New year, new tricks

Minifitness_uusielamaKäykö teillekin niin, että kun vuosi alkaa vetämään viimeisiään, tulee tarve muuttaa jotakin? Vai tuleeko se vasta tammikuussa? Se saattaa liittyä sisustukseen, treenaamiseen, omaan ulkonäköön tai johonkin aivan muuhun. Meillä jokaisella taitaa olla näitä ajatuksia, osa niistä pieniä ja toiset aika suuriakin. Minusta muutos on hyvästä, ajattelu on hyvästä. Se kertoo siitä, että menet eteenpäin. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Minun to do listani on muotoutunut päähäni joskus täysin tietoisesti ajattelemalla ja kehittelemällä ajatusta päiväkausia, mutta ei aina. Siellä joukossa on myös niitä, jotka ovat hiippailleet sinne salaa minun huomaamattani. Ne ovat jännittäviä! Ne tulevat usein jostakin aika syvältä minusta. Niitä on syytä uskoa, ainakin harkita tarkkaan.

Minifitness_uusivuosi

Minifitness_mylook_citygirl

Joskus sitä miettii, onko minulla oikeasti tarpeeksi rohkeutta toteuttaa jotakin niin suurta, tai jopa täysin hullua? On varmasti, koska jotenkin se on mieleeni tullut. Uskon että kuuntelemalla itseämme ja aitoja ajatuksia pääsemme pitkälle. Pitkälle tarkoitan sitä, että valitsee elämänpalaset joista nauttii. Sitäkin palapeliä voi muokata jatkuvasti omanlaisekseen. Me itse määritämme sen, mikä on suurta ja mikä pientä. Mikä on vaikeaa ja mikä ei.

Juuri mikään tekemämme päätös ei ole sellainen, että sitä ei voisi myöhemmin muuttaa. Me emme tule miettimään mahdollisia epäonnistumisia. Jos et olisi koskaan kokeillut, olisit miettinyt sen tilaisuuden jättämistä lopun elämääsi. Otetaan siis ensi vuonna yhdessä rohkeasti siirtoja omaa elämäämme varten. Lähde ulkomaille jos olet siitä joka vuosi haaveillut. Se seuraa sinua niin pitkään kunnes olet kuunnellut sitä. Älä hidastele, sillä siihen ei ole aikaa. Elämä on nyt. Jos odotamme, huomaamme odottavamme liian pitkään.

Minifitness_mun tyyli Minifitness_elämä järjestykseen

Tulen jakamaan omia ajatuksiani myöhemmin asioista, joita aion kehittää tai saavuttaa ensi vuonna. Teen ne kaikki parantaakseni elämänlaatuani yhä lisää ja kehittääkseni itseäni vieläkin onnellisemmaksi, sekä paremmaksi ihmiseksi.

Joskus on myös hyvä pohtia sitä, kuinka onkaan päätynyt tähän pisteeseen jossa on nyt. Onko kenties valinnut väärin, vai tehnyt hyviä siirtoja tietoisesti tai vahingon saattelemana? Elämä kuljettaa, usko pois. Muista myös, että usein ne pelottavimmat muutokset ovat lopulta niitä parhaita. Into the roar baby! 

Minifitness_style

Takki – Zara

Housut – Supertrash

Hattu – H&M

Laukku – Karl Lagerfeld

Kuvat Kira/ Blond Rivets

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

7 vastausta artikkeliin “New year, new tricks”

 1. Ja kiva että kirjoitat sitten ajatuksesi myöhemmin asioista, joita kehittäät ja saavuttaat ensi vuonna.

 2. Eevi oot ihana ja fiksu kaunis nainen!
  Menestyksekästä uutta vuotta 2015 sinulle!
  🙂

  • Ihana kommentti pupunen <3 Iso kiitos ja samoin myös sinne -E

 3. moikka eevi! uskotko voisiko maca kasvattaa rintoja taikka peppua… onkohan tämä vain myyntimiesten puhetta? varsinkin tällä hetkellä kun seksikkyys ja isot peppu ja rinnat(varsinkin peppu) on niin in… ihana blogi sulla!:) tykkään kovasti!

  • Apua 😀 En kyllä usko, ellei joku sitten omista alkukantaisia geenejä 😀 haha. Kuulostaa ainakin
   todella absurdilta. Kiitos palautteesta ja kerro jos se Maca tomii 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta