Sinustako menestyjä?

ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9680Mikä yhdistää ihmisiä jotka menestyvät elämässä? Kunnianhimo, rohkeus vai ehkä raha? Usein menestymistä ei mitata rahassa, vaikka joskus lapsuudessa sen niin mielsinkin. Mitä isompi talo, sen menestyneempi!  Ehkä se ei ole niin mustavalkoista kuitenkaan. Ainakakaan onnea sillä talon koolla ei voida mitata.

Itselleni raha ei ole se ensimmäinen mielessäni pyörivä asia. Rahaa on hyvä tehdä, mutta ei unelmani sen ympärillä pyöri. Onnellisuus ja elämästä nauttiminen  sen sijaan ovat asioita, joita jahtaan mieluummin. Raha tulkoot siinä sivussa. Yksi tärkeä piirre täytyy kuitenkin omistaa, jos haluaa jahdata ja saavuttaa unelmiaan ja haaveitaan.

Minusta pisimmälle päästään pitkäjänteisyydellä. Jos sitä ominaisuutta ei harjoita, tuskin jaksaa tavoitella haluamaansa. Ajatteleppa jos luovuttamisesi maksoi sinulle ihan vaan muutaman minuutin? Niimpä. Voihan pieru. Ei olisi kannattanut luovuttaa, sillä palkinto oli jo ihan nurkan takana.ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9655

Pitkäjänteisyyttä vaaditaan silloin kun haluaa kehittyä. Tämä pätee myös treeneissä, sillä mitään ei tule ilmaiseksi tai yhdessä yössä. Ei valitettavasti edes muutamassa kuukaudessakaan, mutta silloin ollaan jo hyvässä vauhdissa kohti tavoitetta.

Pitkäjänteisyys on rakentanut omaa elämääni hyvin pitkälti, vaikka en koskaan uskonut olevani mitään malttajatyyppiä. En ole sitä vieläkään, mutta tiedän että joidenkin asioiden eteen on nähtävä vaivaa ja se myös kannattaa. Olen rakentanut tätä itseeni, itseäni varten. Jokainen asia jonka eteen teen töitä, on lopulta sen arvoinen. Kesti mitä kesti, otti mitä otti.

Tärkeintä kaikessa on uskoa omaan tekemiseensä ja intohimoonsa. Jos uskot siihen ja olet valmis tekemään töitä sen eteen, ei mikään voi estää sinua. Se tuletko sillä rikkaaksi on toinen seikka, mutta voin luvata että se tekee sinusta menestyjän. Teet nimittäin jotain sellaista, jota kohtaan sinulla on aito palo. Silloin myös kehittyminen on todennäköisempää, sillä menestymiseen tarvitaan ripaus sitäkin.

”Menestyjäksi ei lasketa ihmistä joka epäonnistuu”. Niin ajatellaan usein, mutta eihän se pidä lainkaan paikkansa. Ihminen jolla on tarpeeksi rohkeutta ja uskoa kokeilla on jo menestyjä. Meidän tuleekin elämässä uskaltaa tehdä asioita, jotka pelottavat meitä ja jotka saattavat tuntua jopa mahdottomilta. Kun on antanut kaikkensa koko energiallaan ja voimallaan, ei voi kuin kiittää itseään. Hyvin tehty! Elämässä ei voi antaa enempää kuin kaikkensa. Häviäjäksi jää lopulta ne jotka eivät koskaan uskalla yrittää mitään.ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9683 ELLE.SS.kesäkuu.Eevi-9669

Pelkäänkö epäonnistuvani? Kyllä, tottakai. Minusta se on hyvin luonnollista. Tärkeintä on kuitenkin mielestäni se, etten anna sen viedä tilaa ajatuksiltani tai energialtani. En keskity siihen, tiedostan sen ainoastaan. Pusaan energiaani onnistumiseen ja siihen, että voin itse sanoa tehneeni kaikkeni, minun parhaani. En ole yli-ihminen, ihan tavallinen kuten sinäkin. Jos et itse usko itseesi, ei kukaan muukaan usko. Turha odottaa elokuvakohtausta tapahtuvaksi, ellet tee sellaista itse.

Epäonnistumiset opettavat meitä usein eniten ja niitäkin on hyvä kokea. Ne kasvattavat meitä ja tekevät meistä viisaampia. Yksikään menestyjä ei ole koskaan luovuttanut, mutta satavarmasti epäonnistunut kyllä.

Muista että tämä maailma on pullollaan niitä, jotka tulevat sanomaan sinulle ettet pysty siihen. ”Kukaan mukaan ei ole pystynyt, joten miten sinäkään pystyisit”. Älä kuuntele negistelijöitä, vaan kuuntele niitä jotka tsemppaavat sinua! Niiden äänen tulisi olla paljon kovemmalla.

Muista myös verkostoitumisen voima! Älä nää muita uhkana, vaan ammenna heiltä asioita, tietoa ja taitoa. Meidän suomalaisten kuuluisi mieluummin puhaltaa yhteen hiileen, kuin supista selän takana mitä se naapurin Esko on ottanut lihavalikoimiinsa #supisupi.

Olkaa ylpeitä saavutuksistanne, oli ne sitten pieniä tai isoja! Ilman iloitsemista saattaa omat saavutukset unohtua ja tuntua jopa mitättömiltä. Se ettei joku muu sitä ymmärtänyt tai osannut arvostaa, ei tarkoita sitä että se olisi ollut merkityksetön juttu. Se on tärkeä, jos olet nähnyt vaivaa sen eteen ja se on ollut sinulle tärkeää – ole siis ylpeä siitä! Rakastan juhlia ihan niitä pieniäkin onnistumisia. Penkkaennätyksistä pinnan venyttämiseen saakka. Niistä muodostuu aika paljon iloja arkisiin päiviin.

Pitkäjänteisyydellä rakennetaan usein jotain pysyvää – harjoitan omaani edelleen -E

Kuvat – Kira/Blond Rivets

Takki – Forever

Housut – BikBok

Lasit – Dior

Kengät – Nike Roshe Run

Laukku – Gucci

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “Sinustako menestyjä?”

 1. Oot kyllä huippu<3 ihan kadehdin sua! Tulin mieheni kanssa parin viikon reissusta helmikuun puolessa välissä, ja sen jälkeen ei ole kiinnostanut salilla köynti, ei lenkkeily, ei terveellinen ruokavalio. Ihan hirveetä! Sitä ennen 3kk painoin grammalleen ruokavalion kanssa, tein 3 treeniä ja 4 aerobista viikossa. Siihen lomaan tyssäsi. Help me, oon ihan pulassa ja herkutellut liikaa. Sitten taas kun olen pari päivää ilman herkkuja niin makeanhimo on ihan järkyttävä!!! Koko pääsiäisen meni herkutellessa, kahteen viikkoon en oo käyny salilla. Like what is wrong with me!?

  Olin saanut ennen lomaa muutaman kilon pois ja olo oli timmi, nyt kiloja on muutama enemmän ja olo on niiiiiiiin fat oikeesti! En tiedä missä hitossa mun motivaatio on! Tai jotenkin kun piti noudattaa (valmennuksen takia joka on edelleen menossa…..) niin matkan jölkeen on tullut jotenkin semmonen protestointi näköjään mulla ohjeiden suhteen. Ja sitten kun mulla tapahtui muutosta niin hemmetin hitaasti, niin sekin on varmaan yksi mikä vaikuttaa. Haluaisin saada viis kiloa pois tästä (166cm ja 62,5kg) mutta damn!!

  Voisin tulla sun saappaisiin:D ja ihanaa, maanantaina alkaa;) Oon odottanut ohjelmaa niin innoissani ja vihdoin:)

 2. Tulipas hyvään saumaan tämä teksti, luen nimittäin pääsykokeisiin ja siinä jos jossain mitataan pitkäjänteisyyttä. Kuka tahansa (periaatteessa) pystyy istumaan päivät pitkät kirjastossa lukemassa, mutta silti kaikki ei sitä kuitenkaan tee ja unelmien opiskelupaikka jää saamatta. Tulin juuri kirjastosta kotiin ja tämän tekstin motivoimana katsonkin vielä pari juttua kertauksena läpi. Ehkä tämä pikkuponnistus on juuri se juttu, jonka avulla erotun muista hakijoista! Koskaan ei voi tietää 🙂

 3. Näiden juttujen takia tätä blogia luen, mahteja ajatuksia sulla, totta joka sana! Näistä tulee aina niin hyvälle mielelle ja laittaa miettimään omaa elämää, valintoja. Kiitti kun kirjotat niin tsemppaavasti, inspiroivasti, näitä lisää 🙂

 4. Ihana E!♥ olet aina niin positiivinen ja aito. Olen lukenut blogiasi uskollisesti todella kauan enkä malta odottaa fitnesspäiväkirjojen alkua!

 5. Ihana Eevi, taas kerran! 🙂 Mahtava kirjoitus!
  Sitten asiasta hiihtoliittoon-kysymys 😀 minkä kokoiset sulla on ne Puman clash-trikoot? Ja minkä pituinen olitkaan? Kiitti jos viitsit vastata <3

 6. No voihan pieru!

  Eevi tuo lause sai mut nauramaan 😀

  Hienot kuvat ja mielenkiintoinen kirjoitus!

  Sä niin loistat 🙂

 7. Eevi..muista omat postauksesi kun tulee palautetta. Olet todella järkevä ja hieno nainen. Upea esimerkki meille kaikille. Syvällisiä älykkäitä pohdintoja. Kaikkea parasta Sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta