Runaway

Minifitness_lomaArvatkaa minne suunnistan ensi viikolla? Lomalle. Tätä on odotettu. Nähty unia ja nyt niistä unista tulee vihdoin todellisia. Perinteinen kesälomamme on siis usein tammikuussa ja olemme tänä vuonna ennätykselliset 30 päivää poissa täältä hyisevästä ilmastosta. Tämä tarkoittaa teille taas sitä, että pääsette mukaan matkalaukkuuni ja maistelemaan parhaita paloja niin Meksikosta, kuin myös Los Angelesista!

En taida ihan vielä tajuta tämän oikeasti tapahtuvan kahden päivän päästä. Siitä tulee varmasti upea reissu ja pääsemme kokemaan taas kaikkea mahtavaa ja uutta niin treenaamisen, kuin myös terveellisen ruoankin osalta. Unohtamatta kevyttä herkuttelua, uusia kokemuksia ja rentoutumista! Seikkailut odottavat.

Nyt edessä on kuitenkin vielä kaksi erittäin tiukasti aikataulutettua päivää ja saan juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Mutta arvaatko mitä? Sekin on hauskaa, sillä nautin työstäni ja luomastani arjesta. Joskus on kuitenkin hyvä höllätä tahtia senkin osalta.

Minifitness_coconut + protei_Fast palautusjuoma_kookosproteiiniMinifitness_kalorit

Ajatuksenani on tiistaina kuitenkin kaivaa vähitellen se lomavaihde päälle, sillä sen olen vuosien varrella oppinut, että se kannattaa aktivoida jo ennen kentälle astumista. Okei kuoharilasilla voi toki aikaistaa tätäkin hieman. Kaksi päivää ovat paitsi viimeisten töiden hoitelua ja asiakkaiden kanssa treeniläpyjen vaihtoa, myös tärkeää valmistautumista lomalle. Naiset eivät nimittäin vain ”lähde lomalle”, sillä sinnekin valmistaudutaan vähän enemmän kuin pelkkien kalsareiden ja hammasharjan pakkaamisella. Onnekkaat miehet.

Kalenteriini on listattu aika paljon huoltojuttuja. Kynsi- ja ripsihuollot, hiustenvärjäystä, lymfahoitoa ja hierontaankin kannattaisi ehtiä rentoutumisen takaamiseksi. Eilen juoksin tukkaputkella läpi Stokkan hiushyllyjä ja tulin ulos syli täynnä aurinkotuotteita niin ihoani, kuin myös hiuksiani varten. Onneksi osan voi hankkia periltä. 

Minifitness_kynsienhuolto_Salon Milagro_tarjous

Pakkaaminen on tuskaista. Pitäisi koota asut valmiiksi, jotta ylimääräistä tavaraa ei päätyisi turhaksi painolastiksi mukaan. Myös 30 bikineistäni tulee olemaan hankala valita vain ne muutamat. Kengät? Apua. Niin vaikeaa. Kosmetiikan matkakootkaan eivät riitä kuukaudeksi mihinkään, joten laukkuni tullaan nostamaan hihnalle todennäköisesti neljän käden voimin. Puuroa löytyy onneksi sieltäkin, joten sitä en kanna mukaani kuin koneeseen.

Mikä siinä suunnittelussa aina menee pieleen. Aika loppuu aina jotenkin kesken? Aina tulee se kuuluisa lomaa edeltävä kiire. Oppiiko tästä pois ikinä…

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

19 vastausta artikkeliin “Runaway”

 1. Voi kun olisi ihana lähteä itsekin talvea pakoon….
  Tuo pakkaaminen on kyllä aina haasteellista… 😉

  • Voi se tosiaan oli Outi 😉 Mitenhän täält päästään kotiin tuon tavaramäärän kanssa 😀 -E

 2. Hei luin netistä, että osallistut ehkä kisoihin. Minua jäi kiinnostamaan minkä liiton kisoihin ja mihin sarjaan ajattelit?

  • Kahtotaan Ansku 😉 Selviää kyllä myöhemmin. Tämä on hieman auki itsellenikin vielä -E

 3. Heips:) haluisin kysyy sulta kun oon ostamassa proteiinijauhetta ja oon miettinyt pääni puhki et mitä kannattais lähtee ostamaan kun tarkoituksena olis et vois käyttää jossain smoothieissakin ettei pelkkänä palkkarina, oon jotain noita luontaisiakin miettinyt herneprotskut yms. Mut haluisin kuulla sun ehdotuksia!:)

  • Voi vitsit, tosi makukysymyksiä. Itse oon kokeillut paljo erilaisia ja smoothieissa käytän hamppua jonkinverran, sekä vanilija wheytä.
   Myofusionin prodet on mun mielestä tosi hyviä ja niitä löytyy paljon eri makujakin (: -E

 4. Moikka,

  Musta on ihan mahtavaa, että pääsee sun matkassa ”lomalle”. Tuntuu hetken että itsekkin siellä olisi kun lukee tekstiä. Hyvää matkaa! 🙂

  • Ihan superia Heli! Toivottavasti matkassa on ollut kivaa 😉 -E

 5. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa! Varmasti huippu loma tulossa 🙂
  Itse pääsen lomailemaan vasta huhtikuussa, joten tässä on aikaa miettiä eri lomavaihtoehtoja. Tekis kyllä terää lomailla näin alkuvuodesta ja päästä pakoon pakkasia ja lumisateita!

  • Kiitos Rosa! Ehkä täältä löytyy vinkkejä siihen 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta