Fitnesspäiväkirjani

Minifitness_fitnesspaivakirjatFitnesspäiväkirjat tosi-tv -ohjelma kuulosti korvaani uudelta ja raikkaalta idealta. Se vaikutti alusta lähtien omalta jutultani, johon voisin lähteä mukaan omana itsenäni ilman, että kukaan lähtisi minua muuttamaan. Tämä formaatti kuulosti asialliselta täsmäiskulta elämäntapaani. Halusin olla mukana vaikuttamassa.

Minusta tärkeää on myös se, että ohjelmasta saa todenmukaisen kuvan kaikesta. Teemme me siis muutakin kuin treenataan, vaikka shoppailureissua joku ehkä kritisoikin. En usko että kukaan kirjoittaa päiväkirjaansa vain ja ainoastaan treenaamisesta. Ainakin jos muistelen yläaste aikaisia kirjoituksiani päiväkirjastani –  sieltä löytyi ihan kaikenlaista tekstiä. Noloa, hauskaa ja syvällistäkin. Tämä ensimmäinen jakso oli vasta pintaraapaisu kaikesta, vähän kuin päiväkirjan ensimmäinen sivu. Paljon on vielä luvassa.

Mukaan lähtööni vaikutti ehdottomasti ohjelman muut tytöt. Meille jokaiselle neljälle oli tärkeää keitä muita ohjelmaan olisi tulossa. Olemme olleet tyttöjen kanssa sitä mieltä, että tämä oli juuri se porukka. En voisi näin jälkikäteen kuvitella muita tyttöjä tähän, sillä muodostamme yhdessä jonkinlaisen tiimin. Kolme kuukautta kuvaamista yhdisti meitä paljon, vaikka tapaamisia olikin vain muutamia.Minifitness_springlook

Minifitness_Vans_flowersMeillä on yhteinen sanoma, vaikka jokainen onkin oma persoonansa ja elämäntilanteemme ovat erilaisia. Voin seisoa jokaisen tytön edessä läpinäkyvästi. Heissä jokaisessa on jotakin sellaista, jota ihailen. He ovat valovoimaisia ja aitoja, fiksuja naisia jokainen. On kunnia olla osa tätä tiimiä. Toivon tämän kaiken välittyvän myös teille ohjelman edetessä.

Kuvaaminen tuntui alkuun jännittävältä. Ensimmäisen viikon materiaalini oli suoraansanottuna  kamalaa. Otinkin tämän myös opintomatkana itseeni ja taitoihini. Elävän kuvan edessä oleminen oli iha uutta, eikä kuvien tuomaa varmuutta ja osaamista pystynyt tuomaan tähän. Mutta blogitausta myös auttoi minua hahmottamaan kuvakulmia ja valon tärkeyttä. Myös tilannesilmästä oli paljon apua.

Omaa puhetyyliä, ääntä, lauseita ja mielipiteitä kuunnellessa ihmettelin monesti, että tätä kaikki muut saavat ja myös joutuvat kuuntelemaan. Jotkut tilanteet saivat tajuamaan ärsyttäviä  ja hölmöjäkin puolia itsestäni. Ensinnäkin nauran omille jutuilleni enemmän kuin muut?!? Nauruni on paljon hirvemmän kuuloinen kuin itse sen omassa päässäni kuulen päivittäin. Lauseeni ovat usein suoria ja nyt ymmärrään paremmin sen, miksi joskus ihmiset saattavat ymmärtää viestini joskus väärin. Olen myös varma siitä, ettei huumoriani ihan jokainen tule ymmärtämään. Eikä se edes haittaa. Minifitness_mint

Minifitness_details_outfitAsiaa punnittuani uskoin tämän olevan hyvä juttu. Olen sitä mieltä edelleen. Edes ensimmäinen jakso ei saanut minua pakokauhun valtaan. Ystäviäni jännitti enemmän kuin minua. Sehän olin minä, minun elämääni. Vaikka tiedän itse mitä olen kuvannut, voi moni yllättäväkin asia unohtua näiden kuukausien aikana. Se kuinka kukin jakso on leikattu ja mitä pätkiä jaksoihin on napsittu, ei ole ollut minun käsissäni. Voin vain uskoa ja luottaa siihen, että sinne päätyy parasta materiaalia teille katsojille.

Se materiaalin määrä jota olemme kasanneet näiden kuukausien aikana on aika valtava. Lopulta aika pieni osa päätyy telkkariin, sillä kymmenen jaksoa on tähän nähden aika vähän. Innolla ja jännityksellä siis odotellaan mitä te tulette näistä kuukausista näkemään.

Olen oppinut niin paljon paitsi itsestäni, myös kuvaamisesta. Tämä oli varsin opettavainen kokemus ja sain tehdä töitä aivan mahtavien ihmisten kanssa. Tippa tuli hieman linssiin kameroiden luovuttamisen yhteydessä – mitä me nyt sitten tehdään kun ei enää kuvata? Siihen kaikkeen oli jo niin tottunut. Hieno matka, jota en kadu lainkaan. Mikään ei ole muuttunut, vaikka koen olevani taas askeleen edellä aikaisemmasta minästäni. 

Love, E

Kuvat – Kira/Blond Rivets

Neule – BikBok / Takki – GT / Kengät – Vans

Laukku – Alexander Wang / Farkut – Topshop

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

68 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjani”

 1. Jee hyvä Eevi. Odotin eniten sun osuutta sarjassa :). Mun mielestä eka jakso oli hyvä. En jaksa odottaa ensi viikkoon.

 2. Susta tuli ihan erilainen puoli esiin sarjassa, kuten aina kun näkee blogaajan äänen & liikkeet. Pidin todella paljon sun persoonasta ja eläväisyydestä! Se tulee esiin blogissa osittain, mutta nyt videolla vielä enemmän. Tykkäsin myös sarjan toteutuksesta ja siitä, että kaikista tulee erilainen näkökulma. Ajatuksia ja pohdintaa. Valitettavasti varmasti tulee sitä kuraakin niskaan, koska kansa vain tykkää valittaa ja nipottaa usein turhasta. Eli tsemppiä tuleviin kuukausiin! Onneksi sinä ja moni meistä muistakin tietää, että tuo mahdollinen kura on turhaa ja oot symppis tyyppi! 🙂

  • Kiitos kommenista Jenni <3 Aika yhteen menee nämä teidän kommentit. On ihana huomata, kuinka avoimesti olette antaneet positiivista palautetta.
   Negatiiviset menee suoraan roskakoriin omassa päässä 😉 Kiitos tsempeistä -E

 3. Pidin ohjelmasta,vaikka en ole ns. sitä ikäryhmää (tai painoindeksiryhmää 😀 ) ,joka nyt välttis kiinnostuisi. Esim. muistutti Iholla-sarjaa,jota olen seurannut kaikki jaksot. Todella luonnikkaista olitte,kaikki neitoset,todella terveitä ja hurmaavia malleja kaikille meille. Huomasin,että treenikuvien vähyyttä moitittiin jossain,mutta itse en jaksaisi katsoa pelkkää puntin nostoa ja tangon vääntöä. Mielenkiinnolla odotan tulevia jaksoja! Reipasta kevättä!
  PS. ihana rotsi (tulispa jo niin lämmin tänne Manseenkin,että voisin laittaa omani ja tossut supersöpöt!!!!

  • Kyllä Maarit, hyvin samanlainen kuin Iholla-sarjankin toteutustapa (: Minusta siinä pääsee oikeasti lähelle meitä ja kuten sanoit, kiva että siinä on muutakin kuin pelkkää pumppailua ja parsakaalia – kukaan ei elä sellaista elämää oikeasti 😀 Kunnon kevättä odotellessa -E

 4. Jännityksellä odottelin itse ekaa jaksoa, halusin nähä kuinka kamera vaikuttaa ihmiseen. Kyllä voin omasta puolestani sanoa että se ihan eloisa Eevinen jonka tapasin vuosia sitten, löytyy sieltä edelleen. Pikku-Myyhän se siellä räkätteli ihanasti; sun ääni, nauru ja yleinen olemus oli kyllä ihan sitä ehkaa Eeviä! Keeping it real mah woman <3

 5. En aijemmin lukenut sun blogia lainkaan seurasin vain instagrammissa satunnaisesti. Ohjelman jälkeen sain ihan uuden kuvan susta ja alkoi sun blogikin kiinnostaa enemmän. Ohjelmaan lähtö oli ehdottomasti hyvä veto sulta! Vaikutat ihanan aidolle ja positiiviselle persoonalle 🙂 en ees yleensä kommentoi blogitekstejä mitenkään mut tuli niin hyvä fiilis ekasta jaksosta et päätin kerrankin kommentoida. 🙂

  • Oi miten kiva kuulla! (: Jotenkin sitä on itse niin vaikea hahmottaa, kun on tämmöinen kun on. Hienoa jos ohjelmasta saa hieman laajemman kuvan ja pääsee vähän syvemmälle siihen, kuka ja mitä olen. Kiitos kommentista <3 -E

 6. Moi! Ekaa kertaa kommentoin, vaikka oon lukenut sun blogiasi jo tovin. Katsoin eilen vasta ekan jakson ja täytyy sanoa, että sun persoona on ihan mahtava! Vaikutat ihanan eläväiseltä, pidän pulppuavista persoonista, olen itsekin sellainen 😀 Sellaisessa seurassa elämästä saa irti eniten. Halusin vaan tulla kertomaan, että annoit ihanan kuvan itsestäsi telkkarissa:)

 7. Moikka!
  Ensiksi haluisin sanoa, että blogisi ja fitnesspk ekan jakson perusteella vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja susta saa kyllä motivaatiota! Sitten pari kysymystä, sulla on niin ihanat hiukset, missä kampajaajalla käyt ja onko sulla joku vakkari tekijä siellä? Ja toinen kysymys, mitä suosittelisit välipalaksi sellaiselle joka haluaa kiinteytyä ja pudottaa painoa? Mielellään voisi olla maidottomia 🙂 kiitos etukäteen, odotan jo innolla tokaa jaksoa fitnesspäiväkirjoista!

  • Ihana Hilla <3 Hei hiuspostausta onkin tulossa tällä viikolla, jossa paljastan omat kikkani 😉 Välipalaksi käy hyvin esim kourallinen pähkinöitä, omena ja leikkeleet! Myös kiirreessä esim Quest bar on hyvä vaihtoehto ja käy monen vatsalle (se ei ole kyllä kokonaan maidoton). Ensi maanantaina taas mennään 😉 -E

 8. Sun nauru ja jututhan oli just parhaita! Mun mielestä omille jutuille nauraminen on hyve. Mieti nyt, aina on joku takuu siitä, että on hauskaa. Ja sun räkättävä nauru on sympaattinen. Susta sai persoonana tosi hyvän kuvan ainakin ensimmäinen jakson perusteella.

  • Ihan totta puhut Mimi 😀 Toivotaan että hyvä meininki välittyy myös muissakin jaksoissa -E

 9. Mä ainakin fiilistelin ihan hulluna ekaa jaksoa ja nauroin ihan kippurassa sun ja muidenkin tyttöjen jutuille välillä. Koko porukka vaikuttaa hauskalta ja ohjelma hyvin toteutetulta eli tätä jää kyllä mielellä seuraamaan! 🙂

  • haha loistavaa Reetta! 🙂 Ensi maanantaita odotellessa! -E

 10. Pakko sanoa, että vaikka tykkäänkin sun blogista niin kuullessani tästä sarjasta olin et ”eiihhhh” mutta ensimmäisen jakson nähtyäni olen täysin eri mieltä! Sut tuntevat ovat kehuneet sua ja vaikutat kyllä ihan huipputyypiltä! Vaikkei fitness itsessään niin kauheasti kiinnostele ja vähän jännitinkin et tuleeko tästä blogista ”liian fitness” omaan makuun ni tämä sarja on musta tehty niin, että sitä on helppo seurata vaikka treenailiskin ihan eri tavalla. Innolla odotellaan uusia jaksoja, tsemiä muuten niihin kisavalmisteluihin…!

  • Moikka Mikaela,
   Voi ei 😀 Hauskaa kuitenkin kuulla, että se lopulta upposikin sunkin makuun! Kiitos tsempeistäkin <3 -E

 11. Ihan mainio juttu! On kritisoitu skumppia, ja näkymättömiä six packeja, ja mitä fitnesstä se muka on. Fitness onneks on paljon muutakin kun 200g parsakaalia, 100g kanaa ja 10g oliiviöljyä. Fitness on muutakin kun kuivankesänoravia kisalavalla, toki kaikki kunnia heidän kovalle työlleen. Ihanaa oikeesti että tästä touhusta annetaan normaali kuva kaiken negatiivisen keskellä.

  • haha niimpä Veera 😀 olen ihan samaa mieltä. Toivon ohjelman antavan terveen kuvan elämäntyylistäni ja motivoivan myös muita!
   Kiitos kommentista (: -E

 12. Tykkäsin ainakin ekan jakson sisällöstä paljon! Mun mielestä just hyvä juttu, että näytetään teidän elämää kokonaisvaltaisesti. Vaikutitte kaikki ihan huipputyypeiltä ja jokaisesta teistä jäi myös tosi aito fiilis 🙂 Hyvää kevään jatkoa!

  • Kiva kuulla Katja <3 Ainahan kaikki ohjelmat jakavat mielipiteitä, mutta olen kanssasi samoilla linjoilla. Hyvää kevättä myös sinne -E

 13. Mua rupes hymyilyttämään kun siinä jaksossa olitte autossa matkalla shoppailemaan ja nauroit niin puhdasta räkänaurua 😀 Mä oon ihan samanlainen, omat jutut on ne parhaat jutut ja nauruni on kaikkea muuta kun naisellinen 😀 Mutta pystyin heti samaistumaan ja tykästyin suhun vielä enemmän! Oot tosi eloisa ja aito persoona 🙂

  • Apua miten multa meni se ohi 😀 en näköjään itse rekisteröi sitä! Joo tosiaan, kaukana naisellisuudesta, haha. Ihana kommentti, kiitos siitä <3 -E

 14. Mä tykkäsin kyllä tosi paljon ohjelmasta ja innolla odotan seuraavaa jaksoa! Inspiroiva ja positiivinen kuvaavat mielestäni parhaiten ohjelmaa ja teitä tyttöjä 🙂

  Kiitos myös loistavasta blogista!

  • Ihana kuulla <3 Ootte te kyllä huippuja tsemppaajia. Kiitos -E

 15. Ohjelman eka jakso oli aivan ihana! En malta odottaa seuraavaa jaksoa 😀 ootte Marin kanssa ehdottomat suosikit 🙂 keep up the god work!

  • Jes, en minäkään 😀 hahaha iha huippu noinkin päin! <3 -E

 16. Olit niiiin ihana Fitnesspäiväkirjoissa! Ihan huippuja juttuja, olit juuri niin aidon, rennon ja iloisen oloinen kuin kuvittelinkin 🙂

 17. Moikka Eevi! Pahoittelen, että kysymykseni poikkeaa tästä aiheesta pahan kerran! 😀
  Haluaisin tietää sinun mielipiteesi mitä mieltä olet palauttavista proteiinijuomista ja erilaisista lisäprotsku jutuista? Käytätkö niitä itse ja mitä suosittelet? 😀 Selkeät nounou tuotteet olisi myös kiva tietää! Esimerkiksi luuletko että Lidlistä ostetut sportyfeel -tuotteet ovat oikeasti toimivia vai ”huono tuote” täynnä piilosokereita ja rasvaa?
  Minulla on tällä hetkellä kamala ongelma, koska haluaisin ostaa jotakin tuotetta, mutta en tiedä mitä. Luin Tikiksen artikkelin aktiiviurheilijalle suunnatuista välipaloista, joissa esim smoothiessa ja itsetehdyissä proteiinipatukoissa käytettiin heraproteiinia. Olisi juuri kiva tehdä sellaisia herkkuja, joita voi vähän paremmalla omallatunnolla syödä (niinkuin Fitnesspäiväkirjoissa tehtiin) 🙂 Tarvitsenko siis kaksi erilaista tuotetta vai vain yhden, jota voi käyttää molemmissa?:) ja yleisestikin merkeistä olisi kiva tietää, en välttämättä halua 1grammasta maksaa 100€ 😀
  Ajattelin myös ehdottaa tätä vaikka postausideana, johon olisi kiva kuulla sinun ja vaikka sinun fitnessystävien mielipiteitä asiasta! 🙂 Elikkä sellanen kiva aloittelijan opas, mitä kannattaa ostaa ja mitä ei 😀 Haluaisin että asia pysyy kuitenkin simppelinä, mutta kaikkien suositukset ja neuvot on vain plussaa!

  Kiitos paljon! Ps. Fitnesspäiväkirjat katotaan meidän sohvalla joka maanantai 😉 olet ihana persoona!! Jatka samaan malliin! :p

  • Kiitos tärkeistä ja aiheellisista kysymyksistä (: Näistä löytyy jo jonkin verran höpinää täältä blogistani, mutta pistetään korvan taakse tämä toive!
   Kiitos tsempeistä <3 -E

 18. Mulla oli susta jotenkin paljon korrektimpi kuva tän blogin tekstien ja kuvien perusteella, mut ohjelman myötä pystyin ilokseni toteamaan, et sähän olet oikeesti tosi ihanan pulppuava persoona! 🙂 Tuo ihmeessä sun hassuttelevaa luonnetta enemmänkin esiin täällä blogin puolella! ^_^

 19. Tykkäsin kyllä erittäin kovasti ohjelmasta. Jo ensimmäisestä julkaisusta asti, täällä odotettiin ohjelmaa malttamattomana. Siksi kysyisinkin että pystyykö sarjaa katsomaan ulkomailla mistään? Lähden ensi tiistaina moskovaan asustelemaan kuudeksi viikoksi ja kyllä harmittaa jos en jaksoja pysty näkemään siltä ajalta. Mutta hyvää työtä jokatapauksessa!

  Ihanaa kevättä 🙂

  • Netistä voi katsoa Minttu (: Toivottavasti toimii siellä. Ihanaa reissua <3 -E

 20. Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa: susta sai aivan ihanan kuvan Fitness-päiväkirjoissa! Aivan uutta! Ihanan hauska ja super valloittava! Blogi antaa ehkä vähän varautuneemman kuvan. Ja hei, omat jutut, parhaat jutut :D! Odotan innolla uusia jaksoja!

  • Kiitos Miss T <3 Kommenttinne pistivät tosiaan ajattelemaan, kuinka blogini on tosiaan saattanut antaa nimenomaan varautuneemman kuvan minusta.
   Uskon että Fitnesspäiväkirjojen myötä pääsette vähän syvemmälle. Kiitos kommentista ja ihanaa kevättä 🙂 -E

 21. Oijoi mie taisin rakastua suhun! hehe, viitsivitsi. 🙂 Ekan jakson perusteella voin kertoa että tässä on neiti jonka meininkiä haluan jäädä seuraamaan. Oot ihanan pirteä, omalaatuinen ja aivan käsittömättömän kaunis. Nyt kun astuin tänne blogiin niin nää käsitykset vaan vahvistuivat ja jotenkin puskee sellanen positiivinen energia. Ehdin jo vähän tekemään tutkimusmatkaa ja napsin inspiraatioita omiin treeneihin ja aion kyllä pistää omassa elämässänikin seuraavan vaihteen silmää 🙂 Uskon vahvasti siihen kun kertoo ympärillä olevia positiivisiä juttuja, niistä saa myös itse lisää buustia. Joten siksi kai tällänen ällö teksti <3

  • Iiiihana Jemmppa <3 Ei näihin löydy oikeesti sanoja. Ihanaa että jaksatte tsempata ja kertoa tännekin fiiliksiänne. Iso kiitos -E

 22. Ihanan aidon olonen olit ohjelmassa ja just sen tyyppinen mitä oot antanu blogin kautta olettaa. Hyvää kevättä sulle!

 23. Ei hitsi Eevi! Oli pakko tulla vaan sanomaan sulle kuinka upea oot. Seurasin sua jo ennen fitnesspäiväkirjoja, koska sun kuvat instagramissa on hienoja, puhumattakaan sun kauneudesta. Ja toi sarja vaan lisää sun upeutta mun silmissä, jos se enää edes on mahdollista. Oot ihana esikuva ja ehdoton girlcrush ;D Ihan kaikkea parasta sulle!!

  • Sonja <3 Teidän kommentit on niin huikeita, että ootte saanut tipan linssiin jo monesti, kiitos! -E

 24. Mä tykkäsin kyllä tästä ohjelmasta, ihana hyväntuulinenfiilis välittyi 🙂

 25. Fitnesspäiväkirjat yllätti kyllä positiivisesti ! Ootte kaikki niin upeita ! En malta odottaa ensi jaksoa 🙂

 26. Eilen sain katsotuksi tuon ekan jakson ja oli todella hyvin tehty sarja! Ensinnäkin se oli laadukas ja puheesta sai hyvin selvää mikä yleensä on ongelmana suomalaisissa sarjoissa, varsinkin tämän tyylisissä. Vaikutatte myös kaikki neljä mukavilta ja olette upean näköisiä. 🙂 Jee!

 27. Moi!
  En ole ennen kommentoinut, vaikka kovasti seuraan blogiasi. Blogin välityksellä sinusta on saanut todella miellyttävän ja herttaisen kuvan. Mielenkiinnosta katsoin yhden jakson jossa olit ostoksilla kaverisi Kiran kanssa ja voi kuinka iloiselta, hauskalta ja maanläheiseltä vaikutat ohjelmassa, myös ystäväsi! Olet loistava esimerkki naisesta, jolla on kropan lisäksi pääkoppa kunnossa 🙂 Ihaillen sinua seuraan! 🙂

  • Moikka Merja,

   Helsingin Kampin Vans-myymälästä, mutta ne ovat viime vuoden tavaraa :/ -E

 28. En ole ikinä lukenu sun blogiabtai muutenkaan sietää koko fitness hommaa. Kaikki jatkuvat sali, maitorahka, kanaparsa kuvat saa mut kiehumaan raivosta. Tuntuu et ihmiset pilaa ton fitnessin maineen tolla kun siitä on tullut kauhee buumi. Katoin ekan jakson fitnesspäiväkirjoja ja rakastuin suhun! Oot niiiin ilonen ja aidon olonen tyyppi! Aluks vastustin tota sarjaa mut nyt aijon kattoo kyl jatkossaki! Sai ihan eri kuvan tosta fitness touhusta, ilman sitä jatkuvaa pumppipamppi salisali protskuu meininkii! Oot upee!

  • Ihastuttava kommentti ja niin hienoa huomata, että tämä on kääntänyt monen ennakkoluulot päälaelleen. Fitness ei ainakaan omalta kantilta tosiaan ole sitä kuivaa ja tylsää elämää, vaan täynnä vaihtoehtoja ja iloa! (: Kiitos kovasti tsempeistä, teitä tarvitaan <3 -E

 29. Odotin eniten sinun osuuttasi ohjelmassa. Mutta olin PETTYNYT! Vaikutit välillä todella pinnalliselta. Muut loistivat, varsinkin Mari ja Venla, luonnollisuudellaan. Olen ajatellut että olet todella suloinen ja sympaattinen mutta ohjelma muutti mielikuvaani sinusta. Ehkä se johtui jännityksestä tai jotain. Kun taas oli pätkiä jossa pelleilit kotona, olit sellainen kuten kuvittelinkin, sympaattinen ja luonnollinen.

  • Ikävä kuulla Julia. Jokainen pitäkööt mielipiteensä (: Kaikista ei voi pitää, eikä kaikkia voi miellyttää -E

 30. Ensimmäistä kertaa eksyin nyt blogiisi juuri fitnesspäiväkirjojen innoittamana. Oot niin ihanan energinen ja valoisa persoona ja tulee hyvälle tuulelle aina kun olen katsonut jakson. Ihan huippua! Jäin kyllä heti koukkuun! (Taitaa blogisikin saada minusta uuden lukijan) Ihanaa kevättä! Eipä mulla muuta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta