Not so Minifitness

* Yhteistyössä Pierre Robert

Minifitness_loveyourbody_PierreRobert

Enkö ole tarpeeksi fitness, kun kehostani ei paista verisuonet ja lihassäikeet? Vatsalihaksieni päällä lymyilee sitkeähkö rasvakerros ja hauikseni ovat niin isot, etten saa treenata niitä enää lainkaan. Tämä yläkropan lihasmassa olisi paljon kivempi vaikka pakarassa! Entäpä sitten tämä putkilomainen keskivartaloni, joka ei ole naisellisuutta nähnytkään? Niimpä, olenpas epätäydellinen.

Minusta on ollut mielenkiintoista nähdä, millaisena ihmiset minut näkevät fitnesspäiväkirjojen myötä. Odotinkin vähän näitä kommentteja, sillä kehoni on nyt julkisesti arvostelukamaa. Tottakai näitä ulkonäköön liittyviä kommentteja tulee myös lajin myötä ja olin hyvin tietoinen tästä kaikesta ennen kuin tämä hulabaloo edes alkoi.

Olisi sulaa hulluutta ajatella, että kaikki saamani kommentit olisivat positiivista. Suomessa negatiivista palautetta on todella helppo antaa, mutta positiivisen viestin muodostamiseen vaaditaan jo ponnisteluja. Niitä teidän positiivisia kommentteja osaa oikeasti arvostaa. Minifitness_PierreRobert_sportcollectionMinifitness_PierreRobert_Fun

Kehoni ei vastaa jonkun muun mielikuvaa treenatusta kropasta.  Kehoni ei ole fitnestä nähnytkään, sillä se ei ole tarpeeksi rasvattomassa kunnossa. Vaikka itse tiedän sen sisältävän myös paljon lihasta, osa ei sitä näe. Ne näkevät liian rasvaisen fitnessurheilijan. Oikeasti, otetaanpa hieman happea.

Geenit määräävät aika paljon. Tämä keho on minun ja se toimii tietyllä tavalla. Keho pyrkii aina luontaiseen tasapainoon, jossa on hyvä olla. Tädää, tämä minun kehoni ei omista alhaista rasvaprosenttia. Se kerryttää mielellään kaiken ylimääräisen keskivartalooni, joka on jo muutenkin poikamaisen suora. Käteni ovat hermottuneet vallan hienosti, eikä niillä lihaksilla tee bikini fitneksessä yhtään mitään. Silti kehoni muokkaantuu koko ajan lajiin paremmaksi. Lihaserottuvuus tulee vasta esiin silloin, kun kehoni rasvaprosentti on alhaisempi. Minifitness_sportlook_PierreRobertMinifitness_Sportmodel_underwear

Se millainen on lopulta ”fitness keho”, jakaa mielipiteitä. Osa ihannoi kisakuntoa, joka ei ole missään tapauksessa luonnollinen, puhumattakaan siitä kehon aidosta tasapainosta. Voin hyvin oli kehossani rasvaa tämän verran, vähän enemmän tai sitten vähemmän. Rasvaisuus ei määrittele sitä oletko fitness vai fätness. Fitneksen määritelmä on kaikkea muuta kuin kylkiluiden ja lihassäikeiden näkyvyydessä. Määrittelisin itse fitneksen elämäntyylin ympärille, en kehon ulkomuodon.

Ole ylpeä kehosta joka sinulla on. Terve ja hyvinvoiva keho on parasta fitnestä! Jokaisen keho on erilainen ja sen vaatimuksia tulisi kunnioittaa. 

Haluankin tarjota lukijoilleni tilaisuuden fiilistellä omaa kehoanne, oli se minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. Minifitneksen lukijat saavat Pierre Robertin nettikaupasta -25 % kaikista ostoksista. Edun voi lunastaa käyttämällä koodia; MINIFITNESS, joka on voimassa toukokuun loppuun. Ostoksille pääset tästä

Shake it, embrase it -E

Kuvat -Milla/Beg for it

Vaatteet – Pierre Robert

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=pierrerobert-minifitness-1;EASTpostID=10367]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

131 vastausta artikkeliin “Not so Minifitness”

 1. Mä saan susta positiivista energiaa ja motivoidun saamaan itseni parempaan kuntoon puhtaan ruoan ja liikunnan avulla:) kiitos että oot oma itses ja tuet& tsemppaat muita❤️

  • Mielestäni sulla on Eevi todella täydellinen vartalo vähän erillainen ku muilla fitnesspäiväkirjois on mut hyvällä tavalla.
   Ei kaikilla tartte niit kauheita suonii näkyy joka paikas koska musta ne on poikamaisii tai ei tartte hemmetin moisii lihaksii näkyy sä oot just hyvä ku oot nyt.☺️
   Älä välitä niist mitä muut ajattelee TSEMPPII JATKOON!

  • Minäkin kyllä ajattelin kun ohjelmaa katoin että vaikka kaikilla oli hyvä vartalo niin sulla oli kaikista paras! Semmonen minkä itsekin haluaisin, ei liian rasvaton ja kuiva, vaan just hyvä! 🙂
   Jatka samaan malliin.

 2. Mun mielestä sulla on niin ihana kroppa! Lihaksikas, muodokas ja rasvaa sopivasti, etkä näytä miltään nääntyneeltä!

  • Niin samaa mieltä! Mun mielestä Eevi sulla on just täydellinen kroppa: timmi ja naisellinen. Sellainen kauhean matala rasvattomuus on joku ihmeellinen muotijuttu, jolla kai halutaan erottua massasta. Jokaisen fitnessiä diggailevan kannattaakin mun miettiä, mikä omasta mielestä on ihanteellista ja tavoiteltavaa.

 3. Haa musta sulla on just makee kroppa! Ei liian rasvaton, mut silti tikki (y) makuasioista ei voi kiistellä niimpä niin. Jännä juttu vaan kun siihen ulkonäköön on aina niin kiva jotain päästä päteen. Ehkä mä sit pidän sun ulkomuodosta juuri siks, että olen itsekin 157 senttisellä varrella varusteltu poikamainen pötkylämaha, jossa ei helposti siksari näy vaikka ahkerasti treenailenkin 😀

 4. Ihana! Ja äärettömän kaunis 🙂 Kolmen vuoden pahan anoreksian jälkeen näkee ihmiset ja ihmisten vartalot ihan eri tavalla. En aiemminkaan ihaillut rasvattomia ja laihoja kehoja, mutta sairauden myötä, 30 kiloisena, asenne varsinkin omaan kroppaan kärjistyi todenteolla. Nykyään taas tervehtyneenä (+25kg 😉 ) osaan arvosta toimivaa, tervettä ja ”iloista” kehoa. Juuri sellaisena näen sinun kroppasi! Omasta mielestäni sinulla on kadehdittava asenne ja killeri body. Ehkä osa sen hienoudesta tuleekin juuri sinun itsevarmuudestasi? Kannat vartalosi upeasti ja osaat kuunnella kehoasi. Se näkyy. Tuntuu, että hymysi yltää aina silmiin saakka ja onnellisuus todella huokuu sinusta. Olet mieletön esimerkki ja toivon, että myös ”nykynuoret” näkevät sen.

  Ja kaiken tämän ulkokuoren alla on kultainen ja fiksu nainen! 🙂

 5. Mulle fitness tarkoittaa juuri tuota tervettä, hyvinvoivaa kehoa ja mieltä 🙂 Odotan innolla huomista! Ja yritän olla lukematta kaikkia niitä blogi/lööppilehti/kommenttikenttiä, missä ihmiset istuu telkkarin eessä tunnin ihan vaan haukkuakseen toisia ihmisiä julkisesti… Tuskin kenestäkään tuntuu mukavalta kuulla ilkeitä asioita itsestään/kehostaan vaikka olisi kuinka julkisuudessa, mutta onneksi oot niin valovoimaisen oloinen ihminen ja muista että moni seuraa myös positiivisin mielin 🙂

 6. Mun mielestä sä oot aivan upeen näkönen ja just niin fitness mitä se voi positiivisesti olla <3

 7. Heippa! Ei voi kuin ihmetellä mitä haaskalintuja jotkut ihmiset ovat. Kommentoidaan toisten vartaloa ja ulkonäköä niin raadollisesti, että oikein suututtaa. Mitä näillä kommenteilla haetaan? Buustausta omalle egolle? Ovatko nämä kotisohvan arvostelijat jollain meriteillä elässä saavuttaneet asiantuntijuuden miltä ’fitness’ näyttää? Uuvuttaa näiden arvostelijoiden määrä ja järjenjuoksu (juoksemattomuus). Olet aivan upean näköinen ja naisellinen nainen. Kroppasi on niin hienossa kunnossa, että suurinosa sohvatuomareista voi vain haaveilla vastaavasta. Odotan innolla huomenna alkavaa sarjaanne ja kaikki mukana olijat ovat kiinnostavia henkilöitä ja upeita naisia. Olen puhunut 😀 hyvää kevättä ja tsemppiä matkallesi kohti kisoja 🙂

 8. Ihanaa, kun sinulla on näin terve ajattelutapa omaa kehoa kohtaan. Fitnestä tulee nykyään joka tuutista, ja huomaan sen vaikuttaneen myös omaan ajattelutapaani. ”kamalaa, kun istuessa tulee vatsamakkaroita”, ”onpa käsivarsissani paljon rasvaa”. Käyn päivittäin kamppailua oman kehoni kanssa, vaikka olen täysin normaalipainoinen ja treenaan säännöllisesti niin salilla kuin lenkkipolullakin. Täytyy tästä lähin yrittää keskittyä seuraamaan lihaskehitystä sen sijaan, että tuijottelee rasvaprosenttia.

 9. Oot upea ja todella kiva postaus. Näinä päivinä monet saattavat ihailla rasvatonta vartaloa, joka ei millään tapaa ole kaikille järkevä vaihtoehto, eikä kenellekkään kisakunto oo jokapäiväinen kunto onneksi. Mut on sitte niitä ihmistyyppejä joilla paistaa vatsalihakset aina ja osittain kyllä varmasti johtuu geeneistä!! Toki ruokavaliollakin on vaikutusta ja treenillä, mutta jotkut joutuu tehä hirveesti sen eteen töitä et näkyis vatsalihakset ja onko siinä sitte järkee!! Niin ei musta. Itekin liikaa yrittää saada vatsalihaksia kunnolla näkyviin. Oon silti niin mukavuudenhaluinen että en halua jättää herkkujen syöntiä kokonaan ja muutenkaan stressata enää tästä yhtään enempää syömisistä. 😀 enkä treeneistäkään. Nyt oon alkanu taas juoksemaan, nii se saa luvan pitää mut sellasessa kunnossa mihin mun kroppa on tyytyväinen!! Olkaamme kiitollisia terveestä kropasta!:) Ja siitä, että ylipäänsä voi liikkua!:)

 10. Musta on aina ristiriitaista ja surullistakin kuinka sä puhut teksteissäsi koko ajan siitä, miten jokaisen pitäisi olla tyytyväisiä kehoonsa jne mutta kuitenkin sulla on silikonit? Miten ne sun mielestä menee yhteen tän sanoman kanssa, että OMAA kroppaa tulisi rakastaa?

 11. Se on juurikin näin. Jokaisen meidän kroppa on erinäköinen ja jokainen haluaakin sen näyttävän vähän erilaiselta. Olet vahvan, upean ja energisennäköinen! Sekin on totta, että kehosi ei ehkä ole aivan niin lihaserottuva kuin joillakin fitnessharrastajilla, mutta Vaaditaanko alhaista rasvaprosenttia kisoissa? Itselläni prosentti vaihtelee 15,5-18,9 välillä ja kaikki tuntuvat yhtä hyviltä. <3

 12. Olipas hämmentävä teksti. Tai siis… Sähän olet upea. Sporttinen, sopivan naisellinen ja kaunis. Ja ennen kaikkea: aito!! Ihana piristys nälkiintyneiden silikonibimbojen joukossa (sorry:D)! Olet terve esikuva kaikille nuorille ja tietysti vähän vanhemmillekin naisille. Wau 😉

 13. Inhottavaa että jengi jaksaakin arvostella! Mä oon ihan viime viikkoina vasta löytänyt sun blogiin ja voin sanoa että oot ehkä yks loistavimmista, inspiroivista ja terveimmän näköisistä bloggaajista. Mikään ei nimittäin ole musta inhottavamman ja epäterveellisemmän näköistä kuin ne oranssit alipainoiset ”fitness” pimut.

  Jatka samaan malliin! 🙂

 14. Erittäin hyvä kirjoitus Eevi!
  Olen itse nuorempana painiskellut kehonkuvani kanssa, vertaillen itseäni muihin. Niin kuin meistä naisista varmasti suurin osa jossain vaiheessa. Vasta aikuisiällä olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan kehoani. Toivottavasti mahdollisimman moni nuori lukisi kirjoituksesi ja ammentaisi vahvuutta itseluottamukseensa sekä oppisi olemaan armollinen itselleen. Elämä on liian lyhyt itsensä sättimiseen ja täydellisen kehon tavoitteleluun, täydellisestä kehoa kun ei ole olemassakaan! 🙂

  Niin kuin Sirpsu kommentissaan kirjoitti, asenteesi on huippu ja itsevarmuutesi hehkuu ulospäin vahvasti. Tämän lisäksi olet fiksu sekä ulkoisesti kaunis kun mikä!

  Pidä sun asenteesta kiinni, äläkä ikinä muutu!:)

 15. Word! Mun mielestä sulla on just ihanteellinen kroppa, just tommonen sopivan lihaksikas ja muodokas ja itse asiassa tavoittelen samantapaista kroppaa itsellenikin 🙂 Ruudun takaa on aina helppo huudella ja arvostella, olisikin mielenkiintoista nähdä kuinka alhaisen rasvaprosentin ja täydellisen fitnessvartalon omaavia nämä kommentoijat itse ovat 😉

 16. Ensinnäkin, musta on niin ihailtavaa miten rohkea olet! En tiedä miten itse osaisin olla noin vahva ja oikeasti jättää ne negatiiviset kommentit omaan arvoonsa.

  Se on todellakin valitettavasti totta, että negatiivisuus ja kateus tuntuvat Suomessa kulkevan kansantauteina. Negatiivisia kommentteja on ilmeisesti helppo näpytellä toisen kuvan alle ja purkaa omaa pahaa mieltä ja epävarmuutta. Itse en rehellisesti sanottuna pystyisi nukkumaan öitäni, jos omatuntoani painaisi jonkun mielen pahoittaminen ja vielä kaiken lisäksi julkisesti. Toivottavasti tulevaisuudessa tähän tulisi muutos ja voisimme tukea toisiamme, etenkin kuin tälläinen pieni ja pohjoinen kansa olemme. <3

  Pakko vielä sanoa, että olet kyllä omalla positiivisuudellasi inspiraation lähde minulle ja varmasti monelle muulle. Aina kun luen blogiasi saan iloa omaan päivääni ja valtavasti hyvää energiaa. Kiitos siitä! <3

 17. Voi vitsi miten ihana postaus <3 Oon pyöritellyt ihan samanlaisia ajatuksia päässä viimeaikoina. Oon epäillyt, voinko enää edes kertoa kellekään ääneen, että käyn salilla, kun en näytä silmiinpistävän lihaksikkaalta, ja reisistä löytyy hyvin ylimääräistä varastoa… Oon jopa hävennyt mun kehoa, kun en näytä mitenkään urheilulliselta, vaikka oon treenannut nyt 2 vuotta salilla, josta viimeisen vuoden tavoitteellisesti 4-5 krt viikossa ja tosiaan elämäntapa ulottuu myös ruokailuun ja siihen, etten juo usein, nukun hyvin ja pyrin pitämään kehostani muutenkin hyvää huolta.

  Haluan sulle sanoa, että sulla on aivan mielettömän upea kroppa. Tämä ei vaadi multa suurta ponnistelua, en ymmärrä miten joillekin on niin paljon helpompaa kommentoida negatiivisa haukkuja, kuin antaa aitoa positiivista palautetta. Kaipa jotkut sitten vaan ovat niin kertakaikkiaan katkeroituneita, etteivät uskalla myöntää muissa hyviä puolia, jos se onkin jotain heiltä pois.. Just guessing, mene ja tiedä sitten mikä näitä kitkeriä tyyppejä oikeasti vaivaa… Anyway, nainen, olet upea ja voi kun minäkin olisin joskus tuossa kunnossa. Tosin tiedän, ettei mulla ole enää pitkä matka 🙂 Usein sitä unohtaa kokonaan sen, miten hyvä fiilis tästä elämäntavasta itselle tuleekaan, ja miten kiva on kehittyä treeneissä, ja sitä hullua fiilistä esim. jalkapäivän jälkeen kun jalat on ihan pökkelössä, ja tiedät antaneesi kaikkesi. Sitä alkaa turhan usein miettimään tuloksia ja peilikuvaa, ja vertailemaan näitä muihin. Jokainen on yksilöllinen, kuten sanoit. Toivottavasti muhunkin kasvaa tommosta itsevarmuutta kuin tästä sun tekstistä huokuu 🙂

  Innolla odotan fitnesspäiväkirjojen alkua! Eikös se huomenna ala?

 18. Terve, hyvinvoiva ja sopivan tikissä oleva kroppa on kaunis. Sulla on juuri sellainen kroppa. Samaa yritän itse tavoitella, että olisi hyvä esimerkki liikunnan ja oikeanlaisen ravinnon tärkeydestä.

  Odotan innolla huomista, kun fitnesspäiväkirjat alkaa 🙂

  Ja tsemppiä kisoihin!

 19. Minusta eevi olet kaikin puolin niin upea ja tykkään sun kropasta! Ihmiset ja vartalot ovat erilaisia, kunpa ne arvostelijatkin ymmärtäisivät sen. Olet täydellinen juuri tuollaisena ja oon saanu susta ja tästä blogista niin paljon inspiraatiota sekä hyvää mieltä! Olet ehdottomasti valovoimaisin bloggaaja 🙂 pysy aina tuollaisena ♥

 20. Olet taas asian ytimessä! Mielestäni olet yksi niistä harvoista, joka edustaa terveellä tavalla fitnesstä. Susta näkee, että urheilet paljon ja pidät huolta terveydestäsi, mutta samalla näytät sen niin sanotun inhimillisen puolen eli sussa on rasvaa ja muotoa. Näytät, että fitness voi olla myös mukavaa eikä pelkästään hiilareiden ja proteiinien punnitsemista ja nälän kanssa jatkuvaa kärvistelyä. Et yritä esittää mitään muuta mitä et ole. Tuot itsesi julki sellaisena kuin olet, siitäkin huolimatta, että päädyt arvostelun kohteeksi. Jaat mielestäni blogissasi hyvää fiilistä muille ja näytät mitä on kun urheilusta nauttii. Olet huippu! 🙂

 21. Mun mielestä olet todella hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea terveen ja hyvinvoivan näköinen. Suomalaisten on niin helppo aina arvostella muita joka asiassa, mutta harva heistä kestäisi kuulla itsestään mitään kritiikkiä.
  Valitettavasti suomalaisille kateus on liiankin tuttu tunne… Mutta älä liikaa välitä vaan jatka samaan malliin! Aloin tänään seuraamaan sua Instassakin! 🙂
  T. Täällä toinen putkilomallisen kropan omaava treenaaja

 22. Harmillista miten tästä jo ennestään ulkonäkökeskeisestä maailmasta on päästy tähän että kaikki ihmiset, erityisesti te bloggaajat ja enemmän tai vähemmän julkisuudessa esiintyvät henkilöt ovat ns. vapaata riistaa. Sen negatiivisen energian voisi niin paljon paremmin käyttää hyödyksi johonkin aivan muuhun! Sun postaukset ja koko sun olemus ja asenne kaikkeen on saanu mut monesti miettimään asioita. Saan jotenkin ihan mielettömästi voimaa ammennettua omaan elämään näistä sun kirjoituksista. Ja jotenkin tuo sun aitous ja vilpittömyys tekee muhun suuren vaikutuksen. Uskallat olla juuri sitä mitä olet ja se on mahtavaa! Oot upea mimmi, aivan mielettömällä kropalla ja kauneudella varustettuna! Sun hyvä olo näkyy ja tuntuu sun kirjoituksissa ja kuvissa, se jos mikä on mahtavaa ja ihailtavaa!
  Kiitos siitä että jaksat tehdä tätä blogia meille!<3 Onnea myös tuleviin haasteisiin!
  -Lissu

 23. Kiitos Eevi! Mieletön postaus! Tälläisiä postauksia pitäisi olla lisää, varsinkin kun elämme maailmassa, missä ihannoidaan sellaista vartaloa mikä ei vain ole mahdollinen kaikille. Pitäisi muistaa useammin arvostaa omaa vartaloa ja muistaa oma hyvinvointi. Miksi nykyään on niin tärkeää saada muiden hyväksyntä vartalolle? Kiitos pienestä herättelystä! Unohdin jo vähäksi aikaa kuinka ihana vartaloni, juuri sellaisena kun se on. 🙂

 24. Olet upea nainen! Oon aina ihaillu sun kroppaa ja yks syy miksi luenkin blogiasi on se,että suhun on helppo samaistua! Oot ihana ja huikea!

 25. Niin sitä jäin vaan miettimään, et mitä väliä sillä on miltä jonkun kroppa näyttää. Eikö sitä pitäisi elää kuitenkin siinä omassa kropassa (ja elämässä)

 26. En voi muuta sanoa kun; mieletön postaus! Sulla on urheilullinen, naisellinen ja kiinteä vartalo, jota kannat upeasti! Oot älyttömän rohkea kun jaat aiheen blogissa, koska olen miettinyt tätä useasti saman ammatin edustajana. Personal trainereitakin arvostellaan aika kovalla kädellä sen mukaan, mikä oma rasvaprosentti on vaikka urheilisikin paljon ja tietotaito olisi ykkösluokkaa. Olet hurjan rohkea, ja hieno esikuva kenelle tahansa! You go girl! ♡

 27. Nyt on pakko sanoo että oot ainut bloggaaja kenen blogia jaksan aktiivisesti seurata! Oot mulle ihailtava esikuva koska susta huokuu elämänilo ja se että nautit elämäntavastasi niin suunnattomasti! Huikeeta myös päästä seurailemaan sua telkkarin kautta

 28. Moi Eevi! olen seuraillut blogiasi reilun vuoden ja kiitän sinua inspiroivista postauksista, kauniista kuvista, herkullisista resepteistä ja ennen kaikkea terveestä ja positiivisesta asenteestasi. Olet loistava esikuva.
  Älä välitä kateellisten mölinöistä. Olet upea ja kaunis, jatka eteenpäin samalla tavalla! <3

 29. Sulla on ihan huikea vartalo! Näkee, että olet hyvässä kunnossa. Meidän kaikkien pitää arvostaa kehoja eri muodoissa. Joillakin rasvaprossa luonnostaan alhainen, jollain korkeampi. Jollain luonnostaan pienet rinnat, jolloin isot. Jollain muhkea pylly, jollain pienempi. Ei tarvitse musta fitness-mimminkään aina olla samasta muotista! Ihana olet!

 30. Mun mielestä sun kroppa nimenomaan näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Näytät hyvää esimerkkiä niin kropallasi kuin positiivisella asenteellasi. 🙂

 31. Mielestäni vartalossasi ei ole mitään ylimääräistä, omistat kauniin vartalon, olet upea esimerkki monille nuorille.

 32. Suurelta osin vaikuttaa kyllä negatiiviset kommentit olevan kateellisten kirjoittamia. En ole sarjaa seurannut, mutta omaan silmään näyttää ainakin oikein hyvälle. Ehkä ei kannattaisi sitä omaa pahaa oloaan purkaa muita haukkumalla.

 33. C’moon, mä voisin myydä sieluni että saisin tollasen VAHVAN yläkropan. Ei tää oo enää reiluu 😀

 34. Kiitos tästä upeasta postauksesta! Annat vain lisää motivaatiota omaan arkeen! ❤️

 35. Ihan fiksua puhetta. Minä näen vain normaalivartaloisen, urheilullisen näköisen naisen, joka ei ole lihava, ei laiha, ei lihaksikas, ei riutunut, mutta ryhti ja kauneus on kohdallaan. Jos niillä mennään tänä päivänä fitneksestä puhumaan telekkariin, niin siitä vain. Ei se ole keneltäkään pois. Joku voi jopa oppia ja saada tämän päivän fitnessihannekuvasta hieman terveempää kuvaa.

 36. Oon seurannut sun blogia vasta ihan parisen viikkoa, mutta täytyy sanoa että oot tällä hetkellä ehdoton suosikki fitnessbloggarien joukosta! Lisäksi ehdoton suosikki tänään alkavassa ohjelmassa 😉 sun kroppa on ihan mielettömän kaunis ja niinkuin joku jo edellä sanoi, kannat sen mitä upeimmalla tavalla. Ja joka kuvassa sun hymystä paistaa aitous ja onnellisuus! Oot ihanan fresh ja terve esikuva niin nuorille kuin aikuisille 🙂 tsemppiä treeneihin!

 37. Oma kauneusihanteeni on mini kokoinen siro nainen, vaikken sitä itse niin olekkaan vaan omaan urheilullisen lihaksikkaan vartalon joka myös haluaa pitää suojanaan hieman rasvaa :’) monet ärräpäät on lennellyt aerobsista veivatessa ja tuloksia odotellessa..nähtyäni nämä sinun kuvasi koin taas pienen herätyksen (vol100) kuinka hyvältä ja sporttiselta nainen voikaan näyttää vaikkei rasvaprosentti olisikaan luokkaa -Ö 😀 Näissä postauksesi kuvissa näen kauniin, terveellisen urheilijan ja hämmätyinkin postitiivisesti ,että lajisi on bikini fitness jonka harrastajat olen tottunut näkemään liian usein todella pienellä lihasmassalla olevina ruikuleina 🙁

 38. kaunis kroppa sinulla! Itse en tykkää yhtään sellaisista kireistä, timmeistä ja lihaksikkaista vartaloista vaan naisellisen muodokas ja kiinteä kehon pitää olla. Jokainen treenaa sellaisen kropan itselleen kuin haluaa, toiset arvostaa jatkuvaa ”kisakuntoa” toiset taas normaalia, tervettä ja hyvinvoivaa kehoa. Olet upea, älä välitä mitä pahaa muut sanoo, vaan usko meitä fiksuja 🙂

 39. Ihana Eevi! Sä olet superupea ja ennen kaikkea susta näkyy ja huokuu terveellinen elämäntapa! Pidä toi!

 40. Älä välitä ilkeistä kommenteista! Susta paistaa se, että voit hyvin ja oot itse onnellinen sun kehosta sekä siihen tyytyväinen – joten daamn, sä näytät tosi hyvältä!! 🙂 Ja ei siitä urheilullisuuskaan puutu, se näkyy vaan sussa eri tavalla kuin muilla pinnalla olevista fitness mimmeistä. Tsemppii ja positiivista energiaa sulle!

 41. Musta sulla on juuri sellainen fitness-kroppa, kuin mitä itsekin haluaisin tavoitella. Itsekin olen ilmeisesti tällä hetkellä liian fätness, mutta suuri muutos parin vuoden takaiseen on jo tullut. Huomasin viime syksynä, ettei alhainen rasvaprosentti sovi myöskään mun keholle, joten annetaan olla suosiolla 🙂 Kisaamaan en oo koskaan lähössä vaan omaa hyvinvointia vain tavoittelen!

 42. Ihan tuntuu kerskumiselta sanoa mutta mä niin samaistuin suhun tän luettuani! Alakertaan ei oikein meinaa liha tarttua mutta selkä ja kädet ottaa kyllä osumaa. TOSIN, on tässä tikkujalka-geenissä hyväkin puoli, kaikki mitä tulee on lihasta 😉 Ja on kertakaikkiaan virkistävää lukea blogia, joka ei pursua belfieitä vaikka tuolla äässillä semmosia kelpais napsiakkin! Saat koko fitnesstouhun tuntumaan niin positiiviselta ja helpolta, melkein itsestäänselvältä. En tiedä paljonko joudut ponnistelemaan mutta jotenkin treenit ja ruokavalion handlaaminen tuntuu luonnistuvan sulta niin helposti 🙂 Ihanaa ja positiivista kevättä!

 43. Kaikki eivät näköjään tajua, että kisakunto jossa fitness-urheilijat kilpailuissa esiintyvät, on muutaman kuukauden dieetin lopputulos. Kukaan ei näytä samalle kuin bikini fitness-kilpailija ilman sitä dieettiä. Mielestäni on hienoa, että edes jotkut ymmärtävät fitneksen olevan parhaimmillaan elämäntapa, eikä vain keikistelya lavalla pikkubikineissä. En suinkaan hauku fitness-kilpailijoita, mutta on hyvä että lajin monet eri ulottuvuudet pääsevät näkyviin 🙂

 44. Löysin sun blogin juuri ohjelman kautta, pitääkin jäädä seurailemaan! Olet tosi kaunis, mutta uskon, että tommosen ohjelman myötä tulee varmaan ulkonäköpaineitakin. 🙂

 45. Sulla on upea kroppa ja mikä parasta tiedostat sen myös itse. Hyvä olo ja terveelliset elämäntavat todella ovat sitä fitnestä parhaimmillaan 🙂

 46. Eevi sä oot ihan tosi kaunis, sä oot mielestäni todella hyvässä kunnossa ja ennenkaikkea näytät terveeltä! Mä ainaki saan susta ihan valtavasti motivaatiota! 🙂 Tsemppiä treeneihin ja ihanaa kevättä 🙂

 47. Siun kroppa on hyvä esikuva meille kaikille jotka halutaan elää oikeesti terveellisesti näännyttämättä itteemme! 🙂 Uskon että oot oikeesti vahvemmassa ja fyysisesti paremmassa kunnossa ku moni bikini fitness-lavalla poseeraava. Nimim. Kolme vuotta massankeräys yritystä takana ja tuommoset ojentajalihakset vaan haaveena!

 48. Älä anna kateellisten piikittelyn vaikuttaa ittees. Oot ihan mielettömän upee just tollasena kun oot! 🙂

 49. Eevi sulla on todella upea kroppa! Mun ihanne olisi juuri tuollainen keho kun sulla! Ei liian lihaksikkaan näköinen, muttei myöskään rasvainen. Olet juuri ihanan näköinen! Ja joistan ”fitness”-harrastajista voi helposti luulla että sw prioriteetti numero yksi on ulkonäkö. Tämä kirjoitus taas todisti että sulla(kin) se ykkösprioriteetti on jotain aivan muuta. Nimittäin hyvinvointi.

 50. Pakko kommentoida kerrankin. Olen seuraillut blogia/instagramia jo jonkin aikaa ja aina tulen hyvälle tuulelle lukiessani juttujasi. Mielestäni näytät todella hyvältä, kauniilta, vahvalta, terveeltä ja iloisuutesi tarttuu muihinkin. Olet juuri hyvä tuollaisena 🙂

 51. Olet upean ja terveen näköinen! Ilkeät kommentit kannattaa unohtaa saman tien! Ihmiset, jotka sellaisia kirjoittavat, eivät valitettavavasti ole itse terveitä 😉

 52. Voi Eevi <3 Ensinnäkin; Sulla on täydellinen kroppa, juurikin terveen, hyvinvoivan ja treenatun näköinen! Toiseks; RAKASTUIN FITNESSPÄIVÄKIRJOIHIN <3!!!! Voi apua, että oli poikaystävällä varmaan jo pata jumissa, kun eilen ehkä noin 100 kertaa ohjelman aikana huokailin et "miten voikaan olla näin hyvä ohjelma" <3 Ihan mahtava! Siis ihan mahtava….et ei mulla muuta :D! Kiitos kun toimit niin suurena motivaattorina <3 <3

 53. omasta mielestä olet aivan mahtavassa kunnossa, ja olet niin kaunis juuri tuollaisena! fitnesspäiväkirjasta olet ehdoton lemppari jo nyt ! ja kaunis hymy, kertoo enemmän kuin tuhat sanaa =) olet kunnon motivaatiomoottori 😀

 54. En ollut aiemmin tietoinen blogistasi, mutta eilisen ohjelman jälkeen oli pakko tulla heti katsomaan ja kommentoimaan sun blogia. Jään ehdottomasti seurailemaan! 🙂 Vaikutit ohjelman perusteella oikeasti niiiin kadehdittavan iloiselta ja positiiviselta ihmiseltä, että olit ihan ehdoton suosikkini!! Aivan huikea elämänasenne sulla, pidä toi! Kaikkea hyvää sulle<3

 55. Olet kaunis nainen.
  Suomessa haukutaan suoraan tietämättä asioista mitään ja ollaan kateellisia, mutta näistä ei kasvotusten puhuta koskaan.
  Tsemppiä sinulle valitsemallasi tiellä se tie on rankka ja kapea, mutta hintansa väärti hetkittäin.
  Ainoa vain, että näitä tyttöjä ei muista millään kun lajia harrastaa ehkä 40% Suomen nuorista naisista (buumi menossa) ja sen huomaa.
  Olen tänä keväänä nähnyt enemmän salivaatteissa kulkevia naisia kun muita vaatteita ja olenkin miettinyt, että onko ne treenivaatteet uusinta hottia.
  Antakaa ihmisten tehdä mitä tekevät ja tehdää itse mitä teette.

 56. Pakko sanoa, että olin todella positiivisesti yllättynyt sinusta. Itse, kun olen kaukana timmistä ja kauniista niin helposti ajattelee et sunlaiset on jotenkin ylpeitä, tms. Vaikutat kuitenkin positiiviselta ja innostavalta ihmiseltä. Tsemppiä jatkoon! Olet todella kaunis ja upea. Jos joku muuta sanoo niin katsoisi omaan peiliin.

 57. Mä vahingossa eksyin lukemaan ja järkytyin heti! En tosiaan siksi, että olis kirjotettu huonosti, mutta sulle jotain negatiivista kommenttia kropasta?! Sä oot upee!

  • Ihana Pinja <3 Kyllä nämä teidän ihanat kommentit jää paljon paremmin mieleen -E

 58. Eevi sä oot sairaan upea persoona ja sulla on asenne kohdillaan! Oot älyttömän kaunis ja sun vartalo on täydellinen! Oot huippu!<3

 59. Olet todella kaunis ja inspiroiva ihminen ja kirjoittaja. Kiitos siitä, että osoitit postauksessasi erityisen hyvää itsetuntoa ja kunnioitusta omaa kroppaasi kohtaan. Se ei ole itsestään selvyys, kun on koko kansan arvosteltavana televisiossa!

 60. Kaiken fitnesshössötyksen keskellä nimenomaan terve, liikunnallinen esikuva nuorille on mahtavaa.

 61. Ihana Eevi!
  Katsoin Fitnesspäiväkirjaa ja ihan hullaannuin sun ihanasta asenteesta! En ole kauaa lukenut sun blogia, mutta nyt kuulut jo lemppareihin! 🙂

 62. Ikävä kuulla, että ihmiset ottavat asiakseen kommentoida tuolla tavalla. Minusta sinulla on upea kroppa! Jatka samaan malliin, nuoret tarvitsevat terveitä esikuvia.

 63. Toivottavasti et saa turhia paineita noista palautteista. Olet upea ja ihanan energisen näköinen.

  • Toisesta korvasta sisään toisesta ulos 😉 Kiitos Petra! -E

 64. Ensiksi haluan sanoa, että olet aivan tajuttoman kaunis ja upea nainen! Juuri fitnesspäiväkirjoja katsellessani totesin miten täydellinen olet. Tekisin mitä vain näyttääkseni sinulta. Mielestäni kireä, rasvaton ja riutuuntuneen näköinen keho EI OLE fitnesstä nähnytkään ja on kaukana luonnollisesta ja terveellisestä. Olet terve esikuva.

 65. Moi! Mahtava kirjoitus. Näytät upealta ja olet terve esimerkki. Viime vuonna painoin itse yli kymmenen kiloa vähemmän kuin tällä hetkellä ja keho oli melko rasvaton, meni jotenkin hieman överiksi tuon ruuan kanssa. Tuolloin en tuntenut itseäni terveeksi mutta en heti tajunnut että kehoni kaipasi rasvaa. Näin itse vain peilistä timmin lihaksikkaan kropan jota pidin hyvänä asiana, ihmettelin kuitenkin samalla väsymystä ja saamattomuutta. Läheiset saivat minut havahtumaan jatkuvilla kommenteillaan että ootpas sä nykyään pieni, joka tietysti vain ärsytti. Kun olin ollut kolme kuukautta ilman kuukautisia havahduin että tämä ei ole tervettä ja ryhdyin tekemään elämänmuutosta. En enää rajoittanut syömisiäni samalla tavalla,rajoitukset poistuivat ja tilalle tuli kaikkea kohtuudella. Aloin treenaamaan myös monipuolisemmin ja tavoitteenani olikin timmin kropan sijaan vahva keho.Nyt kun lihasten ympärillä on hieman rasvaakin tunnen itseni terveeksi ja treenaus/syöminen eivät ole enää pakkomielteistä vaan rakas harrastus, joista molemmista nautin nyt ihan eri tavalla. En enää treenaa vain näyttääkseni hyvältä vaan haluan olla vahva sekä sisäisesti että ulkoisesti, haluan oppia käyttämään kehoani monipuolisesti sen ehdoilla.

  • Kiitos AM tarinasi jakamisesta kanssamme (: Hienoa kuulla että voit jo paremmin ja elämä on saanut oikean suunnan <3
   Hyvää pohdintaa, pärjäät varmasti hienosti! Tsemppiä täältä -E

 66. Liian harvoin tulee kommentoitua juttuja, mutta nyt sain sen aikaseksi…
  Sinähän olet upea nainen. Treenattu vartalo, kauniit kasvot, hyväkuntoiset hiukset, upea hymy ja iloinen asenne. Listaa voisi jatkaa kyllä loputtomiin. Sinun blogisi tuo ihanasti piristystä arkeen.

 67. Et ehkä ensivilkaisulta näytä yhtä treenatulta kuin kolme sarjassa esiintyvää kollegaasi, mutta näytät seksikkäämmältä kuin ne kolme yhteensä !

 68. Sä olet upea ja sun kroppa on upea! Susta selvästi näkee että voit hyvin ja että lihaksia löytyy. Olet luonnollinen ja se on kaunista. Jatka samaan malliin äläkä lannistu niistä negatiivisista kommenteista, oot just hyvä noin 🙂

  • Sä olet <3 Liikutuin niin kovin sun kirjoituksesta, ihana tuki! -E

 69. kateus ja asioista tietämättömyys saavat aikaan useimmiten negatiivisen palautteen. muista aina tuo!:) jos oma elämä on kunnossa, ei kiinnosta arvioida muiden ihmisten ulkonäköä

 70. Haluan vaan kertoa, että sulla on kroppa, jota monet kadehtii. Terveän lihaksikas, mutta naisellisen muodokas (vaikka keskivartaloasi kutsutkin poikamaisen suoraksi). Siitä ihan uhkuu terveellisyys ja kohtuullisuus! Muutenkin olet nätti tyttö 🙂

 71. Eevi, sulla on ihana kroppa, ei liian rasvaton mutta sporttisuus näkyy heti. Itsekin samantyyppisestä haaveilen. Ihanaa kevättä ja kesää! 🙂

  • Kiitos ihanista tsempeistä Aino <3 Ihanaa kevättä myös sinne -E

 72. Hei,

  mun täytyy sanoa, että en oo koskaan ennen blogissasi käynyt, mutta olen katsonut fitnesspäiväkirjoja ja kaikki te tytöt vaikutatte super kivoilta. Susta täytyy erityisesti sanoa, että sun iloinen luonne on super ihana ja sulla on tosi persoonalliset ja kauniit kasvot. ..ja super kroppa myös!

  • Aivan ihana kommentti Rosa <3 Iso kiitos kauniista sanoista, saa niin iloisen mielen -E

 73. Hivenen asian vierestä kommentoiden niin käykääs kattomassa instasta #unfitpäiväkirjat, on muuten urpoja juttuja, mutta samalla hemmetin hauskoja! Toi proteiinimakkara on aivan päällikkö

 74. Moikka,

  Fitnesspäiväkirjoja katsovana sinusta on tullut yksi ehdoton suosikki olet todella kaunis ja terveen sporttisen näköinen. Mielestäni olet täydellinen esikuva ihmisille 🙂
  Blogiasi on kiva lueskella ja jos PT:n itselleni ottaisin niin ehdottomasti haluaisin sinut, osaat mahtavasti stempata ihmisiä:)

  Kiitos ja mukavaa kevättä

 75. Susta huokuu positiivinen energia ja oot vahvan ja terveen näköinen. Itse pidän enemmän vahvan ja terveen näköistä urheilujoista kuin luisista lihaskimpuista

 76. Musta sä olet aivan upee mimmi! Oon fitness-päiväkirjaa kattoessani miettiny, että on siistiä että mukana on yks joka ei ahtaudu ihan samaan kategoriaan kuin muut ja on silti upea kropassaan niinkuin on kuitenkin muutkin. Ei voi sanoa muuta kuin WAU! Tsemppiä!!

 77. En ole katsonut kyseistä ohjelmaa, en ole lukenut blogiasi enkä kyllä ole yhtään fitneskään, mutta pakko kommentoida nyt, kun eksyin facebook-linkin kautta lukemaan postauksesi: Kroppasi on uskomattoman kaunis ja terveen näköinen! Olen miettinyt onko tämän hetken fitness=terveys -boomi taas yksi överiksi vedetty hullutus, joka pikkuhiljaa alkaa rappeutumaan, kun huomataankin että kohtuus kaikessa, tässäkin. Vaikka urheilu ja oikeanlainen ravinto ovat varmasti isoimmat terveysvaikuttajat, niin kyllä vaan siinäkin voidaan metsään mennä vetämällä sekin täysin yli. Sinun kroppasi ainakin minun silmiini näyttää juuri siltä miltä pitäisi kultaisen keskitien näyttää, täydelliseltä, Terveeltä. Arvostan.

  • Ihana kommentti Riina, kiitos siitä (: hauskaa että eksyit blogiini, toivottavasti sain uuden lukijan. Olen samoilla linjoilla kanssasi asian suhteen.
   -E

 78. Internetissä on niin helppo haukkua ja arvostella! Onneksi sulla on vahva pää vahvassa ja upeassa kropassa, haters gona hate.
  Musta olet sporttisen ja terveennäköinen, tuntuu et monet todella ajattelevat/uskovat, että fintness kisakunto on fitness-harrastajien normaalitila.
  Olet upea ja upea esimerkki nuoremmillekin tytöille. ❤️

 79. Aivan uskomattomia kommentteja. Ihmisten olisi hyvä muistaa että puhutaan aikuisesta naisesta eikä 20-vuotiaasta pikkutytöstä. Ja todellakin kisadietillä ja pelkillä tyhjennyksillä ja tankkauksilla tekee paljon. Perusterve ja hyvinvoiva kunto sulla on, ja lihaksikas myös. On helppo sanoa jos ei itse harrasta tai tiedä mikä on terve naisen kunto ”offille”. Tsemppiä kritiikin alle.

 80. Huippu teksti, kiitos! ♡
  itselle tärkeintä urheilussa on hyvä olo treenin jälkeen! 🙂 eihän se kehonkuva, fyysinen siis, kerro aina siitä miten hyvä kunto on.

  Itsellä, kun on muutamia leikkauksia tehty ja arvet on jääny, niin niiden kanssa on oppinut elämään ja tiedänkin, että se niin kaunis sicpäk jää arpien takia saamatta, mutta mieluiten täällä maailmassa olen arpieni kanssa, kuin en ollenkaan 🙂

  Siispä aina kun on itse tyytyväinen, ei ole muilla napittamista.

 81. Olet aivan upea, harjoituskaudella näytät terveeltä ja onnelliselta urheilijalta. Kyllä rasvan tiputtaminen on nopeampi juttu, kun muokata lihakset sen alla. Eihän kai kukaan oleta, että fitness-kilpailijat ovat aina ihan kuivia… Loistavaa, että julkisuudessa on nyt tervejärkisiä, positiivisia, ystävällisiä ja kovaa treenaavia naisia. Menestystä tuleviin kisoihin ja tsemppiä treeneihin. Kiitos treenimotivoinnista!

  • Puhut asiaa Sara! Kiitos asiallisen hyvästä kommentista 🙂 BOOM! Kiitos tsempistä -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta