteenpoistoa ja voivat siksi pitkän käytön jälkeen vähentää selluliittia. Sama on myös tuotteissa, jotka sisältävät retinalia, joka turvottaa ihoa ja siksi selluliitti näkyy vähemmän. On olemassa muutamia tuotteita, jotka toimivat tehokkaammin kuin toiset. Niiden avulla saattaa saada jopa tuloksia, mutta mikään tuote ei tee ihmeitä, tai poista ongelmaa kokonaan.

Minifitness_bikbok_bikini_summer_barcelona

Suosikkituotteitani Weyergans High Careltä

Styler Crème – turvotusta poistava ja verenkiertoa elvyttävä lymfavoide

 AE Stick – itsepäisiin rasvakertymiin ja selluliittiin täsmähoitava roll-on, esim. ratsupaikat

 Alpha Mousse – vartalon ja kasvojen sidekudoksen kiinteyttämiseen

High Care hoidot, miten ja miksi ne auttavat?

Vartalohoidot toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Jokaiselle räätälöidään oma hoitokokonaisuus käyttäen tiettyjä High Care metodeja ja laitteita. Vaikka käsinhieronta tuntuu aivan ihanalta ja on tehokasta tiettyihin ongelmiin, selluliittiin eikä löysään sidekudokseen se ei vaikuta. Usein selluliitin yhteydessä puhutaankin löysästä sidekudoksesta eli ihosta. Mitä napakampi iho on, sitä vähemmän selluliitti näkyy. Hoidoissa yhdistetäänkin kolme osa-aluetta; lymfan aktivointi eli turvotuksen, nesteen ja kuonan poisto, rasvanhajoitus ja sidekudoksen kiinteytys. Tehokkain hoitomenetelmä on alipainehieronta, joka voi olla hieman kivuliasta.

Alipaineen avulla pumppaamme ylimääräistä kuonaa turvonneista rasvasoluista solun välitilaan, josta lymfa kuljettaa sen pois. Hoitojen jälkeen onkin normaalia, että pissattaa enemmän kuin tavallisesti, sillä osa kuonasta tulee sitä kautta ulos. Mikään taikatemppu ei kyseessä ole, vaan yksinkertaisesti aktivoimme kehon omaa toimintaa ja pääsemme sitä kautta vähentämään selluliittia.

Minifitness_paasto_detox_kehon puhdistuskuuri

Hoito

Jokaiseen hoitokertaan sisältyy myös 30 min lymfahoito, joka on miellyttävä ja rentouttava ja sen avulla aktivoimme kuonan ja nesteen poiston. Sitkeille rasvakertymille löytyy ultraääni, joka helpottaa alipaineen työtä. Myös veltostuneille lihaksille löytyy erilaisia sähköelektrodi-lihasjumppareita, joilla saadaan aktivoitua myös lihaskudos.

Hoidot ovat tehokkaita, mutta vaativat säännöllisyyttä ja sitoutumista. Hoidot toimivat sarjoissa ja vaativat 3-10 hoitokertaa noin kerran viikossa, jotta saadaan näkyviä ja pysyviä tuloksia. Hoitosarjojen jälkeen suositellaan ns ylläpitohoitoja, joissa  voi käydä esim kerran kahdessa viikossa, tai kerran kuussa oman halun ja kyvyn mukaan. Näillä pystytään parantamaan ja ylläpitämään tulosta. Yksi hoitokerta (sisältää 30 min lymfahoidon ja 1 h tehohoidon ongelmakohtiin)  maksaa 130 €. Sarjahoidoista saa sarja-alennuksia sarjan suuruudesta riippuen.

Minifitness_piknik_kevyet eväät

Koska olen itse kokenut tämän todella toimivaksi hoidoksi paakuilleni, haluan antaa tämän kokemuksen myös yhdelle lukijoistani. Arvon jälleen yhden jouluisen yllätyksen Essi High Care- hoitolaan. Voit hemmotella sillä itseäsi, tai antaa ystävällesi! Lahjakortti sisältää 45 minuutin mittaisen lymfahoidon ja 15 minuutin mittaisen henkilökohtaisen konsultaation. Tähän sisältyy myös 10 % alennus seuraavasta hoitokerrasta.

Kerro tämän postauksen alle miksi/mihin kaipaisit lahjakorttia? Muistathan jättää myös sähköpostisi. Arvonta päättyy maanantaina 22.12 klo 9.00. Jotta lahjakortti ehtii jouluksi, toimitetaan se perille sähköisenä. 

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille vastauksista, niitä oli ilo lukea. Arpaonni suosi nimimerkkiä Leila. Olen lähettänyt sinulle sähköpostia 🙂 Vielä ehtii jouluksi pukinkonttiin tai omaan hemmotteluun <3 

Facebook-sivut ja hinnasto

Essi High Care
Bulevardi 24
0407150616
essisyyrakki(at)gmail.com

 

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

62 vastausta artikkeliin “Kehoni ongelmakohdat”

 1. Ikä ei tule yksinään; vaikka tämän kolmekymppisen kasvot ovatkin vielä kuin parikymppisellä (?) niin kropasta on vaikea muistaa pitää huolta ja se valitettavasti myös näkyy.. Pieni hemmottelu tekisi hyvää ja lahjakortti olisi hyvä sysäys säännöllisempäänkin hoitoon. Ehkä sitten ensi keväänä voin tepastella samanlaisissa shortseissa 😉

 2. Olen laihduttanut reilut 35kg ja elänyt nykkyisissä mitoissani jo useamman vuoden. Kuitenkin ison painonpudotuksen jälkeen löysää ihoa on jäänyt varsinkin vatsan sekä reisien seudulle.
  Olen muuten tyytyväinen itseeni ja kehooni, mutta vatsan löysä ja muhkurainen iho laskee itsetuntoani huomattavasti. Olen lukenut lymfahoidoista, mutta opiskelijabudjetilla olen joutunut jättämään toistaiseksi kokeilematta.

  Lahjakortin voittaminen olisi paras joululahja ikinä! Sijoitus omaan itseeni ja parempaan itsetuntoon <3

 3. Lahjakortti menisi ehdottomasti lahjaksi rakkaalle äidilleni! Hän kärsii ainakin omasta mielestään ylitsepääsemättömän paljon selluliitistaan, joten hoito sopisi hänelle paremmin kuin hyvin!

 4. Kiitos taas hyvästä ja valaisevasta kirjoituksesta, saan blogistasi paljon neuvoja ja ideoita itselleni. Ylläriylläri, reidet ovat ongelmakohtani joista selluliittiia löytyy. Opiskelijan budjetilla ei paljon lymfahoidoissa käydä 🙂 käyn muutamana päivänä viikossa salilla ja elän ’huolettoman’ terveellisesti, välillä herkutellen. Tästä huolimatta (juuri siksi) tarvitsisin ekstra-apua ongelmakohtiini 🙂

 5. Kuulostaisi ihanalta hoidolta. Olen nuori ja liikun syön ja juon niin säännöllisesyi kuin tällä hetkellä pystyn opiskelujen takia, mutta selluliitti ei tunnu millään vähenevän joten erilaiset kokeilut tulisivat enemmän kuib tarpeeksi. Olen koittanut tätä kuivaharjaustakin enkä suurempia tuloksia ole nähnyt… 🙁

 6. Ui, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Tää olis kuin mulle tehty, kaikki inan vajaa 30 raskaukiloa on juuri tiputeltu toisen raskauden jäljiltä ja matka kohti unelmakroppaa on vielä kesken, mutta kesäksi ehtii vielä hyvin! Mä, kuten niin moni muukin nainen kärsin näistä ”ihanista” muhkuroista, ja mikäpä mua ilahduttaisikaan enempi kuin se, jos tällaisella hoidolla pääsisi niistä eroon. 🙂 Olisi aika ihana palkinto tälle mammalle, puserrettuani kaksi maailman sulosinta tyttölasta maailmaan vain puolentoista vuoden sisään. 😉

 7. Takareidet kaipaisi kovasti tuollaista lymfahoitoa. Aiemman runsaan ylipainon jäljiltä selluliittia on edelleen niin paljon että lyhyistä shortseista on turha edes haaveilla tämän näköisenä.

 8. Olen ryhmäliikunnan ohjaaja ja urheilen päivittäin. Syön myös suht terveellisesti. Silti kärsin selluliitistä ja vihaan sitä:( lahjakortti olisi siis jotain aivan mieletöntä

 9. Imukuppihieronta tekee ihmeitä selluliitille! 🙂 alipaineeseen taitaa perustua sekin. Aluksi tuntuu kivuliaalta ja työläältä, mutta tulokset palkitsee ja hieronta tekee muutenkin tosi hyvää.

 10. Olen sairastanut 9-vuotiaasta asti anoreksiaa. Viimeisen 1,5 vuoden aikana olen toipunut. Minulla on kuitenkin jäänyt muhkurainen iho, mikä alentaa suuresti itsetuntoani. Tuntuu, että kaikkea on kokeiltu, mutta mikään ei auta. Olisin muuten tyytyväinen vartalooni, mutta nyt se on vaikeaa. En uskslla mennä uimaan, käyttää liian paljastavia vaatteita. Jopa mieheni edessä on vaikea olla vähissä vaatteissa.Olisi aivan ihanaa löytää taas oma itseni, oma vartaloni.<3

 11. Tällainen hoito on kiinnostanut mua jo jonkin aikaa, sillä tuntuu että liikunta, ravinto ja vesi eivät enää tepsi sitkeimpiin selluliitteihin. Peppu ja reidet kaipaavat kyseistä käsittelyä! 🙂

 12. Tämä hoito kuulostaa täydelliseltä! Olen vasta 20-vuotias, mutta minulla on etu- ja takareidet ja takapuoli täynnä selluliittia. Olen nähnyt tuloksia tämän tyyppisistä hoidoista ja se näyttää oikeasti toimivan. Olisi kivaa kokeilla 🙂

 13. Ylläripylläri että pylly ja reidet on se ongelmakohta. Lapsen saamisen jälkeen olen saanut kroppani hyvään kuosiin lukuunottamatta noita ongelmakohtia, jotka varmaan löytyvät lähestulkoon jokaiselta naikkoselta. Ois siistiä voittaa ja lähteä käymään siellä isommassa kaupungissa täältä Tampereelta 🙂

 14. Urheilu, terveellinen ruoka, uni ja vesi eivät tunnu vaikuttavan mun muhkuroihin, niin tämä olisi ENEMMÄN kuin tervetullut kokeilu 🙂

 15. vau, ois hirmu siistiä päästä edes kerrankin elämässään hemmottelemaan itseään kun oon aina niin pa ettei mulla ikinä riitä rahat tällasiin herkkuihin muuten… Ja mulla kun on tota sitkeetä selluliittiä reisissä vaikka muille jakaa, niin senkin puolesta olisi mukava päästä kokeilemaan lymfahoitoa että saisko se nää mun muhkut kuriin!

 16. Moikka! Hoitopaketti olisi täydellinen hemmottelulahja itselle, olen intohimoinen treenaaja mutta paakkuja löytyy pakaroista ja tämä vaikuttaisi kivalta motivaattorilta vielä terveellisempään elämään 🙂

 17. Olen kärsinyt selluliitistä vaikka jo kuinka kauan, kilpaurheilusta huolimatta se ei vain häviä. Tähän asti on pitänyt häpeillä pienet kisashortsit päällä, mutta hoidostahan voisi olla apua! Olisi mahtavaa kokeilla 🙂

 18. Lahjakortti olisi ihana piristys mielelle sekä keholle, koska olen sairastanut monta kuukautta enkä ole päässyt kunnolla liikkumaan.

 19. Heips,

  Wau, tätä haluisin ehdottomasti kokeilla! Olen käynyt muutaman kerran lymfahieronnassa hierojallani aineenvaihdunnalisten ongelmien vuoksi, mutta siitä on vierähtänyt vuosia! 30 v. kun on juuri ovella niin hiljalleen havahdun että se näkyy myös kehossa vaikka liikun paljon jo pelkän ammattini vuoksi ja syön terveellisesti

 20. Olisi kiinnostava kokeilla nimittäin ikäänkuin luovuttanut jo taistelun. Olen hoikka ja urheilullinen, elämäntavat kunnossa ja silti sitä kirottua on ratsupaikoissa ja takareisissä ja pakaroissa 🙁 masentavan näköinen iho!

 21. Hei tää olis ihan huippu! Kaikkea oon kokeillu eikä mikään oo auttanu pepun selluliittiin, ni jos tätä vielä pääsis kokeilee 😀

 22. Oih, antaisin lahjakortin äitilleni, joka on tiputtanut painoa aivan roimasti syksystä ja puhjennut kukkaan kuin valkovuokko keväällä 🙂
  joahnna.rosenerg(at)gmail.com

 23. Lahja itselleni. Pienen lapsen äitinä 1,5v aikana -55kg ja voit uskoa että muhkurat eivät ole hävinneet samaa tahtia 🙂

 24. Wow! Tämä olisi huippu kokemus. Itsellä selluliittiä löytyy sisäreisistä. Inhottava näky juurikin kesällä shortseissa 😀
  Olisi mukava päästä testaamaan tätä ja huomata tuloksia jos ottaa sarjahoidon.

 25. Olen viime aikoina laiminlyönyt itseni ja keskittynyt pitämään huolta vain puolisostani sekä hänen lapsistaan. Olisi ihanaa saada tällainen hemmottelulahja! ^_^ <3

 26. Olen pitkään haaveillut loppujenkin takareisiin jämähtäneiden selluliittien häviämisestä – tämä hoito tulisi siis todella tarpeen 🙂 Lastensaannin jälkeen hyvä ruokavalio ja säännöllinen treeni ovat auttaneet paljon, mutta edelleen niitä muhkuroita löytyy..

 27. Mulla on taipumus kerätä rasvaa lantiolle ja selluliittia on varsinkin pepussa, vaikka olen koko ikäni harrastanut liikuntaa:( Olisi hienoa päästä kokeilemaan lymfahoitoa, jos se vaikka auttaisi:)

 28. Hui, tää juttu tuli kun tilauksesta! Poikkesin juuri eilen salireissulla nopeasti sovittamaan vero modaan farkkuja ja sovituskopissa meinasin valehtelematta purskahtaa itkuun, nimittäin sovituskopin valoissa paljastui, että mulle on aiva yhtäkkiä ilmestynyt ihan kamalasti selluliittia reisiin. Mulla ei ikinä oo ollut selluliittiä kamalasti, ehkä vähän takapuolessa, mutta muuten oon siltä välttynyt, ja nyt se on vallannut myös mun jalkani. Säännöllinen liikunta ja sokerin välttely ei siis ole kohdallani auttanut, joten tuota hoitoa olisi tässä vaiheessa aivan ihanaa päästä testaamaan! 🙂

 29. Käyttäisin kortin itse. Poikani täyttää arvontapäivänä 2kk ja kroppa ei raskauden jäljiltä harmikseni näytä vielä ollenkaan omalta, vanhalta tutulta vartalolta.

 30. Antaisin lahjan äidilleni, koska äitejä ei voi koskaan hemmotella liikaa <3 Ainakaan omaani 🙂

 31. Olen aina harrastanut liikuntaa, mutta pakaroista/takareisistä ei silti katoa selluliitti. olisi kiva kesällä kulkea shortseissa niin ettei tarvitse hävetä takareisiään

 32. Muistan kun kirjoitit tästä hoidosta aikoinaan blogiisi! Mietin jo silloin, että tuonne täytyy päästä. Ikävä kyllä tämä opiskelijabudjetti ei ole vielä niin paljon antanut myöten.. Pitää toivoa että arpaonni suosii 🙂 ..tai hemmotella itseään sitten kun valmistuu.

 33. Kiitos valaisevasta kirjoituksesta! 🙂 Olen kärsinyt niin kauan, kun muistan selluliitistä ratsupaikoissa. Tämän vuoksi olen välttänyt minishortsien yms käyttöä kesäisin. Ei ole kiva miettiä bikinit päällä, miltä reidet näyttää. Olen muuten hoikka, harrastan paljon urheilua ja ruokavalioni on terveellinen. Selluliitti tosiaan on minun kohdallani hyvin pitkälle perinnöllistä. Hormonaalinen ehkäisy pahensi tilannetta tai on aikoinaan sen aiheuttanut. Olisi ihana vihdoin päästä ongelmasta eroon ja huoletta ensi kesänä näyttää reiteni! Ensimmäinen hoitokerta ja konsultaatio olisi hyvä sysäys alkuun ja varmasti hyödyntäisin sarjahoidot sen jälkeen.

 34. Kavohoito olisi aivan ihana. Tällainen neljän lapsen äiti ei ole käynyt missään hoidoissa vuosiin ja kun kuutena päivänä viikossa pyyhkii likaisella salihanskalla hikeä naamasta niin ehkä kasvohoito tekisi välillä hyvää:)
  -mari-

 35. Siinähän se selluliitti on ja pysyy. Tuntuu etten tule enää koskaan näkemään pakaroitani ja reisiäni sileinä, vaikka kuinka on nuoresta asti harrastettu liikkuntaa monipuolisesti ja katsottu mitä suuhun pistää. Turhauttaa. Tällaiseen hoitoon kun pääsisin, voisin kesällä tuntea itseni itsevarmaksi niissä lyhyimmissäkin shortseissani. Se jos jokin olisi vapauttavaa!

 36. Loistava arvonta jälleen! Ehdottomasti käyttäisin lahjakortin johonkin erikoisempaan hoitoon, johon ei ehkä muutoin rahaa raaskisi laittaa. Lymfahoito kuulostaa loistavalta, kukaan nainen ei voi väittää hyötyvänsä 🙂

 37. Urheilen melko paljon, mutta muutamat kohdat eivät tunnu silentyvän millään. Eivät ne kuitenkaan häiritse elämää, mutta hemmottelu on aina tarpeen. Olisi mahtava päästä kokeilemaan lymfahoitoa ns. ongelma-alueille! 🙂

 38. OI mikä arvonta, tää on niin ajankohtainen niin pakko laittaa oma tikku joukkoon!
  Mä olen helmikuussa tekemässä elämäni repäiseintä tekoa, nimittäin jätättäydyin töistä ja lähden reissaamaan muailmalle. Päätös ei todellakaan ole ollut helppo, koska asian varmistuessa tajusin monta asiaa elämästäni ja ihmisistä ympärilläni, kenet haluan pitää ympärilläni ja keitä en, särkyneiltä sydämiltä ei ole myöskään vältytty 😐 Nyt vain tarvitsee huilausbreikin tähän oravan pyörään.

  Reissussa pääosin tulee vietettyä vähissä vaatteissa (koska +30c) joten ois ihana päästä laittamaan muhkuroita suoriksi sitä ennen. Toki luotan pääosin liikunnan ja ruoan vaikutukseen että muhkuroita ei syntyisi, mutta iän tullessa lisää on myös muhkurat tiukemmassa. Muhkurahoito siis minulle 😀

 39. Treenaan paljon, syön superterveellisesti sekä juon vettä. Rasvaprosentinkaan ei pitäisi olla mikään korkea, mutta silti nämä muhkurat vaan pysyy ja pysyy. Oon lähdössä helmikuussa rantalomalle ja olisi ihana kerrankin olla vapaa näistä muhkuroista 🙂

 40. Olisi huippu lahja, jotta kehtaisin vihdoin mennä uimahalliin ja olla yhden söpön pojan edessä alasti. Tsihih…

 41. Takareisiin tuli kauheasti selluliittiä, kun aloin käyttämään e-pillereitä n.20-vuotiaana. Jonkun verran saanut aktiivisella liikunnalla sitä pois. Harmittaa! Olisi niin kiva käyttää shortseja yms. Tammikuussa Teneriffalle ja taas saa piilotella selluja 🙁

 42. Laihdutuksen ja liikunnan avulla ei kaikkea selluliittia saa hävitettyä joten tämä
  tulisi tarpeeseen joko vatsan tai reisien selluliitin nujertamiseen.
  Selluliitti kun valitettavasti on sukumme naisten ongelma. 😛

 43. Kyllähän sitä selluliittiä löytyy täältäkin. Treenaan aika paljon ja elän pääpiirteittäin melko terveellisesti, mutta kaipaisin pientä apua muhkuroiden silotteluun! Reidet ovat ongelmakohta, ja kesällä shortseja tulee käytettyä melko vähän…

 44. Olen pitkään miettinyt testaavani selluliittihoitoja. Talvisin jalat on helppo piilottaa farkkujen ja sukkahousujen alle, mutta kesän koittaessa saapuu epävarmuus. On inhottava vetää shortsit jalkaan, kun tietää ajatusten alituiseen karkailevan reisien muhkuroihin. Sitä pohtii, huomaavatko muut saman ja onko tilanne todella niin paha, kuin miltä itsestä tuntuu. Epävarmuus omasta ulkonäöstä on ehkä inhottavin tunne, jonka tiedän. Itsevarma nainen on kaunis, mutta selluliitti vie minulta tämänkin mahdollisuuden. Lähes kaikkea olen yrittänyt, mutta terveellisistä elämän tavoista ja veden kittauksesta huolimatta selluliitti on ja pysyy. Olisi ehkä aika siirtyä astetta järeämpiin keinoihin.

 45. Kumpa saisin antaa lahjakortin kesällä naimisiin menevälle tärkeälle ystävälle, jolle toimin kaasona 🙂 se oli varmasti hänelle ihana viimeinen silaus pienimuotoiselle ”morsiusdieetille” 🙂

 46. Moi! Tää alkaa olee viiminen keino taistelua selluliittiä vastaan! Lopetin kuukausi sitten tupakanpolton, käytän selluliittigeeliä, syön aika terveellisesti ja liikun säännöllisesti mutta ruma selluliitti häiritsee ja siksi ahdistaa jo valmiiksi rannalle meno kesällä… Palkkasin myös itselleni personal trainerin joten valitettavasti nyt ei ole tällaisiin hoitoihin varaa pitkään aikaan.

 47. Ehdottomasti reidet tarvitsisivat ulkopuolista apua! Painon vaihteluista ja kotikeinoista huolimatta ”appelsiini-ihon” määrä tuntuu olevan vakio… Olen muuttamassa ulkomaille lämpimämpiin ilmoihin ja siksi lahjakortti tulisi erinomaiseen paikkaan. Shorteihin tai lyhyempiin kesämekkoihin ei ole vuosiin voinut pukeutua, ja siksi lymfahoito vähentäisi varmasti paitsi muhkuroita myös stressiä niiden näkymisestä kesävaatteissa!

 48. Vaikka muuhun kroppaani olen kohtuu tyytyväinen, ovat takareisieni ja pepun näkyvät selluliitit minulle todella arka paikka. Täytin juuri 30v ja en usko, että ikäni ainakaan auttaa tilannetta. Käyn salilla 4-5 kertaa viikossa, juon päivässä n. 3l vettä ja syön pääosin hyvin terveellisesti, ilman mitään vaikutusta selluissa 🙁 Viime keväänä jaksoin 3kk kupata noita ongelmakohtia iltaisin 20min ajan – ilman tulosta. Olisinkin siis enemmän kuin iloinen jis tämän voittaidin. Minulla oli eilen syntymäpäivät, joten toimisi myös myöhäisenä syntymäpäivälahjana :)!

 49. Oii Essi! Essi myös täällä 😀
  Voitin Even blogissa Essille vastaavan hoidon, jossa kävin eilen ja kyllä vakuutti. Ehdottomasti meen uudelleenkin. Ajatuksissani oli ensimmäisinä siskoni ja äiti, joista jommalle kummalle haluisin antaa lahjaksi tämmöisen hoidon. 🙂
  Essin asiantuntemus on ihailtavaa!

 50. Kuulostaa huipulta! Vaikka suhteellisin nuori olenkin ja muutoin hyvässä kunnossa, pakaroiden alle vaan kasaantuu selluliittia, josta en onnistu pääsemään eroon. Hoito siis todella tulisi tarpeeseen.

 51. Olen aina sanonut miehelleni että suurin toiveeni olisi joskus uskaltaa käyttää shortseja kesällä ilman että aina tarvii miettiä loistako selluliitit vai ei. Minulla on vuoden ikäinen tytär ja hänen syntymän jälkeen olen innostunut treenaamisesta mutta tuntuu että selluliittien kartottamiseen tarvitaan vähän enemmän apua, sen takia haluaisin kokeilla tätä hoitoa ja mahdollisesti jatkaa hoitoa ja kesällä kävellä ylpeänä minishortsit päällä 😉

 52. Voi kyllä, joululahja parhaimmasta päästä. Ottaisin lahjakortilla varmaan body hoidon.. Saman päivän aikana haluaisin myös varata kampaajalle ajan ja pitää kivan päivän itseni kanssa. Muistaisin myös hymyillä sillä kauneus lähtee myös sisältä päin

 53. Tein viime uutena vuonna lupauksen terveellisemmästä vuodesta 2014. Aloitin juoksun ja salilla käymisen sekä aloin kiinnittää syömiseen huomiota. Tämä olisi mahtava kruunu koko onnistuneelle ja mahtavalle vuodelle, koska opiskelijana kosmetologille pääsee harvoin.
  Kiitos inspiroivasta blogista ja mukavaa joulua! 🙂

 54. Haluaisin hoidon, koska koen todellakin olevani sen tarpeessa, mutta minulla ei ole varaa opiskelujeni takia.
  Olen käynyt läpi syömishäiriön, mutta nykyään minulla on terve suhtautuminen itseeni ja painoa onkin kertynyt jo sen verran että kroppa ja hormonit pelittää normaalisti.
  ÅVielä kuitenkin huomaan aineenvaihduntani olevan välillä juntturassa ja kärsin lisäksi takareisissäni olevasta selluliitista. Kokeilin pari kk sitten lymfahoitoa erään lahjakortin takia, ja se sai minut tuntemaan itseni ihan uudestisyntyneeksi parin viikon ajan. En voi sanoin kuvailla, tiedät kyllä varmaan<3 selluliittikin hävisi varmaan ainakin 50%. Huomaa kyllä jo olosta, että nyt rupeaa taas olemaan lymfahoidon tarpeessa, mutta ei ole varaa :/

 55. Olisi ihanaa saada uutta toivoa ainaiseen ”taisteluun” selluliittiä vastaan. Olen urheilullinen ja hoikka, mutta silti alavartaloni (reidet) tuntuu olevan eriparia muun kropan kanssa juurikin tuon ko. ongelman kanssa. Inhottavaa, kun se häiritsee niin paljon, että välillä poden itsetunto-ongelmiakin reisien esittelyn suhteen esim. kesäisin rannalla.

 56. Biitsikuntoon-projekti alkaa N-Y-T, joten tää ois mahtava piristys pitkän ja raskaan syksyn jälkeen ja iso apu projektissa. Ihanaa joulun aikaa!

 57. Tämä lahjakortti tulisi todella tarpeeseen! Olen miettinyt aiemminkin lymfahoitoa ja nyt, kun pimeys ja kiire on vienyt mehut, ei kropasta ole tullut pidettyä huolta niin hyvin kuin pitäisi. Hoito olisi hyvä alkutsemppi, kun katseet suunnataan kohti kevättä ja valoisempia aikoja. Pitää muistaa vaalia kehoaan.

 58. Reidet. Naisten ikuinen ongelma-alue. Olen kovin urheilullinen ja syön terveellisesti, mutta myös herkuttelen pari kertaa viikossa. Mielenkiinnosta olisi mukava kokeilla hoitoa juurikin reisiini. Ne ovat lihaksikkaat mutta sellulliittia löytyy. Jokaiselta terveeltä naiseltahan sitä löytyy. Olisi siis mielenkiintoista testata, että vähentävätkö hoidot selluliittia. En usko että hoito poistaa kuhmuroita mutta vähentä? Ehkä.

 59. On pahkuraa ja muhkuraa, ei niitä karkuun pääsee vaikka yrittää,
  Keinot monet yritetty ja hikikarpaloita valutettu. Jo luovutettu raskain mielin tää taistelu,
  aateltu ei painovoimaa voi vastustaa eikä iän tuomaa kulumaa. Onneksi vielä mahollisuus pieni on, ei vielä parane periksi antaa.

  ..Yrittänyttä ei laiteta:) Eli muhkuraa löytynee pakaroiden ja takareisien alueelta, toiveena ensivuodeksi shortsikesä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta