Joulun kiitollisuus

Minifitness_joulu

Jouluaatto on huomenna. Olen pohtinut tänä jouluna kovasti joulun merkitystä itselleni nykypäivänä. Lapsuudesta muistaa ne piparkakut, jouluvalot ja sen kuuluisan epätäydellisen joulukuusen, jossa komeilee itsetehtyjä koristeita. Toiselta tontulta puuttuu toinen jalka ja toinen katsoo vähän kieroon. Vihasin koko kuusta silloin, koska muilla tuntui olevan aina niin hienoja koristeita. Nyt muistelen sitä jo lämmöllä, siinä oli luonnetta.

Muistan kuinka joulupukkia odotettiin aamusta saakka ja erityisesti tottakai niitä lahjoja. Lelukirjojen sivuista oli käännetty melkein kaikki sivut ja pukille oli kirjoitettu ainakin kolmesti. Lista suureni joka kerta. En meinannut pysyä housuissani koko jouluaattona. Päivän kohokohdan, eli lahjojen jakamisen jälkeen juoksin viereiselle luistinradalle kokeilemaan uusia valkoisia luistimiani. Ne oli ihan uudet, eikä kenenkään vanhat. Paras fiilis ikinä. Monet asiat on muuttuneet, mutta ainakin yksi asia on edelleen entisensä. En pidä jouluruoasta. 

Minifitness_joulu3

Muistan kuinka isäni pakotti syömään niitä laatikoita, kun minä taas olisin halunnut napsia vain hillosipuleita ja kinkkua. Tänä jouluna kukaan ei enää pakota yhtään mihinkään. Päätimmekin tehdä tästä joulusta meidän näköisemme. Siihen kuuluu jouluisia elokuvia, perhettä ja ystäviä, yhteistä kiireetöntä oloa ja lepoakin mukavissa määrin.

Odotan kovasti aamuista riisipuuroa kanelilla ja joulusaunaa siskoni luona. Olemme hankkineet jokaiselle joulupaidatkin. Se oli varsin hauska idea! Myös kalkkuna on paistettu ja ai että muuten maistuu.

Sain koristella ensimmäisen aidon joulukuusenikin haluamillani koristeilla, eikä kukaan sisaruksista päässyt puuttumaan valintoihini isoimman pallon sijoittamisesta. Se on niin hieno, että taidan mainita asiasta kaikille. Kiinnitin myös tähden ihan itse.

Saan syödä piparitaikinaa raakana jos haluan ja kuinka paljon haluan. En syö laatikoita, vaan kalaa, perunaa, kasviksia ja raakasuklaakakkua. En odota lahjojakaan, vaan ainoastaan siskoni lapsien riemua ja ilon kiljahduksia. Ne kaksi pientä tyyppiä ovat kultaa. Odotan mös pukkia heidän vuokseen. Odotan aikaa yhdessä. Jännitän meneekö pukki täydestä vai ei. 

Minifitness_joulu ja kiitollisuus

Jouluna on hyvä miettiä mistä kaikesta onkaan kiitollinen. Mitä kaikkea hyvää tämä vuosi toikaan elämääsi?

Nautitaan niistä tärkeistä ihmisistä ympärillämme. Kaikkea hyvää ihanat lukijani ja kiitos myös teille tästä vuodesta <3 Jatketaan joulun jälkeen hommia ja yllätyksiä on luvassa heti alkuvuodesta. Muistakaahan myös levätä ja ottakaa rennosti!

Joulun iloa -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Joulun kiitollisuus”

  1. Aivan ihana postaus, nyt viimeistään alkaa se joulumieli nostaa päätään. Kirjoitat niin aidosti aina, että blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani. Ihanaa joulua! <3

  2. Oli kyl ihana postaus! 🙂 Joulusta kuuluu tehdä just itsensä näköisen eikä välttämättä syödä niitä laatikoita tai vaikka kuunnella väkisin joululauluja.
    Itse kyllä aijon syödä mustikkarahkaa aamulla kun ei se puuro oikeen maistu..
    Ihanaa joulua sinulle! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta