Hiustohtorilla

Minifitness_hairrevolution_UnikaOlette kyselleet minulta kovasti hiusvinkkejä ja nyt niitä onkin sitten luvassa muutaman eri postauksen muodossa! Urheilu, hikoilu ja kiire haastavat myös hiusteni hyvinvointia. Tässä osassa kerron mitä suosittelen seuraavalle kampaajakäynnillesi, jos hiuksesi ovat käsitellyt ja huonokuntoiset.

Mitä huonomassa kunnossa hiuksesi ovat, sen suuremman hyödyn voi tällä hoidolla huomata. Istahdin taas luottoystäväni Millan tuoliin Unikalla Kampissa ja annoin hänen tehdä taikojaan. Milla on se ihminen, joka on ollut tämän pörröpään kesyttäjä jo pitkään. Koekaniinina on tullut oltua jo  seitsemän vuotta ihan niistä ensimmäisistä saksileikeistä lähtien. On ollut niin hienoa seurata läheltä oman läheisen ystävän uran kulkua! 

Tällä kertaa sain hieman noottia kotihuoltoni huijaamisesta. Se näkyy nopesti hiuksissani ja se muuttuukin nyt vaalean värin myötä nopeasti kuivaksi korpuksi. Halusimme kokeilla uusia paljon puhuttuja Olaplex-tuotteita.

Latvani kääntyvät keltaiseen helposti, joten käyn Millalla 1-2 kk välein raidoittamassa tukkaa. Nyt edessä olisi jälleen sama homma, mutta astetta hellävaraisemmin – kuitenkaan tehosta tinkimättä. Käytimme värjäyksessä OlaplexiäMinifitness_olaplex_Unika_ennen käsittelyä

Mitä Olaplex-tuotteet tekevät?

Olaplex estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa myös jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Olaplex-tuotteiden teho perustuu vaikuttavaan ainesosaan, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja myös korjaa vahinkoja. Olaplex antaa mahdollisuuden käsitellä hiusta useammin, voimakkaamin ja monipuolisemmin, sillä se suojaa hiuksen rakkennetta.

Tämä olisi saanut tulla markkinoille jo silloin kun aloitin oman mustan tukan vaalentamisen vuosi sitten. Nyt tummasta tukasta saa heti vaalean jo yhdellä värjäyksellä sen kuuden sijaan! Tässä säästää paitsi rahaa, myös hiusta.

Vaikutus?

Kuten tekin voitte kuvista huomata, hiukseni näyttävät niin paljon elinvoimaisemmilta ja terveemmiltä Olaplex-värjäyksen jälkeen. Aikamoinen läpimurto, kun värjääminen voi jopa korjata hiusta, sillä olemme tottuneet sen tekevän juuri päinvastaisesti. En tämän jälkeen pysty palata enää vanhaan käsittelyyn, vaan aion hyödyntää Olaplex-tuotteita myös jatkossa. Vaikka hinta onkin tavallista värjäystä korkeampi, on se ehdottomasti sen arvoinen. Minifitness_olaplex_jälkeen_Unika Minifitness_olaplex_Unika_jälkeen_blondi

Värjäyksen jälkeen hiukset tuntuivat todella pehmeiltä ja jotenkin myös paksummilta! Viikko käsittelyn jälkeen ne tuntuvat edelleen aikaisempaa sileämmiltä ja hyväkuntoisemmilta. Kotihoidot ovat nyt avainasemassa värin kirkkauden ja hiusten riittävän kosteuden osalta.

Mitä enemmän hiuksia käsitellään näillä Olaplex-hoidoilla, sitä parempaan kuntoon ne vähitellen tulevat! Enää ei tarvitse sitä ainakaan pelätä, että värjäykset ohentaisivat tai rasittaisivat hiustani lisää. Olen kysellyt nyt monilta kokemuksia näistä hoidoista ja tähän saakka korviini on kantautunut pelkkää hyvää.

Seuraavassa hiusjutussa tuleekin vinkkejä niin ruokavalion, kuin myös kotihoitotuotteiden osalta. Oletteko te käyneet jo kokeilemassa Olaplexiä? Sitä saa myös kotituotteina, mutta hinta on aika korkea.

Ihanaa viikonloppua tyypit -E <3 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “Hiustohtorilla”

 1. Siis wau! Mullakin vaalennetut hiukset, jotka kellastuu aina värjäysten välillä ja pakko sanoo, että toi jälkeen-kuva näyttää UPEELTA! Onko sulla tietoa, onkohan noi tuotteet vielä rantautuneet Tampereelle asti? 😀 Tai mistä niitä voi tilata netistä? 🙂

  • Moikka Alisa,
   Kyllä varmasti löytyy Tampereeltakin jo (: Ihan huippu keksintö ja ihanaa että saatiin se tänne Suomeenkin! -E

 2. Onko tuo oikeasti totta, että saisin mun hiukset mustasta vaaleaksi ilman hiustenlyhenemistä/kärsimistä yhdellä kerralla? Kuulostaa jotenkin niin kovin uskomattomalta… uskaltaisikohan joskus kokeilla! minkähän hintasta tämä operaatio on ?

  Olen värjännyt hiuksiani useita kertoja, mutta oikea värini on blondi.

  • Tosiaan Rebekka, nykyään tuntuu että kaikki on mahdollista 😀 Olen nähnyt monia ennen ja jälkeen kuvia ja täytyy kyllä sanoa, että aika loistavaa jälkeä tuolla saa pelkästään jo yhdellä käsittelyllä. Toki pikimustaan tarvitaan varmasti muutama käsittely puhtaan lopputuloksen saamiseen, mutta en ole ammattilainen tässä (: Kannattaa kyllä selvittää ja kokeilla ehdottomasti. Säästää niin paljon hiusta, aikaa ja rahaakin. Vähän kalliimpaahan se on kuin tavallinen värjäys, mutta Olaplexillä tummahiuksiset säästävät kyllä puhtaasti rahaa -E

 3. Hei kaunis!

  Lähetin eilen sulle sähköpostia, ajattelin onkohan tullut perille?:)

  • Moikka Emmi,
   Vitsit kun ehtisin vastailla kaikkien teidän ihaniin viesteihin, mutta kun en <3 Koitan kyllä mahdollisuuksien mukaan vastailla teille heti kun aikaa siihen löytyy -E

 4. Iiihanat hiukset! Tosi iso muutos tuosta edellisestä… Olet todella kaunis! 🙂 em

  • Samaa mieltä Hilma, eron kyllä huomasi ja tunsi (: Ihana, kiitos <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta