Lime-suklaamoussea herkkusuille

Minifitness_limemousse_maidotonViime sunnuntaina oli meidän vuoro järjestää perheen dinneri. Ei mitään turhan fänsiä, mutta silti jotakin hyvää. Täytyi myös muistella mitä kukin pystyy syömään ja toki sen piti olla myös sellaista, josta lapsetkin tykkäävät. Ne kaksi pientä pallukkaa ovat vieneet minun sydämeni. Meillä on kolmen E:n tiimi, Eevi, Emma ja Eve.

Ruoaksi valmistuikin hyvin perinteisesti lohta maukkaalla punajuuripedillä, sekä lasten ikisuosikkia perunamuussia. Jälkiruoka olikin sitten vähän vaikeampi, sillä halusin valmistaa jotakin terveellistä hyvää, joka noudattelisi mahdollisimman hyvin myös meidän ruokavaliota. Lapsille oli toki omat hätävarat ihan perinteisen suklaan muodossa.Minifitness_maidoton jälkiruoka_herkkuja_dieetti Minifitness_puhdistamo_Lime_kookosöljy

Sekoita ainekset keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella. Siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua, jotta maut pääsevät oikeuksiinsa ja seos ehtii jähmettyä hieman. Varsin nopea valmistaa, vie vain 5 minuuttia!

Limestä se kaikki sai alkunsa. Olen nyt jostakin syystä täysin koukussa limen makuun ja tungen sitä kaikkialle. Limen makuinen kookosöljy onkin ollut kovassa käytössä ja se pääsi jälleen osaksi reseptiikkaa. Sekään ei riittänyt, sillä lisäsin vielä mukaan ihan aitoa limen mehua. En tiennyt aluksi valmistanko raakakakkua va moussea, mutta mousseksi se lopulta päätyi.

Raaka-aineet löytyvät kaikki omasta ruokavaliostani, joten tämä oli helppoa! Yllätyksekseni myös perheen pienin lusikoi tätä napaansa ihan antaumuksella. Vastapainoksi terveellisyydelle nautittiin kuitenkin vielä lukutuokion kaveriksi suklaatia. Balanssia, balanssia.Minifitness_herkkusuu_mousse

Reseptistä voi myös jättää pois suklaajauheen, mikäli näin mielii. Itse halusin yhdistää kaksi tämänhetken suosikkiani, kirpsakan limen ja viettelevän suklaan. Vadelmat toivat mukavaa raikkautta ja chia-siemenet suutuntumaa. Jos moussesta haluaa silkkistä, kannattaa siemenet jättää pois.

Kun herkut on valmistettu oikeista raaka-aineista, tulee niitä nautittua myös kohtuudella. Nautinto on kuitenkin se kaiken kruunu!

Ps. Suklaasuut kannattaa putsata hyvin ennen kuin ne päästää pomppimaan ihanille valkoisille tyynyille. Siellä koreilee nyt pysyviä suklaasuukkoja <3 

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Lime-suklaamoussea herkkusuille”

  1. Mielettömän hyvännäköistä! Menee ehdottomasti testiin heti kun palaudun reissuta takaisin Suomeen!
    Sun blogista on saanut nyt kyllä muutenkin mieletöntä inspiraatiota, keep on going ja tsemppiä tuleviin haasteisiin!

  2. Pakko yhtyä edelliSeen kommenttiin! Ihan mielettömän inspiroiva blogi! Oon itse ollu reissussa reilu 8 kk ja kohta palaan suomeen. Mulla onki tekeminen tehdä kaikkia sun reseptejä , aivan intona odotan testailuja! Ja muutenkin ihana elämänasenne ja tyylikkirjottaa. En oo blogi ihmisiä ollu koskaan mut sun blogiin koukuttunu :)!!! Tsemppiä ja ihanaa freshiä kevättä!

    • Ihana kommentti Santsi! Tervetuloa takaisin <3 Kiitos tästä hymystä ja ihanaa kevättä myös sinne -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta