Last morning

Minifitness_meksiko_aamuViimeinen aamu Meksikossa. Olo on hieman haikea, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Onneksemme saamme kuitenkin pakata laukut vain hetkellisesti, sillä matkaamme vielä viikoksi Los Angelesiin. Siellä ei ehkä ole yhtä lämmin, mutta siellä on paljon muuta hyvää. On se silti onneksi Suomen kylmyydestä kaukana.

Aamuisilla kasvoilla ei enää komeile pandat. Päivettynyt iho on kyllä kieltämättä hieman kauniimpi ja aamutuimaankin näyttää ihan ihmiseltä. Aurinko on tehnyt ihmeitä niin sisäisesti, kuin myös ulkoisesti.

jess3jes2

Vaikka olemmekin syöneet täällä Meksikoa kierrellessä varsin hyvää ruokaa, sekä löytäneet hyviä treenipaikkoja, on Losi kuitenkin ihan oma levelinsä. Kolme viikkoa ovat menneet taas ihan hujauksessa, joten tämä seuravaa viikko tulee varmasti vilahtamaan ohi vieläkin nopeammalla kelauksella.

Toivottavasti en sula shoppailuhimoihini. Listalla on nimittäin aika paljon treenivaatteita ja vähän muutakin. Matkalaukut irvistelevät jo tässä vaiheessa. Yksi laukku on ehdottomasti vielä hankittava.

jess5

jess9 Lähtöaamu on haikea, mutta sitä voi onneksi lievittää muutamalla mukavalla seikalla. Kiirreettömällä lähdöllä, johon kuuluu pieni loikoilu pehmeissä lakanoissa. Ehkä myös aamiainen hotellihuoneessa, jonka kruunaa pannukakut ja hedelmät. Vai olisko sittenkin kupillinen kahvia poreammeessa? Ehkä nämä eivät ole pahitteeksi. Otan kaikki, kiitos.

Iho ruttuisena koneeseen -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “Last morning”

  1. Hei,

    Tässä suunnittelemme mieheni kanssa, että voisiko Meksiko olla yksi vaihtoehto alkuvuoden matkaan ja muistin Fitnesspäiväkirjoista, että tehän olitte Meksikossa Danin kanssa. 🙂 Joten, otitteko matkan joltain tietyltä matkanjärjestäjältä vai lennot ja asumiset erikseen ? 🙂
    Kiitos jo etukäteen jos ehdit ja viitsit vastata. 🙂

    T, Taina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta