#Fitnesspäiväkirjat

Minifitness_fitnesspavakirjat_AVA2Rakkaat ystävät. Tänä vuonna tapahtuu jotain mahtavaa! Olen pyörinyt housuissani tässä jo hetken, mutta nyt saan vihdoin jakaa sen kanssanne. Salaisuus jonka kanssa olen ollut yksin. Olen pyörinyt sen kanssa niin salilla, kuin hotellin aamiaisellakin. Se kamera on kaikkialla.

Huhtikuussa alkaa pyörimään uusi TV-sarja Fitnesspäiväkirjat, jossa pääsette seuraamaan minun elämääni lähempää. Vai pitäisikö sanoa tosi läheltä. Tämä avaa varmasti myös uutta ikkunaa teille siitä kuka olen ja millainen tyyppi on Minifitneksen tekstien takana.

Sarja tulee AVA:lta huhtikuusta alkaen ja mukana on mahtava, neljän neidin kopla! Mukana ovat ihastuttavat Venla Savikuja, Nanna Koivisto ja Mari Valosaari. En voisi parempaa tiimiä ympärilleni toivoa, he kaikki ovat huipputyttöjä!

Hauskinta ja mielenkiintoisinta ohjelmassa tulee varmasti olemaan meidän erilaisuus, vaikka samanlaisen elämäntyylin edustajia olemmekin. Mitä luulette oliko sinä tuppisuita ja siristeleviä silmiä? Kaikkea muuta. Huone oli täynnä loputonta energiaa ja hyvää mieltä! Jutut saattoivat olla mitä vain taivaan ja maan välimaastosta. Kananmunan rikkojasta muototui päivän kuumin puheenaihe. Kyllä, Mari löysi siihen laitteen Youtubesta ja nyt kaikki haluavat sellaisen. 

Halusin hieman tähän liittyen puhua teille siitä, kuinka yhdessä voimme saavuttaa isoja asioita tällä planeetalla. Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia, mutta sama päämäärä elämässä voi avata uusia mahdollisuuksia kaikille. Muista siis muiden ihmisten voima ja positiivinen energia ympärilläsi. Ympäröi itsesi hyvillä tyypeillä ja opi muilta. Liikaa näkee itsekkyyttä ja pelkoa toisen ihmisen menestymisestä. Miksi? Emmekö voisi olla iloisia toisten onnistumisista ja iloisia siitä aidosti?

En ole kulkenut tätä matkaani yksin, vaan tämän polun varrella on ollut monia ihmisiä auttamassa ja tukemassa minua. Muista siis paitsi auttaa muita, muista myös kuinka itse olet saavuttanut haluamiasi asioita. Olet varmasti tehnyt niiden asioiden eteen töitä, mutta tuskinpa olet saavuttanut sitä täysin yksin.

Kiitos ihmisille ja ystäville, jotka ovat vierailleet omalla polullani. Olen vahvempi ja määrätietoisempi tänä vuonna, kuin viime vuonna. Puhumattakaan siitä onnellisuudesta ja ilosta ymärilläni! Sen saavat aikaan muut ihmiset, ne hyvät tyypit.

Se mitä kaikkea ohjelma teille tuo, selviää vasta huhtikuussa. Mutta voin luvata, että tulette varmasti näkemään huikeita hetkiä (:

#fitnesspäiväkirjat

@eeviteittinen

Fitnesspäiväkirjat_minifitness_eevi

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

36 vastausta artikkeliin “#Fitnesspäiväkirjat”

 1. Tämähän oli kiva uutinen. 🙂 Niin hauskaa päästä kurkkaamaan teidän elämään.

 2. Huikeeta! 🙂 Itse en omista telkkaria niin tiedätkö että tuleeko sarja näkyviin nettiin myös?

 3. Onpa hienoo! Se täytyykin katsoa. Pistät varmaan vähän myöhemmin infoa milloin on eka jakso. Meikäläinen kun ei ihan intensiivisesti seuraa televisiota =D Monet hyvät ohjelmat menevät sivu suun. Kiva kun on mielenkiintoista ohjelmaa luvassa oman harrastuksen tiimoilta.

  • Heipat Virpi,

   Joo ehdottomasti infoilen teitä lähempänä lisää (: varmasti hyvää matskua tulossa -E

  • haha ihana Aino! Sulla on huhtikuuhun saakka aikaa ostaa uusi 😀 Lovea! -E

 4. Oliko castingin kriteerinä poikaystävä, joka on julkisuuden henkilö? Venla toki on itse Salkkaritähti 😉 Fitnessohjelma kuulostaa hienolta, mutta tästä tulee vähän sellainen fiilis, että todennäköisesti katsojia yritetään saada sillä, että ohjelma antaa mahdollisuuden kurkistaa julkkisten elämään. Vähän kuten Janni Hussin vastaavassa tosi-tv kuvauksessa lehdet otsikoi lähinnä NHL-Laurista, joka tosin harmillisesti jäi taka-alalle.

  Toivon, että olen väärässä ja juuri teidät on valittu mukaan ainoastaan persoonienne takia kaikista näistä Suomen fitnessmuikkeleista 🙂 Blogisi on kuitenkin upea, joten jatkathan sen parissa myös tulevaisuudessa!

  • Itsellä tuli ihan sama mieleen, eikä ainakaan tämä artikkeli puolisomainintoineen poista tuota mielikuvaa.
   http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/fitnesspaivakirjat/uutiset/artikkeli/fitnesspaivakirjat-alkaa-huhtikuussa-mukana-myos-salkkarit-tahti/4675980

   Onko tää ohjelma sellainen Tavallista elämää -tyylinen vai keskitytäänkö tässä ainoastaan arjen fitnesspuoleen? Toivoisin jälkimmäistä, tuollaisia käsivaralta kuvattuja ”mun päivä”-ohjelmia on jo ollut ihan tarpeeksi. Olisi kiva jos pysytään aiheessa 🙂

  • Moikka Nina,

   Voin kertoa, että ohjelmaan ei haettu tämän perusteella, josta me kaikki tytöistä pidimme tiukasti kiinni (: Kukaan ei halua tulla valituksi kenekään muun vuoksi. Jokainen meistä tekee oman työnsä ja treeninsä, eikä meidän puolisot (: Eiköhän se riitä perusteluksi sille, miksi nelikko on valittu. Tottakai tuo lisää mielenkiintoa se, että sarjassa näkyy myös muita kiinnostavia persoonia! (tottakai myös media haluaa nostaa tämän esiin) Itse näen tämän hyvänä seikkana, toki ymmärrän kaikkien pohtivan tätä yhtälöä. Samaa itsekin pohdin, kunnes pian huomasin, että tässä on ihan oikeasti kyse meistä tytöistä ja siitä, mitä me olemme saavuttaneet ja minkä eteen teemme töitä. Siksi myös lähdin tähän mukaankin.

   Se mitä Tv:stä tullaan näkemään, jää meillekin nähtäväksi. Kuitenkin paljon konkreettisia juttuja, eli kallistuisin arjen fitnesspuoleen ehdottomasti 😉 -E

  • Heippa,

   Vastasinkin tähän jo tuonne yläpuolelle (: En itse näe asiaa niin, että sen takia kukaan jaksaisi ohjelmaa seurata, mikäli kiinnostusta tähän lifestyleen ei löydy. Ohjelma kuitenkin kertoo meistä tytöistä ja meidän elämäntyylistä. Ainakin itseäni kiinnosti kovasti Jannin meininki (: Mutta tämä jakanee mielipiteitä.

   Blogi jatkuu edelleen edhottomasti samaan malliin 😉 -E

 5. Oi tosi siistiä! Tulen seuraamaan ihan varmana! 🙂 Miinusta kyllä siitä, ettei Oona Tolppanen ole mukana 🙁

 6. hienoa kuulla, seuraan mielenkiinnolla kun olet niin mukavanoloinen tyyppi ja laadukas blogi! :> oona olisi tosiaan myös voinut olla hauska mukaan.

  • Tosi hauska kuulla! Ihana kommentteja, kiitos kaikille <3 -E

 7. VAU!! Harvoin tulee telkkaria katsottua, mutta tätä alan kyllä ehdottomasti seuraamaan! Oon ihan täpinöissäni! 😀

 8. vautsi, mahtava juttu! 😀
  noihin muutamaan tylsään kommenttiin vois vastata, että ohjelmaahan ei ole pakko sieltä töllöstä katsoa jos ei kiinnosta…..

 9. Moikka! Olisi kiva tietää,mikä on fitnesspäiväkirjan se taustabiisi? Tietäisikö joku? 🙂

  • Moikka Roosa,

   Ei mitään hajua 😀 se on kyllä hyvä! -E

 10. HEI! MIKÄ OLA BIISI FITNESS-OHJELMAN MAINOSKSESA?

  GET OUT OF MY WAY HUSTLIN HUSTLIN!??

  • Moikka,

   Ei mitään tietoa, varmaan lukee lopputeksteissä? (: -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta