Mielensäpahoittajat

Minifitness_adidas_kolmeraitaa_mylifeMe ajattelemme paljon sitä mitä muut meistä ajattelevat. Miksi? Jos asiaa nimittäin alkaa oikeasti pohtimaan, kysehän on lopulta sinusta ja sinun omasta elämästäsi. Jokainen tekee siitä sellaisen, josta itse nauttii. Jokainen on persoona ja omanlaisensa. Fakta on nimittäin aina se, ettei kaikkia vaan yksinkertaisesti voi miellyttää. Eikö se tärkein tyyppi seiso siinä, ihan omissa kengissä? Kukaan muu ei nimittäin ole sinä, eikä elä sinun elämääsi. Joten mitäpä jos ihan luvan kanssa tuijottaisimme ihan omaa napaamme ja unohtaisimme mitä joku on mieltä sinun mielipiteestäsi tai ulkonäöstäsi?

Jäämme paljosta ilosta ja onnesta paitsi. Jos vain voisimme päästää irti ja sanoa, että olen itse itselleni se paras tyyppi ja olen juuri sellainen kuin itse haluankin olla. Minusta se riittää ja minusta se on myös ainut hyvä ja oikea vaihtoehto. Jossakin kohtaa ne kulissitkin nimittäin kaatuvat ihan oman käden kautta. Anna siis tilaa itsellesi, omalle persoonallesi, aitoudellesi ja opi elämään tätä elämää itseäsi varten. Usein kun unohdamme sen mitä muut ajattelevat-ajatuksen, olemmekin entistä aidompia ja parempia tyyppejä. Itsevarmuus, rehellisyys, aitous ja positiivisuus ovat ihania piirteitä, joita kannattaa vaalia. Ne näkyvät.Minifitness_bereal_adidasMinifitness_beyou

Myös muiden ihmisten tyytyväisenä pitäminen ei kannata, mikäli se teko ei lähde aidosti itsestään. Muiden miellyttäminen on turhinta tässä elämässä. Jos joku ei miellytä, ei hänen seurassaan tarvitse olla. Se ei tarkoita, että muita ihmisiä kohtaan kannattaisi olla ilkeä, vaikka puhuisikin suoraan. Asiat voi esittää asiallisesti ja ystävälliseen sävyyn. Fiksu on lopulta se, joka ottaa sen askeleen.

Tiedän hyvin missä kengissä monet nuoret tänä päivänä seisovat. Olen itsekin ollut aikoinaan samoissa saappaissa, enkä minä ole vieläkään mikään ”aikuinen”. Olen kuitenkin kasvanut monista kengistä jo ulos ja voinkin todeta, kuinka paljon perspektiivi on vuosien aikana muuttunut. Joskus minua kiinnosti muiden mielipiteet, nykypäivänä ne ovat toissijaisia. Minua kiinnostaa ainoastaan se miten minun lähipiirilläni menee ja mitä he minusta ajattelevat. Koska lopulta, ketkä ovat osa elämääsi ja osa sydäntäsi? Ei sitä kannata kuluttaa turhuuksiin. Minifitness_mielensäpahoittajatMinifitness_sinä

Olen todella syvästi liikuttunut ja otettu teistä kaikista. Se millaista palautetta, intoa, uskoa ja positiivista fiilistä voin saada teiltä täältä päivittäin. Minusta se on aika uskomatonta! Tuntuu että monien kommenttien takaa paistaa aitous. Minulla on monesti olo, että tämä tyyppi taitaa oikeasti tuntea minut paremmin kuin olinkaan ehkä ajatellut. Niin sinä, lukijani. Sitä on vaikea minun ehkä kirjoittajan käsittää, että tiedätte ja tunnette minusta oikeasti paljon enemmän. Minä näyn tekstieni kautta. Se on aika upeaa.

Kun aloitin blogaamisen, valehtelisin jos väittäisin ettei minua kiinnostanut muiden mielipiteet. Silloin kiinnosti ja kiinnosti muuten aika paljonkin. Kyllä minua kiinnostaa edelleen, mutta ei enään henkilökohtaisella tasolla. Vihaako joku minua, mitä mieltä joku on tästä ja tuosta. Olen päästä varpaisiin tätä, ota tai jätä. Mutta kävin sen myllerryksen aikoinaan läpi hauraasta vahvaksi. Kun olin riittävän vahva tähän,aloitin blogini. Koen kasvaneeni teidän kanssa paljon ja vielä vähän lisää. Uskotteko, että osa teistä ihanista tyypeistä on rohkaissut minua niin paljon sanoillaan, että siitä huojuvasta tornista on rakentunut jotain vahvempaa? Niimpä, mikään ei rakennu yksin, ei edes tämä.Minifitness_kolmeraitaa

Mediasta saa lukea mitä millonkin ja varmasti lisää sataa entistä enemmän. Ilkeitä kommentteja ihmisiltä, jotka eivät tiedä elämästäni yhtään mitään. He tekevät johtopäätöksensä lehtijutun perusteella. Sen perusteella miltä näytän tai kenen kanssa seurustelen. Sitä tämä maailma vaan on, ei sitä vastaan kannata sotaa julistaa. Onneksi nämä mielipiteet voi jättää täysin omaan arvoonsa, ainakin itse jätän. Tiedän olevani parempi, niin paljon enemmän. Oikeastaan sen tyypin harmi, ettei se oikeasti tiedä kuinka kaikki oikeasti menikään 😉

Se mitä olen tänä päivänä, muutama vuosi myöhemmin, on monen asian summa. Olen todella onnellinen siitä millainen tyyppi olen tänä päivänä – millainen olen sisältä. Älä siis sinäkään välitä muista. Riittää että olemme sellaisia tyyppejä, jota on kiva katsoa aamuisin peilistä aito hymy kasvoilla. Hyvä minä.

Vaalikaa positiivisia kommentteja ja aitoja sanoja

Love, E

Kuvat – Eveliina

Toppi ja trikoot – Adidas

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

24 vastausta artikkeliin “Mielensäpahoittajat”

 1. Moikka 🙂 Ensinnäkin kiitoskiitoskiitos ihanasta blogista! Pidän tästä ja Sinusta päivä päivältä vain enemmän, koska vaikutat aidosti niin iloiselta ja yksinkertaisesti ihanalta tyypiltä! Tässä tekstin aiheessa on kyllä tekemistä, että miten sitä aina muistaisikin ”elää itselleen”, eikä aina murehtisi muiden mielipiteitä.
  Olen jo jonkin aikaa seuraillut ”taustapiruna” täällä, kommentoimatta koskaan mitään, nyt on jätetty edes joku jälki, että täällä ollaan 😀

  • Aivan ihana Suvi <3 Kiitos. Ihana kun kommentoit, hyvä tietää että siellä ollaan ^_^ -E

 2. Ihana postaus, once again. <3

  Tiedustelisin, että mitä hiustenhoitotuotteita käytät, kun sun hiukset on niin terveet ja kiiltävät, vaikka ootkin vetänyt ihan tummasta vaaleaan melko hiljattain? 🙂 Toki kehoa hellivät elämäntavat, etenkin ruokavalio vaikuttaa, mutta kiinnostais tietää että onko sulla joku tuotesarja mitä suosit. 🙂

  • Kiitos K <3
   Tosiaan tehtiin aika hiljalleen tuo vaalennus joka säästi ison osan hiuksia. Raidoitan lähinnä kampaajalla ja itse käytän paljon hoitavia tuotteita kotona ja väriä taittavia hoitoja jottei keltaisuus puske läpi (: Voisin tehdä näistä muutamista tuotteista ihan oman postauksenkin teille, niistä saa hyviä vinkkejä blodipäille! -E

 3. Heippa! Sulla on tosi kivan väriset hiukset? Miten oot saanu tollaset? entä mitä väriä niissä on 🙂

  • Moikka Jutta,

   Käyn kampaajalla raidoittamassa niitä muutaman kk välein (: Unikalla Millalla oon käynyt jo pitkään -E

 4. Olet todellakin ansainnut positiiviset kommenttisi: vaikutat ihan huippukivalta tyypiltä ja susta oikein huokuu samaan aikaan sellainen positiivinen energisyys ja seesteisyys. 🙂 Tosi kivaa kevättä sulle ja kiitos ihanasta blogista! <3

 5. wau eevi! oot niin ihanan olonen ihminen että sun ei kyllä todellakaan tarvi välittää mistään negatiivisuuksista. hyvä ettet niin teekkään <3 ja tuo sun kroppa! wautsi wau mikä neiti;) huomaa kyllä terveelliset elämäntavat. monta kertaa päivässä muuten ruukaat syödä?(: ja mitä käytät aineena lihastenkasvatukseen?;–D tarkoitan siis proteiinijauheidenn sun muidem merkkejä:) ihanaa kevättä sulle <3

  • J <3 Kiitos kommentista, se sai tosi hyvän mielen. Ootte te kyllä mahtavia! Syön 5 krt päivässä ja oikeastaan en suosi mitään tiettyä, kokeilen aika paljon erilaisia. Nyt metsästän taas uutta maidotonta maistuvaa vaihtoehtoa. Ihanaa kevättä myös sinne -E

 6. Niin kannustava ja positiivinen kirjoitus että kuvittelen kirjoittaneeni sen itse itsestäni : DD

  • Kiitos Teezy kommentista (: Aika hienoa jos voi samaistua -E

 7. Hei! Kiitos taas ihanasta kirjoituksesta! Jokainen blogikirjoituksesi luo valoa minun elämääni, antaa minulle voimaa uskoa että tällaisia ihmisiä on siis olemassa.. Olet niin aurinkoinen! 🙂
  Meidän elämä kuitenkin on niin lyhyt että siitä täytyy nauttia ja loppujen lopuksi millään muulla ei ole väliä kuin sillä oletko sinä itse onnellinen (ja lähipiiri) ja osaako rakastaa itseään ja muita. Jaksaa hymyillä sieltä peilin kautta itselleen ja samalla sitten muille, olla ystävällinen ja inhimillinen.
  Kaikki kirjoituksesi piristävät minua aina ja mietin asioita syvemmin, unelmani kasvavat entisestään ja motivaatio tehdä suurenmoisia asioita. Olen seurannut blogiasi noin 2,5 vuotta, jopa laittanut seinälle muutamia kannustuslauseitasi ja hyvin varma siitä että olet vaikuttanut suuresti siihen ihmiseen joka minä nykyään olen, varsinkin sisäisesti. Nyt olen 19 vuotias, kiitettävin arvosanoin kouluista valmistunut, töissä menestyvä taivaanrannanmaalailija, joka rakastaa liikuntaa ja muutenkin elämää. Kiitos kaikesta, olet suurenmoinen ihminen! Tuen sinua aina <3

  • Ihastuttava Memmu <3 Tuli ihan tippa linssiin. Ootte te kyllä mahtavia tyyppejä.
   Täysin asiaa jokainen sanasi. Olen aika sanaton itse tästä kaikesta, se on parasta mitä voin lukijalleni antaa.
   ISO kiitos sanoistasi ja tuesta! Olet huippu -E

 8. KIITOS mahtavasta blogista! Olet kyllä tosi inspiroiva!! 🙂 Olen jäänyt ihan koukkuun blogiisi.. Just keep going!! <3

 9. Minua vähän kyllä huvittaa tämä kuuluisuus, mitä olet nyt saavuttanut. Olen seurannut blogiasi niin pitkään, että tuntuu hassulta, että se meidän Eevi on nyt telkkarissa ja Iltalehdessä yms yms. Älä ota tätä väärin: huvittaa hyvällä tavalla, koska tosiaan voin kuvitella, mitä ihmiset aattelee kun kuulevat ”Ai Fitnesspäiväkirjat, ja vielä räppärin tyttöystävä? Varmaan joku tyhjäpäinen bimbo taas, eikö näitä turhia julkkiksia oo jo tarpeeksi.” Vitsi on se, että he eivät tiedä kuinka älykäs ja hyvään henkiseen pohdintaan kykeneväinen ihminen olet, ainakin blogisi perusteella. Kaukana tyhjäpäästä siis. Tämä piirre on se, mitä eniten sinussa ja blogissasi arvostan, vaikka toki itsellekin treeni ja terveys ovat tärkeää. Henkinen hyvinvointi on vain vielä tärkeämpää, ja on mielenkiintoista lukea sinun näkemyksiäsi asioista ja miten itse käsittelet treenaamista ja terveyttä.

  Olin siis jopa vähän huolestunut, kun kuulin, että päätät kisata fitneksessä, koska olin hehkuttanut sinua ”Minifitness – ei fitnesskiihkoilua, vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia”. Pelkäsin, että nonih, tästä se alkaa ja ei aikaakaan kun fitnesskärpänen puree ja emme muuta luekaan kun ”Ah treeni on ihanaa, kyykkyä kyykkyä, keikistelin taas kisabiksuissa, tässä teille peppukuva” Ja sateenkaaripupuja tulee perseestä, ku elämä on laiffii <3 <3 xoxo.

  Noh, oisihan mun pitänyt tietää paremmin, hölmöjä nämä mun pelot. Kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin: ole freessi, älykäs oma itsesi!

 10. Moikka! Pakko sanoo nyt ihan ensiks et mä oon superfiiliksissä siitä et oon seuraillu Dania koska se on löytäny aivan upeen naisen vierelleen, aluks mietin et vau miten kaunis ja positiivinen ihminen mutta ajatukset on syventyny lukiessa blogiasi. Fitnesspäiväkirjat on myös piristänyt sun kohdalla ja oot superhauska ja olis niin siistii treenailla sun kanssa! Mietinkin et teetkö PT hommii nyt yhtään? Oot kyllä varmaan tosi kiireinen ja hintaa varmasti löytyy 😀 Yritän motivoida itseäni katsomalla sua telkkarista ja lukemalla blogia. Itse masennuin muutama vuosi takaperin ja lihosin lähes 85 kiloiseksi. Sitten laihduin hurjaa vauhtia -20kg kun innostuin treenaamisesta. Nyt kuitenkin tullut painoa (65kg/163cm) ja RASVAA niin nätisti että ihan harmittaa kun tulee kesä.. innostais treenata mut kaipaa just tsemppii. Kuitenkin ihanaa et oot esikuvana ja aion kyllä seurata sua jatkossakin 🙂 odotan aina innolla uusia jaksoja ja kirjoituksia.

  Hyvää kevättä Eevi ja jatka samaan malliin! Tuut pärjää hyvin kisoissa <3

  • Ihana <3 Tosiaan nyt en ota uusia asiakkaita ollenkaan, koska täytyy keskittyä paljon omaan kisaprojektiin, enkä halua että asiakkaat joutuisivat sitten kärsimään milläään lailla sen takia (: Syksyllä sitten varmasti taas uusia paikkoja auki! Etävalmennuksia ja E-teamin kanssa vedetään kyllä ryhmiä kesänkin yli. Toivottavasti saat näin alkuun tsemppiä täältä ja Fitnesspäiväkirjoista. Tule ihmeessä mukaan seuraavaan E-Teamin valmennukseen, josta infoan parin viikon sisällä täällä blogissa.
   Kiitos niin pajon tsempeistä, kova tahtotila on ainakin päällä <3 Kaikkea hyvää, E

 11. Vielä tohon edelliseen että jos on opiskelija ja rahat niukilla niin mistä saa motivaatiota treenata? lähteä salille ja syödä oikein? Itsestä tuntuu että joskus on hullut motivaatiot ja joskus on sillee joo no en mä tänään jaksa huomenna sitten.. sit saattaa käydä niin et ei treenaakkaan enää ja plösöilee vaan, mitä ei kuitenkaan halua.. Pitäis vaan ruoskia lähtemään ja haluaiskin mut oisko tässä sit PT paikka? kuitenkaan siihen ei ole varaa. Ystäviä ei kiinnosta treenit joten kaveriakaan salille ei löydy. Sitten tulee taas viikon puhti käydä salilla ja sitten lopahtaa.. Turhauttavaa.. Olisitpa rääkkäämässä mua.. 😀 haha. Anteeks oot vaa nii hyvä tyyppi! <3

  • Moikka Krista,

   Kuulostaa tutulta. Itsekin kun opiskelin kaikki tuntui olevan vaikeampaa. Pistän oman laiskotteluni ihan motivaation puutteen piikkiin. Edes PT ei voi sitä meihin sisäänrakentaa 😀 Valitettavasti. Askel kerrallaan on hyvä aloittaa ja päättää vaikka kalenteriin päivät koska liikkua. Ruokavaliosta on hyvä alkuun karsia turhat sokerit (: Ihana kommentti <3 Tsemppiä-E

 12. Hei, törmäsin kirjoitukseesi muiden mielipiteistä juuri oikeana hetkenä. Alettuani treenaamaan yhä enemmän ja tarkkailemaan ruokavaliota, olen saanut yllätyksenä negatiivista palautetta lähimmäisiltä. En kuulemma lepää tarpeeksi ja touhussani ei ole mitään järkeä. SIlti pusken eteenpäin ja toki muistan levätäkin, muut eivät sitä ymmärrä vaan tuijottavat vain tekemistäni.

  Käypä tutustumassa toukokuussa aloittamaani blogiin, osoite lölytyy kohdasta ”kotisivu”. Ja kiitos hienoista ja aidoista postauksistasi 🙂

  • Kuulostaa hyvin tutulta Laura. Muista että sinä tunnet kehosi kuitenkin parhaiten, joten sitä sinun kuuluukin kuunnella 🙂
   -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta