Like a lady – Osallistu skabaan!

alonaeevi-likealady-pinkOlen joskus parikymppisenä ollut korkokenkien suurkuluttaja. Saatoin painella päivät pitkät korkokengillä ilman valitusta. Nyt se valitus tulee suustani ensimmäisten metrien jälkeen. Olen siis täysin kadottanut sisäisen leidini! Tapahtuuko se sen vuoksi, että sporttailu on niin siistiä, vai siksi että olen mukavuudenhaluinen Nikeissäni?

Tykkään kuitenkin korkokengistä ja olen hankkinut nyt monet ”näissä on hyvä kävellä” korkkarit. Ihan kiva, että niitä on roudattu pitkin maapalloa kotiin saakka, mutta vielä kivempi olisi jos niitä sitten oikeasti käyttäisi. Mielellään siis muulloinkin kuin juhlissa. Tämä on asia, joka on tämän vuoden toivelistallani. Opi kävelemään korkokengissä. Mielellään kaikissa mitä kaapista löytyy. Se onnistuu ainoastaan sillä, että sitä kävelyä harjoittelee oikein ja paljon. Enkä halua tehdä sitä yksin. Porukalla on aina hauskempaa, joten haluan teidät lukijat mukaani tälle matkalle!

Voitko samaistua omiin ajatuksiini? Tuntuuko sinustakin muutaman tunnin korkkareilla kävelyn jälkeen että kaunis gaselli on muuttunut harppivaksi harakaksi? I feel you. Itsevarmuudesta ei enään tietoakaan. Otetaan haaste yhdessä vastaan! Minä olen siis aivan yhtä tanakinttuinen kuin sinäkin. Nauretaan yhdessä ja opitaan vinkit oikeaoppiseen kävelyyn. Miksi? Koska mielestäni korkkareilla saamme lisää itsevarmuutta, sekä se parantaa myös meidän ryhtiä. Saamme olla naisellisia, meillä on lupa! Itse lisäisin listalle vielä ne kivat puuttuvat sentit, joita luoja ei minulle suonut.

Sain tähän mukaani upean Poselandin perustajan Alonan, joka on korkkarikävelyn mestari. Saamme siis hänet kokonaan itsellemme muutamaksi tunniksi! Tunti tulee olemaan varmasti ikimuistoinen ja kaivamme meistä kaikista sisäisen ladymme esiin yhdessä. Tunti sopii siis kaikille koron kokoon tai osaamiseen katsomatta. Ei ole väliä onko korkkareilla kävely sinulle tuttua vai ei, sillä tunnilla opit varmasti uutta itsestäsi. Tunnin tarkoitus on nauttia omasta itsestään ja oppia löytämään omat vahvuudet. Lyön vetoa että jokaisella meistä on siellä kaapissa se ”noilla kävelen vielä joskus”- villikortti. En malta pysyä housuissani, olethan mukana? <3

Homma toimii näin; Kerro tämän postauksen alle oma tarinasi siitä miksi haluaisit mukaan tunnille? Vastauksia saa laittaa 2.3.2015 klo 10 asti.

Kilpailu on päättynyt! Kiitos kaikille ihananista vastauksista, olette huikeita! Harmikseni en voinut valita teitä kaikkia mukaan. Olen lähettänyt viestiä seuraaville henkilöille; Miisa Susanna Krisu Paula L Jenni Heidi K Taru sopanen Krista Ninnu Suvi Pietiläinen Tiina Jenna Anna M Milla. Nähdään pian <3

Saan valita mukaani 15 lukijaa, joille ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tunti järjestetään Töölö Gymillä (Pohjoinen Hesperiankatu 15) 14.3 klo 15-17. Tunti tullaan kuvaamaan, joten kuvauslupa tarvitaan jokaiselta tunnille osallistuvalta.

Ps. Olen todella innoissani että saan tavata teitä, lukijoitani. 

– Itsevarma nainen on kaunis -E

Minifitness_PetriMastPhotography

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

21 vastausta artikkeliin “Like a lady – Osallistu skabaan!”

 1. Moikka,

  Mahtava tapahtuma tulee varmasti olemaan!
  Itse olen joskus kuulunut korkojen käyttäjiin niin juhlissa kuin vapaa-ajalla. Nykyään jalkaan menee yleensä tutut ja turvalliset vansit ja juhlissa taas kärvistellään se muutama tunti koroissa. Osallistun kisään, koska minulla on ihanat korkkarit, mutta tällä hetkellä ne koristavat asuntoani hyllyssä vaikka pääsisi oikeuksiinsa varmasti paremmin jaloissani. Monesti olen ennen juhlia ottanut ne hyllystä, laittanut jalkaan ja miettinyt tänään mä lähden näissä. Kuitenkin viime minuuteilla olen ne vaihtanut joihinkin mukavempiin korkoihin/kenkiin.

  Haluan oppia käyttämään korkoja ja olla sitä kautta vieläkin itsevarmempi!

 2. Hei!
  Kaappini pursuavat korkokengistä ja niitä tulee osteltua aina kun vain vastaan sattuu ihana pari. Valitettavasti vain aivan liian moni on jäänyt käyttämättä ja suurin osa on päässyt jalkaan vain kerran.
  Koen osaavani kävellä korkokengillä suhteellisen hyvin, mutta uskaltaudun laittamaan ne jalkaani vain jos tiedossa on sisäjuhlat, ei liukasta lattiaa, paljon istumista jne. Joten käytän korkokenkiäni vain juhlissa (joita valitettavasti on ehkä hyvässä lykyssä kerran vuodessa) ja haluaisin uskaltautua niillä ulos myös kaupungille ilman pelkoa nilkan nyrjäyttämisestä tai noloista kompuroinneista.
  Haluaisin uskaltaa käyttää kenkiäni enemmän, koska sitä varten ne on ostettu. Eihän niiden kuuluisi pölyttyä kaapissani koskemattomina.

 3. vau tämä olisi niin mun juttu! Eli työssäni ”joudun” käyttämään korkokenkiä,mutta tiedän etten kävele ryhdikkäästi ja naisellisesti. Kerran, kun otin vieraita vastaan, viedessäni heidät kokoustilaan toinen kenkä lensi jalasta pois pitkälle käytävän päähän.

 4. Öööh.. En tiedä haluanko osallistua itse tunnille mutta jos tunnin jälkeen pääse bodaamaan TGllä ni mikä jottei 😀

 5. Voi jummi!! Tämähän olisi kuin taivaan lahja! Tein nimittäin viime uutenavuotena lupauksen, että tänä vuonna teen sen ja opettelen kävelemään koroilla! Ikuisena converse- ja maihari tyyppinä haastetta siis piisaa! Kesällä häämöttää myös ystävän häät, ja olisikin i-h-a-n-a-a saada juhlamekon kaveriksi korkokengät, eikä mitään tennareita! Kaapissa on tällähetkellä viisi paria huikeita korkokenkiä, jotka odottavat sitä päivää että voin niitä lähteä ulkoiluttamaan, siihen asti tyydy vaan ihailemaan ja hipelöimään niitä. (Okei, myönnän, keimailen ne jalassa kotona peilin edessä..)
  Tulevana bikinifitness kisaajana tämä taito voisi olla myös suht ajankohtainen, ettei siellä lavalla olla sitten kuin bambi liukkaalla jäällä! :–D

  Mahtavaa olisi päästä mukaan!

 6. Rakastan korkokenkiä ja etenkin korkeita sellaisia, mutta niilden käyttö on harmillisen vähäistä juurikin tuon tönkkömäisen ja ”todella naisellisen” kävelyn vuoksi. Olisi ihanaa kun en tarvitsisi hävetä aina kaikissa juhlissa kun tömistelee menemään tosi naisellisen kevyesti ja sulavasti korkkareidenkanssa! 😀 Usein tulee myöskin kammoksuttua ”ai että siellä pitäisi niikun käyttää korkkareita” kerrankin tuli ihan valehdeltua että nilkka on niin kipeä että en millään pysty nyt laittamaan ballerinoja korkeampia kenkiä jalkaan, haha! ;-D Olisi siis mahtava tilaisuus päästä tuolle kyseiselle tunnille mukaan jos sitä vaikka joku päivä pystyisi kiskaisemaan epäröimättä ne vähän korkeammatkin kenkulit jalkaan ja epämääräinen tönkkölaahustushyppely näyttäiti sulavalta kävelyltä 😉

 7. Mulle on käynyt ihan sama juttu 😀 ennen tykkäsin käyttää korkoja ja laittautua muutenkin enemmän, mutta jotenkin nykyään sitä iskee jalkaan joko UGGit tai sitten ne iänikuiset tennarit. Vaatteissakin on menty jo hyvän aikaa mukavuus edellä.

  Lisäksi oon menossa nyt kevällä kisailemaan, joten senkin suhteen tulis pieni korkkarikävelyn kertaus tarpeeseen!

 8. Nyt osui ja upposi! Aikaisemmin sitä yritti edes ajoittain panostaa itseensä, olla ja näyttää naiselliselta. Mikä siihen paremmin avuksi kuin hienompaakin hienommat korkkarit!? Kyllä, korkkareita löyyy kotoa korkea hyllyllinen (pölyttymästästä…). Suurin syy tähän on varmasti työnteko noin 40miehen kanssa (ainoana naisena), sekä treenihousujen ja -kenkien mukana löytynyt mukavuuden halu.

  Nyt jos koskaan olisi oikea aika löytää se sisäinen, kadoksissa oleva lady, sillä kesä, kavereiden suuret juhlat, sekä merkittävämpänä asiana omat valmistujaisjuhlat ovat kovaa kyytiä tulossa! Mutta miten selviän valmistujaisjuhlista näyttämättä korkokengissä kipuilevalta, jäykästi liikkuvalta ja asiaa häpeilevältä!? Vai laittaisinko sittenkin valmistujaisiin mekon kanssa aina yhtä mukavat treenikengät?

  Mahdollisuus oppia ammattilaisen opastuksen kautta kävelemään korkkareilla olisi enemmän kuin tervetullut mahdollisuus!

  – Mukavuus vienyt naiseudelta voiton

 9. Voi mikä tilaisuus toi ois!! Oon aina ”nuorenpana” ollu sitä mieltä et kengät pitää olla sellaset et tarvittaessa pääsee pyrähtää juoksuun! Mutta yllätys yllätys iän ja ehkä muutenkin naisellisemman tyylin löydyttyä on korkokengillä kävelyn opettelu alkanut.. kiilat sujuu vielä mutta kunnon korkkareita arastelee… vaikka huomaakin aina kaupoissa kuolaavansa juuri niitä korkeinpia. Ja koska haaveena on lähitulevaisuudessa kisata bodyfitneksessä tämä tosiaan olisi kullanarvoinen tilaisuus!! 😉

 10. Tää ois ku ihan tehty mulle, sillä oon maailman huonoin korkkarikävelijä! Ihailen aina upeita korkkareita, ja monesti niiden ostaminen tyssännyt juuri siihen, kun en osaa niillä kävellä, ja se on todella ärsyttävää! 😀 Muutamat korkkarit omistan, mutta sinne ne jää sinne kaapin pohjalle, koska tuntuu toivottomalta edes yrittää. Olis kyllä niin ihana oppia kävelemään niillä ylpeänä ja itsevarmana! Ja vois ostaa myöskin lisää niitä upeita kenkiä. Oon aina ihaillu Sinkkuelämän Carrieta, jolla on about miljoonia ihania korkkareita 🙂

 11. Lukiessani tekstiä ensimmäinen ajatus oli että ”enhän mä tonne voisi lähteä”, mutta hetken miettimisen jälkeen ajattelin miksi ei, tarkoitushan on OPPIA, eikä valmiiksi osata. 90% ajastani kuljen joko treenivaatteissa tai virkavaatteissa, lenkkarit ja maiharit ovat siis tulleet jaloille tutuiksi. Loput 10% ajastani kuljen ”normaaleissa” vaatteissa, mutta silloinkin yleensä matalapohjaisilla kengillä. (Tänä vuonna vedin farkut ensimmäistä kertaa jalkaan vasta helmikuun puolessavälissä! Kertoo siis jonkin verran siitä miten paljon noita ”normaaleja” vaatteita tulee käytettyä..). Totuus kuitenkin on että rakastan vaatteita ja kenkiä ja korkokenkiä löytyy enemmän kuin tarpeeksi kaapistani. Harmi vaan että ne on siellä kaapissa! Juhliin lähtiessä tykkään laittautua, korkokenkien käyttö on kuitenkin jostain syystä aina haasteellista eikä niiden käyttö juhliin lähtiessä ole itsestäänselvyys vaikka niin haluaisin. Tämä olisi siis aivan täydellinen tilaisuus minulle. Saisi syyn ripustaa maiharit narikkaan ja kaivaa korkkarit esille! 🙂

  Aurinkoista alkukevättä!

 12. Tää olis ehdottomasti mulle luotu juttu 😀 Korkkareita löytyy kaapista, mutta harvoin ne pääsee ulkoilemaan asti. En sano että olisin surkea kävelemään niillä, mutta en todellakaan näytä itsevarmalta ja naiselliseslta niitä käyttäessäni.. Jalat tulevat kipeiksi nopeasti ja tämän vuoksi en juurikaan uskalla niitä jalkaan laittaa jos tiedän viettäväni pidemmän aikaa seisaaltaan.

  Asia harmittaa, sillä en todellakaan omista pitkiä gasellisääriä ja tiedän että jalkani näyttäisivät paremmilta koroissa. Juhliin ja ulos lähteminen tuottaa ongelmia kun en voi pistää päälleni upeaa juhlamekkoani TENNAREIDEN kera.. 😀 Tämän vuoksi lookkini jää välillä laimeaksi ja tylsäksi.

  Tämän poikatytön olisi aika oppia vihdoinkin kävelemään koroilla ja näyttää naisellinen puolensa 🙂

 13. Ilmanmuuta mulle 🙂 Tykkään niin kauheeeeesti korkkareusta !! Lenkkarit tai maiharit kuitenki yleensä jalassa, koska kävely korkkareilla hudasta ja epävarmaa koikkelehtimista. 😀

 14. Suomen keleissä ei kovin montaa kuukautta pääse käyttämään korkokenkiä, ilman että ne pilaantuvat käytössä. Osallistun mielelläni kilpailuun ja toivon pääseväni käyttämään korkkareita vinkkien kera.

 15. Olen menossa toukokuussa naimisiin ja ostin viime kesänä alesta upeat Louboutinin korkkarit. Niiden käyttö hääpuvun kanssa taitaa jäädä haaveeksi, sillä vaikka kengät ovat kauniit kuin karkki, kävely on jokseenkin huteraa! Tämä tulisi minulle kuin tilauksesta ja voisin ehkä tämän jälkeen toteuttaa haaveeni ja kävellä alttarille kauniilla kengilläni! 🙂

 16. Hihiii innostuin heti!
  Mulla on tällä hetkellä hyllyssä koristeena muutamat korkokengät koska en osaa kävellä niin korkeilla. Edessä on muutto yhteen poikaystävän kanssa ja hän oli hieman skeptinen että meidän olohuonetta koristaa korkokengät hyllyssä. Niimpä haluaisin oppia kävelemään myös korkeilla koroilla jotta saisin ne käyttöön ja poikaystäväni mielenrauhan 😀

 17. Vielä joitakin vuosia sitten käytin korkokenkiä lähes päivittäin. Nykyisin korkkarit ovat jääneet laatikoihin ja keittiön kaapit on täynnä näitä kenkälaatikoita. Rakastan korkokenkiä, mutten enää tiedä, miten niillä pitäisi kävellä. Tämä tilaisuus olisi loistava syntymäpäivälahja itselleni, kyllähän 32 vuotiaan naisen pitäisi korkkarikävely hallita!!

 18. Pari vuotta sitten, 23kg painavampana ei mikään korkokenkä menny jalkaan vaikka kuinka olis halunnu niitä käyttää. Nyt se 23kg kevyempänä kenkäkaappi pursuaa korkkareista mutta ei hirveesti oo tullu käytettyä kun ei yksinkertaisesti osaa! Tän kesän tavote on oppia käveleen korkeillakin koroilla mut ehkä kuitenkin aloitetaan ihan matalista kengistä ja heitetään ainakin kesäks Niket kaapin pohjalle. 🙂

 19. Korkokengät on niin ihania!! Voisin kävellä aina ja koko ajan mutta ei vaan pysty.. Käytän vapaa-ajalla silloin tällöin, mutta olisi mahtavaa käyttää useammin ilman pelkoa,että kohta jalkoja särkee ja itsevarma sekä kaunis olemus muuttuu säälittäväksi hoiperteluksi joka on kaukana itsevarmasta naisesta :/ bikini fitness kisaajana tallailen ahkerasti kotona ja salilla kisakengilläni, mutta kisasuorituksessa pitää muistaa myös esiintyä ilman että keskittyy pysymään pystyssä..;) kaikki harjoittelu on siis enemmän kuin tarpeen! 🙂

 20. Toiveeni on kuultu! 😀 Tää olis niin mun juttu! Rakastan korkkareita! Voisin käyttää niitä aina ja missä vain, pois lukien treenit. 😀 Ennen kävelin korkkareilla paljon, saatoin pitää niitä suurinpiirtein aamusta iltaan ilman ongelmia. Nykyään jalat, etenkin nilkat kipeytyvät jo muutamasta tunnista ja varsinkin seuraavana aamuna tunne on ikävä. Onko mun kävely tyyli jotenkin muuttunut tai vääränlainen? Tästä syystä nykyään tulee vedettyä jalkaan jotain aivan muuta. Juhliin tietysti laitan sinnikkäästi nuo korot mutta olisihan se huippua kävellä korkkareilla samalla fiiliksellä kuin ennen ja saada varmistus sille että kävely tyyli koroilla on oikea. 🙂 Lisäksi mua kiinnostaa hirmuisesti bikini fitness joten tulevaisuuttakin ajatellen olisi loistava mahdollisuus. 😉
  Mahtavaa kevään alkua sinulle Eevi! 🙂

 21. Korkokengät!! Rakastan itse käyttää niitä niin vapaa-ajalla kuin juhlissa. Myös tennareista löytyy korolliset versiot 😉 Treenaan bikini fitnekseen eli myös sitä kautta tulee harjoiteltua koroilla kävelyä. Olisi mahtavaa saada omasta kävelystä vielä itsevarmempi ja naisellisempi (sekä kilpailuissa se keskittyminen niistä koroista pois). Aivan mieletön tilaisuus tämä kilpailu, mutta harmittaa kun näin tämän kisan nyt päivän myöhässä.. päätin kuitenkin kommentoida vielä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta