Pääsiäinen ja pään tyhjennys

Minifitness_beautyoflifeViimeviikkoinen mökkireissumme Even kanssa oli ihanaa vaihtelua, mutta se oli kuitenkin hyvin työpainotteinen. Yhden päivän sijaan olisimme tarvinneet yhden viikon kaikille ajatuksille, ideoille ja vaan meille.

Viimeinen viikko on ollut varsinaista hullunmyllyä, mutta sitä se usein keväisin on. Uusia työprojekteja pukkaa ja muutenkin ollaan paljon aktiivisempia. Tällä viikolla jokainen tekninen laite on ryppyillyt minulle sähköpostin kaatumisesta puhelimen lukkiutumiseen. Onneksi kaikesta selvitään, mutta keho muistaa viimeiset viikot aika hyvin, vaikka itselleni jokainen päivä olisikin uuden alku. Stressiltä ei ole voinut välttyä, vaikka kuinka haluaisinkin niin uskoa.

Olenkin juuri matkalla kohti ihanaa piilopaikkaamme joka sijaitsee Rukalla. Mikä parasta, matkaan sinne vanhempieni kanssa. Valmis ruokapöytä on ehdoton fiiliksen nostattaja!

Minifitness_eatsleep

Otin mukaani ainoastaan yhdet collegehousut, maailman isoimman villapaidan, villasukat ja treenivaatteet. Nyt ajatuksena on ihan oikeasti olla tekemättä mitään. Urheilla aion, mutta siinäpä se. Kaikki saa mennä nyt muutaman päivän ajan fiilis edellä, ei mitään pakollista.

Sitä ymmärtää oikeasti vasta yrittäjänä, kuinka paljon sitä saattaakaan itseltään vaatia vähän jopa vahingossa. Nyt vaadin itseltäni myös sen verran lempeyttä, että vaikein asia on valita minkä kirjan haluan lukea. En olisi koskaan uskonut, että minun tarvitsee ihan keskittyä rauhoittumiseen. Eiköhän se ilmapiiri korjaa tämän hektisyysmittarinkin nopeasti.

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä. Mikä on sun suunnitelma? <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Pääsiäinen ja pään tyhjennys”

  1. Mukavatkin asiat luovat stressiä ja toisinaan on tosiaan hyvä vain olla, olla tekemättä mitään. Ja antaa itsellensä lupa siihen.
    Tästä syystä vietän pääsiäisen itsekseni kotona. Treenailen, luen ja pitkät venyttelyt tekisi varmasti myös hyvää.
    Rentouttavaa pääsiäistä myös sinulle! 🙂

    • Oi kuulostaapa rentouttavalta <3 Joskun on ihana vaan olla yksin, rennosti. Toivottavasti pääsiäinen oli sitä mitä toivoitkin (: -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta