Ihonhoidon uusi aikakausi!


* Yhteistyössä GarnierMinifitness_misellevesi_garnier

Reissaaminen on ihanaa, mutta se luo myös tiettyjä haasteita. Joskus haasteet liittyvät liikkumiseen ja puhtaaseen syömiseen, mutta yksi asia tuntuu kuitenkin olevan aina se oma akilleen kantapääni. ihonhoito. Erityisesti lämpimässä reissatessa iho hikoilee  enemmän ja ihohuokoset tukkiintuvat entistäkin helpommin. Myös treeneissä hikoileminen on ollut aivan omaa luokkaansa täällä lämmössä – ihanaa, mutta iholle ehkä ei. Tämä on aikaisemmin ollut tuskainen haaste.

Näppyjä ilmaantuu erinäisistä aurinkorasvoista hyvinkin helposti. Sitten iltaisin tuntuu että olen aina päivän touhuista niin poikki, että haluan vain möyriä syvälle lakanoihin ja nukahtaa sekunnissa. Vinkki, jonka haluan jakaa teillekin liittyy nimenomaan näihin tilanteisiin. Kuten ehkä muistattekin, olen jo pitkään käyttänyt puhdistusineita, jotka eivät vaadi vettä. Ne ovat käteviä arkenakin, kun meikki halutaan iholta pois nopeasti ja helposti – usein ennen treeniä ja iltaisin.

Minifitness_garnier

Minifitness

Minifitness_garnier_ihonhoito ilman vettä

joo6Garnierin misellivesi on uusi tuttavuuteni, jota olen täällä reissussa vannoutuneesti joka ilta käyttänyt. Aikaisemman seitsemän pumpulilapun sijaan tarvitsen enää kolme. On tässä siis selvästi jotain uutta ja parempaa. Se todella tarttuu meikkiin kiinni ja puhdistaa ihon hellävaraisesti ja helposti, ilman vedellä lotraamista. 

Usein vesipesun jälkeen ihoani kiristää, mutta näiden ns. kuivapesujen kanssa en ole törmännyt samaiseen ongelmaan. Uskon sen sopivan monen ihotyypille sen hellävaraisuuden ansioista ja helpottavan huomattavasti meidän treenaavien tyyppien elämää. Koska oikeasti, mikä voisikaan olla tylsempää kuin ihon puhdistaminen?Hampaidenharjauskaan ei ole niin tylsää. Se harja sentään värisee.joo7

Misellivesi on siis pähkinänkuoressa vesimäistä puhdistusnestettä, jolla voi pyyhkiä koko meikkinassun pois, tai sitten hoitaa ne laiskat iltapesut vaikka sieltä sängystä ilman vettä. En tiedä kuinka moni teistä on tähän helppouteen jo tutustunut, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Lisää infoa siitä miksi ja miten misellivesi toimii, löytyy täältä.

Käytin misellivettä lennollamme Meksikosta Losiin. Matkustaminen saa oloni ja erityisesti myös ihoni jotenkin kuivaksi ja tahmaiseksi. Sen jälkeen pitikin enää metsästää äkkiä jotakin raikasta ruokaa ja juomaa, joita himoitsen aina lentämisen jälkeen. Smoothie on silloin paras ystäväni.

Garnier

Feel free, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Ihonhoidon uusi aikakausi!”

  • Kiitos ihana (: Ja joo toi on isoin tuska tähän aikaan vuodesta, huh. Mutta onpahan muuten päivät pidentyneet siitä kun lähdettiin reissuun!
   Täällähän on jo vähän valoakin 😉 Kyllä se taas tästä -E

 1. Hmmm en oikein ymmärrä tätä kaikkialla hehkutettua ”laiskan ihmisen paras ystävä” viisi vanulappua tarvitaan että naama on puhdistettu ja silmiä saa hangata vaikka kuinka paljon ennenkun kaikki meikki lähtee enkä käytä edes vedenkestävää ripsaria. Vesipesulla ja puhdistusmaidolla nopeammin ja vähemmällä hankaamisella saa naaman puhtaaksi. Aamuisin tämä kyllä on loistotuote.

  • Onneksi jokainen löytää selvästi itselleen ne omat hyödyt 😉 Itselleni tämä on ihana helpotus iltaisin, toimii kyllä myös ihanasti aamuisin täytyy myöntää.
   -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta