Banda-na

Minifitness_eivyclothing

Aamulla oli pakko suunnata salille päästelemään hieman höyryjä. Alkuviikkoni on ollut sen verran minuutin päälle aikataulutettu. Muutama päivä on mennyt hujauksessa ohi ilman tämän ruhon liikuttamista muualle kuin työtapaamisiin. Hikoilua on kuitenkin onnistuttu harrastamaan, sillä olen kirjaimellisesti juossut paikasta toiseen. En kuitenkaan aio ottaa asiasta stressiä, sillä se ei hyödyttäisi ketään. Loppuviikko liikutaan sitten niidenkin päivien edestä!

Olin aikamoisen haasteen edessä salilla, sillä hikoilu oli tänään kiellettyä. Kävin nimittäin eilen ottamassa hieman väriä pintaan Blue Lagoonilla. En välitä solariumeista. En osaa maata siellä kuumassa kapselissa, vaan mieluummin nautin siitä kuumuudesta aurinkorannoilla siemaillen vesimelonidrinkkiä. Tyydyin tekemään olkapäille mukavan pumpin.Minifitness_travel_business Minifitness_Collagenwater

En ole koskaan aikaisemmin kokeillut suihkurusketusta, mutta nyt se oli kyllä paikallaan. Näyttää muuten iholla myös tosi luonnolliselta. Tänään on luvassa sporttikuvaukset Ruotsin päässä. Hipiäni kaipasi jo hieman väriä ja iho on todella tärkeässä roolissa kuvauksissa. Kollageenivedetkin on lipitetty – tänään on tosiaan kaikki keinot käytössä.

Tämä rusketus taisi koitua lopulta isommaksi pelastukseksi kuin olin edes ajatellut. Nämä kuvaukset vedetään nimittäin ilman meikkiä! Tämä tuli meille kaikille aikamoisena yllätyksenä. Onneksi kasvoilla on siis edes hieman purkkiväriä. Tämäpä sattui, sillä silmäpussini ulottuvat tällä hetkellä polviini. No ainakin tulee luonnollista materiaalia.Minifitness_eivy_cothing_sport Minifitness_travelwithme

Pääsen kohta Ruotsin kovimpien sporttialan kuvaajien linssin alle. Aika siisti kokemus tulossa siis! Tulette varmasti törmäämään kuviini myöhemmin. Jännityksellä odotellaan jo päivän etenemistä ja illalla tulisi vielä suunnata turvallisesti takaisin kotiin.

Luulen että illalla on vielä muutama tunti aikaa pyöriä kaupungilla koluten vaatekauppoja. Olo on kuin pandalla – jolla on feikkirusketus.  

Terkkuja täältä! <3 -E

Kuvat – Kira/Blond Rivets

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Banda-na”

 1. Sun positiivisuuden ja ihanan elämän asenteen ansioista ainakin yks saamaton sohvalla makoilija sai tänään itteensä niskasta kiinni! Luin blogiasi ja piristyin hirmusesti, ei voinut muuta kun lähtee aurinkoon ulkoilemaan 🙂 Kiitos Eevi, oot huippu!

  • Kiitos Katja tiedosta, koitan selvitellä asiaa ja saada sen toimimaan pian (: -E

 2. Moikka Eevi! Löysin blogisi vasta hiljattain ja se oli kyllä hyvä löytö. 🙂 olet ihana persoona ja mitä Fitnesspäiväkirjojakin katsoin niin olet ihanan iloinen ja elinvoimainen. Sinulla on oikea elämänasenne, kaikki ei tarvi olla niin vakavaa ja totista… Mulla olis yksi kysymys, johon kovasti toivon vastausta.
  Olen hoikka, painoindeksi on noin 17-18, mutta minulla on alkanut kerääntymään rasvaa vatsan seudulle, jonka haluaisin saada pois. Olen nuori, alle 20-v ja melko urheilullinen. Haaveilen bikini fitness-kropasta. Mitä liikkeitä, ruokavaliota tai harjoitteita suosittelisit, että saisin vatsarasvaa pois ja vatsalihakset näkyviin sekä vyötärön sinne 60 cm tienoille (nyt 65)? Minulla on ylävatsalihakset jo näkyvissä, mutta alavatsa on sellaista löysää… 😉
  Kiitos, jos viitsit vastata!

  -Hilma

  • Moikka Hilma,

   Ihanaa kuulla <3
   Kuulostaa hyvin yleiseltä vaivalta ja paras lääke tuohon löytyy jääkaapilta! Myös aerobinen liikunta on hyvä tapa polttaa rasvaa koko kehosta. Mitään täsmäiskua tuohon ei oikeastaan ole, mutta itsekin sen kanssa painineena tiedän, että paras apu löytyy ruokavaliosta. Ethän kuitenkaan ota stressiä tuosta, sillä painoindeksisi on jo alhainen. Vatsalihaksetkin ovat eri muotoisia meillä kaikilla ja osalla niitä on lähes mahdotonta saada pintaan halutulla tavalla. Kunniota kehoasi ja sen muotoja! Suosittelen nauttimaan kehostasi ja hyväksymään myös sen pienet virheetkin. Kaikkea hyvää -E

  • Kiitos vinkeistä! Yritän hyväksyä ne virheetkin, mutta se on vain hieman hankalaa… Kaikkea hyvää sullekkin! 🙂

 3. Heippa! Mulla on nyt tavoitteena saada rasvoja alas. Lihasmassaa löytyy mutta rasvakerros siinä päällä on sitkee.. kuinka suurilla miinuskaloreilla suosittelisit dieettaamaan, jottei lihasmassa katoa rasvan mukana? Aurinkoista kevättä!

  • Moikka,

   Riippuu niin monesta tekijästä, ettei tuohon pysty suoralla kädellä vastaamaan (:
   -500 kcal on aika hyvä suuntaviiva ja sisällytä ruokavalioosi tarpeeksi myös proteiinia. Tsemppiä!
   -E

 4. Hei ihana Eevi,
  oli pakko tulla sanomaan, että oot mun suosikki fitnesspäiväkirjoista! Susta saa todella ihanan ja ennen kaikkea aidon kuvan ohjelman perusteella 🙂 Haluaisin kysyä sulta paria asiaa mitkä on mietityttänyt mua. Oon alottanut pienen elämäntaparemontin, oon lisännyt liikuntaa ihan perus kävelylenkkien ja kuntosalitreenien muodossa sekä muuttanut ruokavaliota aika reilusti. Pyrin jättämään kaikki sokeriset ja liiikarasvaiset herkut sekä maidon pois, sillä ne sekoittaa mun vatsan täysin ja turvottaa ja tulee huono olo. Oon ihan hyvin keksinyt aterioita ilman maitoa, joten se ei ole ongelma!
  Käytätkö lihan kanssa mitään ”kastikkeita” koskaan, esim. voiko tomaattimurskaa laittaa jauhelihaan/muuhun lihaan? Vai onko se epäterveellistä ja näin pilaa ruoan ?:D Osaisitko suositella jotain kastikemaista lihan kanssa sillä esimerkiks kuiva kana ei oo mitään lempparia.
  Toinen kysymys on sitten, että kuinka paljon liikuntaa, esim. kuinka monta lenkkiä ja salitreeniä viikossa olis hyvä jos haluis pudottaa vähän painoa ja kiinteytyä? 🙂 Oon aika aloittelija vielä, joten kaikki vinkit on tervetulleita.
  Kaikkea hyvää sulle, innolla odotan jo toista jaksoa fitnesspäiväkirjoista !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta