Vaatteista tehoa treeniin!

*Yhteistyössä ZeropointZeroPoint_Eevi_Teittinen

Nyt ne ovat vihdoin saatavilla! Zeropointilta on tullut ulos Zero Point Real Power  Compression -urheilutrikoot sekä -paidat, joiden lanseerausta olen odotellut malttamattomana. Olen testaillut niitä nyt viikon verran ja kokenut ne todella toimiviksi. Kireydestä holimatta ne muuttuvat päällä mukaviksi ja hengittävät hyvin. Mallistosta löytyvät pinkit trikoot ja turkoosi pitkähihainen ovat ehdottomat lempparini!

Mitä se kompressio sitten tekee?

Tekniset, tehokompressio-materiaalista valmistetut vaatteet auttavat harjoittelemaan tehokkaammin ja nostamaan suoritustasoasi. Se tarjoaa myös optimaalisen lihaskompression ja maksimaalisen voimantuoton.

Olen ollut jo pitkään vannoutunut komperssiosukkien ja säärystimien käyttäjä. Olen itse huomannut niiden hyödyt niin monessa tilanteessa, että uskon vahvasti myös vaatteiden toimivuuteen ja teknologiaan. Tämä taitaa olla nyt urheilualalla yksi isoimmista trendeistä. Kompressio-tuotteiden hyödyn voi huomata niin arkiliikkujat, kuin myös huippu-urheilijat. Niitä käytetään tehostamaan suorituskykyä, auttamaan rasituksesta palautumisessa, sekä ennaltaehkäisemään loukkaantumisia. Toki ne myös näyttävät hyvältä!

Kompressiovaateella vaikutetaan lihaksen suorituskykyyn, jossa lihakseen kohdistuva ulkoinen kompressiopaine auttaa lihasta suoriutumaan tehokkaammin. Se myös parantaa aineenvaihduntaa, jolloin palautuminen nopeutuu. Kompressio ehkäisee lihaskramppien syntymistä ja lihaksia kipeytymästä.ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_002_Logo (kopio)

ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_001_logo (kopio)Tuotteen keskeiset edut

 • Tehostunut verenkierto
 • Parantunut lihasten hapensaanti
 • Tehostunut laktaatin (maitohapon) poistuminen
 • Voiman, kestävyyden ja koordinaation lisääntyminen
 • Nopeutunut palautuminen
 • Vähentynyt vammariski harjoittelun aikana
 • Vähentynyt lihasarkuus harjoittelun jälkeen

Sukilla ja vaatteilla on eronsa. Kompressiovaatteissa kompressiopaine kohdistuu lihaksiin, toisin kuin sukissa ja säärystimissä, joissa kompressiolla vaikuttaa erityisesti laskimoverenkierto- ja lymfajärjestelmiin.

Tuotteet on kehitetty Suomessa ja valmistettu Euroopassa. Ne ovat myös eettisesti valmistettuja hyödyntäen nykyaikaisimpia kierrätys- ja valmistusmetodeja. Kompressiovaatteissa laatu on tärkeää ja markkinoilla ei monia varteenotettavia kompressiovaateisiin erikoistunutta valmistajaa olekaan. Olemme siis pieni mutta iso edelläkävijä, hyvä Suomi!ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_010_logo (kopio)

ZeroPoint_Eevi_Teittinen_PCW_2014_011_logo (kopio)

Olen ollut etuoikeutettu kun saan olla osana Zeropointin Suomen tiimiä. Minifitneksen naamaan voit törmätä myös Intersporteissa Zeropointin myyntipisteillä! Aika siistiä. Odottelen täällä Ruotsin matkan materiaaleja vielä ja huikkaan teillekin kun ne ilmestyvät nettisivuille. 

Saankin tarjota lukijoilleni nyt ainutlaatuisen tilaisuuden tilata itselleen kompressio-tuoteperheestä omia suosikkejaan! Käyttämällä koodia MINIFITNESS saat Zeropointin nettikaupasta -20 % alennusta valitsemistasi tuotteista. Tarjous on voimassa ensi viikon sunnuntaihin, 10.5.2015 asti. Kurkatkaa myös meistä ZP-urheilijoista pyörivä video etusivulta!

Hauskoja shoppailuja ja erityisen tehokkaita treenejä! -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “Vaatteista tehoa treeniin!”

 1. Hei,

  olisi kysymys zeropointin kompressio vaatteist, että onko ne koot minkälaisia, että kannattaako valita isompi esim housuissa ja säärystimet ovatko ne kuinka timmit. Itse omistan aika suuret pohjelihakset niin mietityttää vaan kuinka koot natsaa 🙂 En löytänyt sivuilta mitään koko opasta. kiitos 🙂

  • Mulla on kokemuksia vaan niistä sukista ja kans omaan suht isot pohkeet ja on kyllä napakat! Kokotalukko on ainakin sukista löytynyt tuolta nettisivuilta, eli säärystimille käy varmaan samat mitat 🙂 ja tosiaan valitsin juuri kokotaulukon mukaan koon ja on siis napakka!

  • Joo just näin Linda! Säärystimet oman pohkeen mukaan, mulla on XS/S. Tosi napakat saa olla (: -E

  • Moikka Anneli,
   Mulla on itselläni S ja oon normaalisti xs/s. Kokotaulukko löytyy myös sivuilta ja kaupoissakin on ohjeitusta joko paketissa tai ständillä. Pohje sen sijaan kannattaa ihan mitata mittanauhalla, jolloin on helppo katsoa kokotaulukosta omaa kokoa vastaava säärystin. Se ei tosiaan vastaa vaatekokoa useinkaan (: -E

  • Kun valiset haluamasi sukan/säärystimet avautuu siihen kokotaulukko ja myös ohjeistus (: -E

 2. Moikka!

  Nyt on pakko kysyä sellaista, että oliko tuolle tekstissäsi mainitut kehut ja vaikutukset kompressiovaatteiden käytöstä sun omaa mielipidettä ja havaintoja treenistä, vai ihan mainospuhetta? Tai jos ne on jostain tutkimuksesta jota olet lukenut ja jota käytit blogitekstissäsi, niin olisi kiva saada linkki siteeraamiisi teksteihin! 🙂

  Faktahan kompressiovaatteista nimittäin on se, että se ”hyöty” jonka niistä saa, on enimmäkseen psykologinen ja huuhaata.

  Tässä pari linkkiä aiheeseen, jos kiinnostaa tutustua tarkemmin:
  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/11/11/kompressiovaate-estaa-lihaskramppeja-ja-edistaa-palautumista
  (”Suoritusta parantavia vaikutuksia ei Kujanpään mukaan kompressiovaatteilla juurikaan ole.”)

  ja

  http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1305922086883
  (”Tulosten perusteella kompressiotuotteista ei ole urheilijoille mitään merkittävää hyötyä. Ne eivät vaikuta sanottavasti kestävyyteen, eivät nopeuteen eivätkä tasapainoon”.)

  • Moikka janina,

   Tosiaan kuten tekstissäkin mainitsin, kompressiota on valmistajittain/merkeittäin isoja eroja. Oikeaksi kompressioksi saisi kutua ainoastaan tuotteita, joiden takana on tutkimusnäyttöä. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole. Zeropoint on tähän erikoistunut yritys, jolloin myös kompression laatu/toimivuus on aivan eri luokkaa, kuin tuotteella, jonka brändi ei ole kompressioon keskittynyt. Suosittelen lukaisemaan heidän sivuiltaan lisätietoja, löytyy aika hyvin kaikki faktat. Ainahan kaikessa asiassa on puollustajat ja kannattajat, mutta sanoisin, että siinäpähän kokeilee niin tietää (: Itse olen päässyt penikkataudista, jalkojen väsymyksestä ja turvotuksesta, joten selkeitä käyttö- ja hyötykokemuksia on paljon.
   -E

 3. Itse hankin kompressiosäärystimet töihin, jossa joudun olemaan paljon jalkeilla. En niistä tuntenut hyötyväni ja ne jäi unholaan. Nyt kun aloin treenata jalkoja kunnolla alkoi pohkeissa tuntua kipua. Muistin säärystimet ja niiden kanssa treenatessa kipu on poissa. Ei tarvitse jättää sarjaa kesken kivun takia. Hyvä keksintö ja niin ihanan väriset, että pakkohan se on päästä liikkumaan 🙂

  • Hyvä kuulla että löysit hyvän ja toimivan tilanteen niille (: Itselläni ne tulivat käyttöön aikoinaan penikkataudin takia, joka tuli usein lenkkeilystä. Sen jälkeen en ole moisesta kärsinyt!Ne värit on kyllä ihania 😉 -E

  • Kiitos että laitoitte palautetta tästä! Laitoimme sen nyt voimaan uudestaan voimaan sunnuntaihin asti! (: Toivottavasti kaikki ehtinee saada omat tilauksena purkkiin <3 -E

  • Moikka Ellu,

   Nyt on voimassa taas – koska niin moni jäi ilman sivujen jumittamisen vuoksi, laitoimme shoppailuaikaa vielä tämän viikon sunnuntaihin saakka (: Toivottavasti kaikki nyt ehtivät saada omansa!! -E

 4. Zero Pointin ostoskori sanoo koodin syöttäessäni, että koodi on vanhentunut, vaikka piti olla vielä tänään voimassa.

  • Moikka Anna,

   Tosiaan nyt toimii koodi ja sivutkin! (: Pidensimme koodin voimassaoloa sunnuntaille, toivottavasti ehdit shoppailemaan -E

  • Kiitos paljon!!:) Pistin heti uudet säärystimet tulemaan, ovat nimittäin olleet superhyvät!

 5. Minullakaan ei toiminut ale-koodi enää, tosi harmi kun olin ihan innoissani tilaamassa nuita kompressiosukkia 🙁

  • Nyt onnistuu taas Ritsku! (: Koodi voimassa vielä tämän viikon <3 -E

 6. Moikka! Tekstistäsi sai vaikutelman, että alennuskoodi toimisi vielä tänään 3.5. Tilasin zeropointin verkkokaupasta tuotteita ja koodi ei enää toiminut. Ymmärsinköhän tekstisi väärin vai oliko verkkokaupassa jokin vika?

  • Moikka Maria,

   Ilmeisestikin ollut monilla ongelmia tilauksen kanssa – kuulemma teknisiä ongelmia. Laitoimme siitä syystä koodin aktiiviseksi vielä tämän viikon sunnuntaihin saakka <3 Toivottavasti saatte ostokset nyt onnistuneesti perille -E

 7. Ääh voihan pahus, ennen vappua kun yritin tehdä tilausta niin sivut tökki täysin, sitten eilen jostain syystä sivut falskas sillain, että himoitsemiani sukkia ei jostain syystä pystynyt naputtaa ostoskoriin, ja nyt sunnuntai-iltana kun vielä yritin tilausta tehdä, niin koodi olikin jo mennyt umpeen 🙁 Zeropointit on kyllä niin hyviä, säärystimet ollut pitkään käytössä 🙂

  • Moikka Miffas!

   Pahoittelut – sain infoa että osalla oli ollut ongelmia tilauksen kanssa, joten laitettiin koodi aktiiviseksi esi sunnuntaihin saakka (: Nyt siis toimii, eikun shoppailemaan!! <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta