Vamos a la playa

Minifitness_loma_meksikoPlaya Del Carmenin Le Reve-hotelli oli meille täydellinen. Se tihkui pientä luksusta ja toki lomaan kuuluu vähän sitäkin. Riippukeinut takapihalla, all inclusive, lämmittävä iltapäivän aurinko ja kirja. Voiko täydellisempää yhtälöä edes löytyä?

Keskusta oli kuitenkin kaikkea muuta kuin seesteinen zen. Illallisella istuessamme päässä soi kolme eri Meksikolaista bändiä, vähän kitaraa, torvea ja haitaria. Tuli paukutettua illallinen siihen tahtiin kurkusta alas, ettei ehtinyt edes miettimään mitä sen sushirullan sisällä mahtoi olla. Oli päästävä pois ja äkkiä.

Carmenin yöelämä ei oikein innostanut, eikä myöskään itse keskusta. Paitsi tottakai yksi asia sai meidät matkaamaan sinne taksilla hetken. Sali. Evolve Fitness, oli paikan paras kuntosali, ainakin jos arvosteluja ja paikallisen bodarin antamaa palautetta on uskominen. Sieltä löytyi kaikki ja iltaisin sali olikin pakattu täyteen hikisiä pyyhkeitä ja ruskeita lihaksia. Aamuisin sai hengitellä muutakin kuin huurtunutta ilmaa ja kookosöljyn tuoksua.Minifitness_food_helthy_mexico

Minifitness

Olemme saavuttaneet aikuisuuden. Auringon ottaminen ei nimittäin nykypäivänä oikein enää maita entiseen tapaan ja aurinkosuojan suuruus lähtee liikkeelle komestakympistä. Viittäkymppiä namaan jottei ruttuja tulisi enempää. Hotellin all inclusive ei tarkoittanut santsaamista, eikä kaikkia drinkkejäkään tarvinnut maistella läpi. Jälkiruokaakin upposi vain kerran. Olin piirrellyt mielessäni kuvaa buffeteista, joista en pidä lainkaan. Täällä sitä ei onnekseni ollut ja jokaisen aterian sai tilata itse. Tuunauskin oli mahdollista.

Sain kokea myös naurettavimman hieronnan sitten ikinä. Puitteet mukavaan tunnelmalliseen kokemukseen olivat kuitenkin olemassa. Ranta, auringonlasku ja meren kohina. Sanotaan että ei pitäisi tuomita etukäteen ulkonäön perusteella, mutta tämä arvioni meni kuitenkin valitettavasti täysin nappiin. Hintelä nuori poika esittäytyi tämän 60 minuuttisen relaxing massagen toteuttajaksi. Mietin itsekseni kuinka he aina ajattelevat että nainen haluaisi mieluiten hipelyä ja olisi jotenkin herkempi kuin vieressä makaava mies? Hierontakokemukseni voisi tiivistää lyhyesti näin; ällöttävän tuntuista lääppimistä muistuttavaa kopelointia, joka ei edes kutittanut. Ainut paikka jossa tuntui oli varvas, jonka olin lyönyt samaisena päivänä kivenlohkareeseen. Edellisenä kertana Filippiineillä sain naisen, joka muistutti kuitenkin ulkonäöltään miestä. Miksi nämä sattuvat aina minun kohdalleni?Minifitness_eivyclothing

 

Bikinit – Eivy Clothing

Paita – BikBok

Terkkuja – E 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “Vamos a la playa”

    • Niissä on omat puolensa 😉 Mutta apua jos ne ei ole hyviä. En ikäväkseni ehtinyt valittaa asiasta, sillä vaihdoimme hotella heti seuraavana aamuna. Jäi kyllä vähän harmittamaan, vaikka vähän naurattaakin 😀 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta