Fitness todellisuuteni

MiniFitnessHeader1.pngVaikka kuinka tulevan tietäisi, ei siihen voi silti oikeasti valmistautua täydellisesti. Jokainen uusi asia tulee siitäkin huolimatta yllätyksenä. Kaikki yllätykset eivät tietenkään ole huonoja! Kilpailupäätökseni myötä olen vielä toistaiseksi törmännyt ainoastaan positiivisiin juttuihin ja myös niihin outoihin.

Odotin sitä kaikkien puhumaa olotilaa, joka iskee kisapäätöksen pöytään lyömisen jälkeen. Se satalasissa vaihde ja putkinäkö fitneksenmaailmaan. Missä se mun vaihde viipyy? Olenko tehnyt jotakin väärin? Miksi en hypi alushousut jalassa kotona peilin edessä 24/7 tai fiilistele maustettuja purkkapakkauksia Instagramissa. Yhtä täysillä treenatan kuin aina ennenkin. Samalta hyvältä se maistuu kuin aina ennenkin. Minifitness_Fitnesselama

En ole sovittanut edes bikineitäni kuin ostaessani! Ne ovat muuten tosi hienot. Bikinit olivat to do listallani jo heti alussa, sillä en halua sitten dieetillä enää miettiä onko tämä väri nyt se paras ja tarvitseeko lisää kristallia. Siinä ne nyt on! Yllätyin myös positiivisesti siitä, että ne mahtuivat päälle! Hieman narraa sieltä sun täältä, mutta niin pitääkin. Kai se keimailuvaihde on vielä matkalla?

Sitten se tärkein. En osaa fanittaa. En vaan osaa vaikka kuinka haluaisin! Tottakai seuraan kilpasiskojani Instagramissa, eikö se riitä? Screenshotit poseerauksista ja muiden pyllyjen tuijottaminen ei oikein nappaa. Motivoidun ja inspiroidun kuitenkin aina silloin, kun saman sarjan upeat mimmit heittävät löylyä kiukaalle upeilla kuvillaan Instagramissa. Julisteajat ovat ehkä vain siirtyneet puhelimiin?  Olen kuitenkin selvästi edistynyt tässä asiassa jo. Katsoin nimittäin Arnolditkin suorana. Minifitness_fitnesselämäni

En vieläkään elä tälle. Pitäisikö? Eikö minua lasketa urheilijaksi jos en ajattele tätä 24/7? Fitness on osa elämääni aivan luonnollisena osana. En puhu siitä koko ajan kotona, mutta esittelen mielelläni vielä hieman tahmeaa korkokenkäkävelyäni. Se on ratkiriemukas show numero meillä. Fanaattinen ruoan tsekkaaminenkaan ei kuulu vieläkään tapoihini. Tämä ruokailumalli on tainut iskostua selkärankaan sen verran vahvasti aikaisemmin, että ei sitä tarvitse edes miettiä. Tarkempaan syynään joudutaan varmasti sitten dieetin startattua. Siitäkin tulee kuitenkin hyvin siedettävä, sillä kunto on jo tähän aikaan nähden tosi hyvä.

Olen kuitenkin se sama hullu ämmä, joka kantaa pinkkiä sheikkeriä joka paikassa. Jano ei saa yllättää. Pissalla juostaan entiseen tahtiin. Eipä tämä elämä vielä ainakaan ole mullistunut. Varpaat ovat tosin verillä korkkareista, mutta eipä tässä muuta ikävää ole vielä tapahtunut. Fitnesskupla, täällä minä olen! #huhuu

Hullu ku sheikkeristä tullu -E <3

Kuvat – Eveliina

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Fitness todellisuuteni”

 1. Hauskanen postaus 😀
  Kaikkien ei tarvikaan sinne kuplaan ängetä, vaikka fitness lavoille suuntaisikin 😉

 2. Tämä on se kuva minä sinusta olen saanu ja jälleen se vahvistuu. Tämän vuoksi pidän blogistasi ja siitä persoonasta blogin takana. Olet niin luonnollinen, rennon meiningin tyyppi. Ei turhaa vouhotusta ja vauhkoamista mistään. Ite olen sellainen ja siksi ehkä blogi-eevi minua miellyttääkin 🙂

  • Aivan ihana kommentti Henni <3 Piristit juuri päiväni! -E

 3. Juuri tänään nauroin itselleni, että nykyään minut tunnistaa pinkistä sheikkeristä joka roikkuu mukana jatkuvasti, sekä jatkuvasta pissahädästä. Samaistun siis viimeisiin lauseisiisi 😀

 4. Ihanaa etten ole ainoa! Olen menossa kisaaamaan myös syksyllä ja v’älillä olen miettinyt enkö ole tarpeeksi orientoitunut asialleni kun tuntuu ettei elämä nyt niin kovin erilaista ole dieetilläkään ja en puhu ja päivitä somea asian tiimoilta 24/7. Läheiseni varmaan kyllä laittaisivat minulle jauhot suuhun jos en muuta puhuisi kun fitnesshömpötyksiä 😀
  Onnea syksyyn!

  • Ihana kuulla että siellä on toinen! 🙂 Hei tsemppiä meille molemmille siis! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta