Beach girl

Minifitness_GarciaJeans_beachlookMeren kohina taitaa olla paras tapa herätä aamuisin. Se on niin rauhoittava, mutta silti energisoiva. Vaikka olemmekin tunnettuja treenihirmuja, otamme mekin vähän rennommin lomalla. Kun kyse on kuukaudesta, treenit kuuluvat loman mukaviin rutiineihin. Se ei ole millään tasolla suorittamista, vaan tärkeintä on nauttia siitä. Löhöily aurinkotuoleissa ja smoothien lipittäminen ovat taas täydellistä vastapainoa tälle. Tuntuu että voimaa on kuin pienessä kylässä! Loman ajatuksena on kuitenkin ladata akkuja, mutta itselleni tärkeää on myös viihtyä omassa nahassa.

Auringon noustessa kello 6, herää myös minun sisäinen aamuvirkkuni. Tätä tyyppiä ei ole paljon Suomessa viimeaikoina näkynyt. On mahtavaa, kun aamutreenien jälkeen on vielä koko päivä edessä. Cancun on tarjonnut meille paitsi unohtumattomia hetkiä paikallisen liikenteen keskellä, on se tarjonnut myös lompakon tyhjennystä oikein avosylin. Halpaa täällä ei nimittäin missään tapauksessa ole, varsinkaan mikäli mielii syödä terveellisesti ja treenailla muutenkin kuin juosten.Minifitness_rantalookki

Minifitness_loma_meksikoMinifitness_beach look

Paras kokemus on kuitenkin napattu taskuun paikallisten TFW coachien ansiosta. Kävimme aamutuimaan treenailemassa Meksikon salilla ja olihan se huippua nähdä kuinka sama konsepti toimii toisella puolella maapalloa. He olivat varsin ystävällisiä ja tarjosivat meille kyydin paikallisten ostoskeskukseen. Oli varsin virkistävää vaihtelua seikkailla paikallisten seassa, sillä hotellialue on rakennettu täysin turisteja varten. Aivan kuin eläisi kulisseissa. Nyt on jääkaappi täynnä marjoja, hedelmiä ja muuta hyvää, se ei ole kulissia.

Vielä täällä saa nauttia rauhallisuudesta ja väkeä on todella maltillisesti. Spring Break alkaakin vasta helmikuun lopulla (onneksi). Silloin tämäkin ranta täyttyy musiikin pauhannasta ja bailaavista tassuista.

Ps. Huomasin aikaisemman jutun yhteydessä postausten ajastamisen olevan hieman haasteellista. Se ei nimittäin jostakin syytä synkkaa Facebookin ja blogin kanssa, josta syystä tykkäilyt jää lojumaan tuonne Facebookkiin. Onneksi kommentit ovat tulleet perille! Vastailen niihin hieman myöhemmin, kunhan saamme netin toimimaan hieman paremmin. Siitä syystä saatte siis lueskella näitä höpinöitä aika hassuihin aikoihin. Aurinkoa kaikille! -E 

Paita – Garcia Jeans

Hattu – Lagosin löytö

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Beach girl”

    • Oi joo Nici! Sinne olisi kuulemma pitänyt sukeltaa, koska snorkaamalla juurikaan mitään ei näe :/ Tämä jäi ikäväkseni väliin. Toisaalta oma mielenkiinto hiipui kun selvisi että ne on roudattu sinne 😀 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta