Nettivalmennus E-Team – Kesäkuntoon 10 viikossa

eteam_1200x600_ad_new

Jengi, nyt se on täällä! Olemme Even kanssa aloittaneet yhteistyön ja järjestämme nyt ensimmäisen nettivalmennuksen teille neideille, Perfect 10! Meille molemmille on tullut iso määrä valmennuskyselyitä ja haluaisimme tarjota ihan jokaiselle valmennuspaikan. Totesimme kuukausi taaksepäin, että olisipa hienoa tehdä jotain yhdessä. Siitä saikin alkunsa oma E-team! Me olemme aika kova tiimi ja yhteinen sävel löytyi heti alkutaipaleelta lähtien. Molempia meitä ohjaa terveelliset elämäntavat, liikunnan ilo ja positiivinen asenne elämään! Vahvuutenamme on myös laaja osaaminen niin liikunnan, kuin ravinnonkin osalta. Kaksi muskettia yhdisti voimansa ja tästä tämä lähtee!

Polttavana puheenaiheena on se tuttu kesäkunto, jota me lähdemme nyt yhdessä tavoittelemaan seuraavien kymmenen viikon aikana. Ajatuksenamme on tarjota valmiit työkalut onnistumiseen, johon sinulta vaadimme aitoa motivaatiota ja halua onnistua. Tavoitteenamme on tsempata sinua kohti aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Pysyvillä elämäntapamuutoksilla teemme myös tuloksistakin pysyviä! Tiedämme että voit onnistua.

Perfect 10- treeniohjelmat on jaettu kolmeen eri tasoon valmennettavan lähtötilanteen mukaan. Ruokavaliot valitaan perustuen asiakkaan kaloritarpeeseen/kulutukseen. Suunnittelussa olemme myös huomioineet erikoisruokavaliot esim. maidoton/gluteeniton. Saat myös valmiin viikkosuunnitelman, joka ohjaa sinua oikeaoppiseen treenaamiseen.

Tarjoamme myös kannustusta ja tukea suljetussa E-Teamin Facebook-ryhmässä, jossa voimme kaikki jakaa ajatuksia ja mietteitä. Tulemme motivoimaan teitä myös viikoittain ja vastaamme kysymyksiin ryhmän kautta. Ensimmäiselle ryhmälle tulemme järjestämään myös ryhmätapaamisen, jossa käydään läpi yhteistä projektia. Perfect 10-ryhmä aloittaa 1.4 ja valmennus päättyy 1.7! Early bird-hinta 27.3 saakka 129 e

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen e.teamfinland(at)gmail.com. Liitä ilmoittautumiseen  lyhyt esittely itsestäsi. Tulemme laittamaan lisäohjeistusta ilmoittautuneille ensi viikosta lähtien!

-E-Team

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

24 vastausta artikkeliin “Nettivalmennus E-Team – Kesäkuntoon 10 viikossa”

 1. Hei!
  Olisin kiinnostunut nettivalnennuksesta. Kuulun nyt fitfarmiin ja kuiva kana ja parsakaali tulee korvista kohta ulos. Rahkakaan ei nappaa enää kohta vaikka se onkin ollut herkkua. Eroaako valmennus kyseisistä ohjelmista vai onko se fitfarmin kanssa samantyylinen? Ymmärsinkö oikein että jokaisen elämäntilanne kuunnellaan ja sen mukaan saa ohjelman ja ruokavalion?:)

  • Heippa Susanna,

   Ruokavalioissa tulee olemaan vaihtohtoja, joista voi itse valita parhaat vaihtoehdot (: Muutakin siis varmasti löytyy, mutta mitään avaruusruokaa mekään emme ole valitettavasti keksineet. Puhtaalla ruoalla mennään, eikä tähän kermaa ainakaan saa 😉 Kirjoittelin tuonne ylemmäs jo hieman selvennystä sisällöstä, joten kurkkaappa siitä lisäinfot! -E

 2. moi.

  olisin kiinnostunut kuulemaan ohjelman treeneistä vähän enemmän. onko salijäsenyys pakollinen vai voiko treenit suorittaa kotona?
  onko tässä siis ideana laihduttaa kroppaa vai kasvattaa lihasta vai mitä ? 🙂

  Kiitti!

  • Mä mietin kans, että tarkoittaako kesäkunto siis automaattisesti laihdutusta, vai onko meille massaa halajaville tilaa? (:

  • Täällä myös heräsi kiinnostus ja puntaroin nyt tämän ja maanantaina fitfarmilla alkavan superdietin välillä. Itseltä saisi karistaa parikymmentäkin kiloa mutta kiinnostaisi kuulla lisää tästä valmennuksesta – onko kaikille tarkoitettu vai lavalle tähtääville?

  • Heippa X,

   Tämä valmennus on ehdottomasti kaikille tarkoitettu, ei kisalavoille tähtääville (: Ehdottomasti mukaan ja karistelemaan kiloja mahtavassa remmissä! -E

  • Heippa Luana,

   Tämä Perfect 10 ei ole suunniteltu massan hakuun, vaan nimenomaan kiristeleyyn ja tottakai samalla myös treenataan salilla kovaa! Syksyllä tulossa varmasti lihaksenkasvatukseen keskittyvä valmennus 😉 -E

  • Heippa Viivu,

   Tämä on suunniteötu salille, joten valitettavasti salijäsenyys on pakollinen tämän valmennuksen tiimoilta. Meille on tulossa varmasti myös myöhemmin muunlaisiakin valmennuksia, mutta tällä lähdetään liikkeelle (: Tämä Perfect 10 idea on kiristellä kroppaa kohti kesäkuntoa – toki lihastyö tulee olemaan isossa roolissa -E

 3. Moikka! Minuakin kiinnostaisi tietää enemmän, minkälaisia treenejä ohjelmaan on suositeltu? 🙂

  • Heippa Jossu,

   Ohjelma sisältää salitreenit, jotka tulevat soveltumaan omaan tasoosi. Tottakai helppoja ne eivät ole ja kaikki pääsevät treenaamaan kovaa! (: Liikepankki tulee olemaan sellainen, että saleilta nämä kaikki löytyvät. Ohjelmaan on sisällytetty myös aerobiset ja lepopäivät+kehonhuollot. -E

 4. täälllä ois yks 19v tyttö joka tarttis valmentajaa kohti bikinifitness kisoja! valmennatteko tällästä erikseen? asun myös eri paikkakunnalla joten seki toki vaikuttaa..omalta paikkakunnalta ei valmentajaa oo napannut kohdalle 🙂

  • Moikka Sofia,

   Emme valmenna kisoja varten, tsemppiä sulle! (: -E

 5. Minuakin kiinnostaisi tietää, että mitä sana ”kesäkunto” pitää sisällään. Räätälöidäänkö siis tavoitteet sen mukaan mitä itse haluaa? Esim. itselläni olisi toiveena enemmänkin kisoihin tähtäävää valmennusta – vaikken lavalle aiokaan, mutta sellaisen kropan kepluuttaisin… 😉

  • Heippa jeanie,

   Tosiaan kyseessä siis nettivalmennus, jonka Perfect 10-paketti soveltuu kaikille, jotka haluavat kiristellä kuontaloaan ja kohentaa olemustaan niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin (: Mikäli tämä vastaa toivettasi, lähde ihmeessä mukaan. Ohjelmassa on 3 eri tason treeniohjelmaa, jonka kukin valitsee oman lähtötasonsa mukaan. Ruokavalioista valitaan itselleen lähtötilanteeseen ja tavoitteeseen sopivin, jonka ohjenuorana käytetään jokaisen omaa kaloritarvetta. Kyseessä ei siis ole yksilöity valmennus, jossa liikkeet ja ruokavalio toteutettaisiin asiakkaan erityisten toiveiden mukaan. Ohjelmat ja ruokavaliot ovat suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikille, joilla ei ole liikkumisen suhteen rajoitteita. Toki ohjelmia pystytään modifioimaan hieman ja ruokavalioissakin on vaihtoehtoja (: Liikkumavaraa näissä on, mutta yksilöityjä ne eivät ole. Ohjeilla kukin pystyy kehittämään itseään eteenpäin oman tasonsa mukaan ja se huomioituna -E

 6. Hei,

  Olen kiinnostunut perfect 10:stä ja onko ensimmäinen tapaaminen tuolloin 1.4?

  • Moikka Emppu,

   Eli tähän kuuluu yksi yhteinen tapaaminen, mutta vasta myöhemmässä vaiheessa projektia. Tulemme infoamaan osallistujia myöhemmin erikseen (: -E

 7. Sisältääkö ruokavalio kuitenkin ns tavallista ruokaa, eli ettei tarvitse investoida mihinkään järjettömiin määriin superfoodeja ja lisäravinteita?

 8. Hei, laitoin sähköpostia tiimiinne ja tiedustelin olenko sopiva tiimiinne, mutta en ole saanut vastausta kahteen päivään? Huomenna on viimeinen päivä ilmoittautua, joten mietin onko viestiäni huomioitu?

  • Moikka Rimpula,
   Ilmoittautumiset on rekisteröity – ilmoittautuminen tosiaan loppui eilen ja kaikille on lähetetty sähköpostia perjantaina (: -E

 9. Hei,
  Sama kysymys kuin yllä 🙂 Ilmoittauduin pari päivää sitten kertoen itsestäni enkä jostain syystä ole saanut vastausta? Vastausta siis odotellen 😉

  • heippa Jutta,

   Ilmoittautumisiin on vastattu eilen, ilmoittautumisen päätyttyä (: Kurkkaahan meilisi! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta